Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vanili wrote:Ostatnio jak wychodziłam ze szpitala to ciągle ok 11x7 cm wiec bez zmian.
o ja pierniczę, a ja teraz jak byłam na usg (10dc) to mi lekarka wypisała rozmiary jajników i mam 30 x 17 mm i 29 x 17 mm... I użyła sformuowania: pęcherzykowe, no ale sama pani widzi, skoro jest pani stymulowana...
Yyyy... To chyba są duże. Ale objawów żadnych dziwnych nie mam. Owszem, parę razy zakuły intensywnie, tzn głównie ten po niedrożnej stronie, ale stawiałam na estrofem. W poprzednim cyklu, tym odpoczynkowym nic mi nie było. To możliwe że miałam jeszcze większe jajniki?...
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Ja jeszcze 3 tygodnie temu miałam powiększone, więc trochę im schodzi na powrocie do normalnych rozmiarów, a jak dochodzi hiperka jak u Vanili to ciężko wyczuć ile to może jeszcze potrwać
-
Vanili: dowiem się w środę co dalej Ale 2 tyg temu prawy jajnik miał 7,5 cm czyli odrobinę się zmniejszył natomiast lewy 12cm czyli o 1 cm wiecej i nie licze że będą idealne ale chciałabym żeby były chociaż troszkę mniejsze i już wolę się kluc dla bezpieczeństwa jeśli jest potrzeba:)
-
Kuźwa!
Przecież wy piszecie o centymetrach, a ja mam jak byk w milimetrach...
Znowu mnie jakaś pomroczność dopadła. Jak nie grubość endometrium to wielkość jajników. Uff... Bo już o mało co dostawałam zawału. Ja pierniczę, chyba powinnam iść i wypocząć. Hehehe
edit: no to idę. dobranoc dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 21:41
ewa84, ewlinaaa85, szurusiowa, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Chyba dotarło
Ale to nie powód złego samopoczucia, raczejproblemy gastryczne. Czasami muli mnie pół dnia,jakby coś na żołądku zalegało, ale np jeśli nie zjem przed snem boli mnie żołądek w nocy ;p do tego inne atrakcje;p
No i te nocne przerwy w śnie- maż mówi ze za mało spaceruje a ja po godzinie spaceru mogłabym pójść spać -
nick nieaktualnyEwa doskonale Cię rozumiem, mnie też tak muliło, pomagało na to jedzenie, no i skutek był taki że waga drastycznie skoczyła, teraz na szczęście zdarza mi się to sporadycznie. Co do spacerów, ja bym wcale nie wychodziła z łóżka najlepiej, ale muszę i to jedyna motywacja, ale męczy mnie wszystko nawet ubieranie się...
ewa84 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kuźwa!
Przecież wy piszecie o centymetrach, a ja mam jak byk w milimetrach...
Znowu mnie jakaś pomroczność dopadła. Jak nie grubość endometrium to wielkość jajników. Uff... Bo już o mało co dostawałam zawału. Ja pierniczę, chyba powinnam iść i wypocząć. Hehehe
edit: no to idę. dobranoc dziewczyny.
Przy tych rozmiarach raz jeden lekarz w szpitalu pytal mi się czy mam usuniety jeden jajnik bo go nie widział mimo że patrzyl na niego takie jaja
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Tak do normalności-wymiarow po 3 miesiącach, ale boleć przestały wcześniej sporo.
Ja się zastanawiam jak to będzie z ubieraniem jak będzie brzuch. Juz teraz jak zakładam rajtki tk jestem wykonczona a co dopiero potem. .. pocieszam się ze będę głównie w okresie letnim z brzuchem wiec letnie sukienki i finito:)) ja już chce wiosnę. .ewlinaaa85, Fiona12, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość