Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Do mnie właśnie zawitała @ Dziś jest właśnie 3 dzień od odstawienia
Zaraz dzwonie do Krk umawiać się na czwartek.
Życzę i Tobie i nam wszystkim tutaj żeby to była ostatnia @ na najbliższe 9 miesięcyTorunianka, Kayaa lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:No proszę Torunianka, to jest chyba jedyny raz kiedy można komuś gratulować nadejścia @
Życzę i Tobie i nam wszystkim tutaj żeby to była ostatnia @ na najbliższe 9 miesięcy
Dziękuje bardzo Wizyta umówiona 26.11 godz 10;45ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A, jeszcze coś mi się przypomniało. Dr zapytał czy biorę wit D. Mówię, że nie. A czy badałam sobie. Nie. To jednak proszę brać. 1 tabl dziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 15:35
-
Hej Dziewczyny,
Zakupiłam dzisiaj leki... i jak usłyszałam rachunek to się prawie obaliłam
Dostałam najsilniejszą dawkę menopuru, przez to taką drogą.
Jestem ciekawa, jakie dawki Wam dr zapisał i jak się po tych zastrzykach czujecie?
Tą fiolkę z wymieszanym proszkiem i płynem ze strzykawek przechowujecie normalnie w lodówce?
Zastrzyki w brzuch?
O tyle rzeczy chciałam zapytać na wizycie a siedziałam jak gamoń jak usłyszałam ze się kwalifikujemy i teraz nic nie wiem -
nick nieaktualny
-
Vanili wrote:Hej Dziewczyny,
Zakupiłam dzisiaj leki... i jak usłyszałam rachunek to się prawie obaliłam
Dostałam najsilniejszą dawkę menopuru, przez to taką drogą.
Jestem ciekawa, jakie dawki Wam dr zapisał i jak się po tych zastrzykach czujecie?
Tą fiolkę z wymieszanym proszkiem i płynem ze strzykawek przechowujecie normalnie w lodówce?
Zastrzyki w brzuch?
O tyle rzeczy chciałam zapytać na wizycie a siedziałam jak gamoń jak usłyszałam ze się kwalifikujemy i teraz nic nie wiem
Jakie masz dawki i ilepiej płaciłas?
Ja mam 1200j po 150 id dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 22:37
-
Mi zapisał dawke 225, a sam menopur 1200 j.
Ciekawe czemu, bo ponoć te leki mają oszczedzić jajniki ( po 2x1 CLO wylądowałam z torbielami jajnika w szpitalu) a tu taka dawka -
Hmm nie znam się na tych dawkach niestety ( myślałam że to 1200j dzieli się po 150 i na być na 8 dni) ale to na pewno działa inacZej niż clo.Też miałam torbiel po takiej dawce clo o wymiarach 68 na 57 mm ale po @ sama się wchlonela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 22:37
-
Ja niestety wylądowałam na 5 dni w szpitalu ;/ Ból nie do ogarnięcia 10/10 - laparoskopia i tonsilectonia przy tym to bułka z masłem. Moj gin sie smiał ze w szpitalu te dwie torbiele ponad 5 cm nazwali hiperstymulacją i trzymali mnie tyle czasu. Dr Ch. to potwierdził.
Ja mam 2 opakowania menopuru 1200j i dawke 225, w aptece mi babka powiedziała ze starczy na 10 dni.
Po nabyciu menopuru i 4 opakowań cetrotide jestem lżejsza o 800 ziko ale za to mąż poprawił mi dziś humor kupując kozaki ;] -
ComeToMeBaby wrote:Dżizas, czemu tak rano? Będziesz musiała w nocy wyjeżdżać z domu...
Niestety zawsze mnie tak zapisują bo mówią, że nie ma miejsc. Akurat mam o 1;55 PolskiegoBusa do Krakowa. Na 9;50 powinnam być na pks a potem to już tranwaj i na styk w klinice. Na szczęście ostatni raz muszę sama jechać i do tego atobusami. -
Vanili wrote:Ja niestety wylądowałam na 5 dni w szpitalu ;/ Ból nie do ogarnięcia 10/10 - laparoskopia i tonsilectonia przy tym to bułka z masłem. Moj gin sie smiał ze w szpitalu te dwie torbiele ponad 5 cm nazwali hiperstymulacją i trzymali mnie tyle czasu. Dr Ch. to potwierdził.
Ja mam 2 opakowania menopuru 1200j i dawke 225, w aptece mi babka powiedziała ze starczy na 10 dni.
Po nabyciu menopuru i 4 opakowań cetrotide jestem lżejsza o 800 ziko ale za to mąż poprawił mi dziś humor kupując kozaki ;]
Faktycznie sporo a to nie koniec..,
Oj może miałaś inną torbiel. Albo Twoja pękła? Nie chcę nawet myśleć jak to boli. ja też miałam dużą Ale to bym przerosniety pecherzyk- poszłam na usg kontrolne przed iui i mówię że chyba nic nie rośnie bo nie czuję bólu a tu taki zonk...
Aż boję się iść do apteki -
Torunianka wrote:Niestety zawsze mnie tak zapisują bo mówią, że nie ma miejsc. Akurat mam o 1;55 PolskiegoBusa do Krakowa. Na 9;50 powinnam być na pks a potem to już tranwaj i na styk w klinice. Na szczęście ostatni raz muszę sama jechać i do tego atobusami.
Ja też zamierzam podróżować polskim busem będę ogromnie wdzięczna za podpowiedź jak dotrzeć do kliniki -
ewa84 wrote:Faktycznie sporo a to nie koniec..,
Oj może miałaś inną torbiel. Albo Twoja pękła? Nie chcę nawet myśleć jak to boli. ja też miałam dużą Ale to bym przerosniety pecherzyk- poszłam na usg kontrolne przed iui i mówię że chyba nic nie rośnie bo nie czuję bólu a tu taki zonk...
Aż boję się iść do apteki
Pecherzyki przerosly i zrobily sie dwie spore torbiele. Bol obudzil mnie o 5 rano. Nie wiedziałam co się dzieje. Dzis wiem ze te torbiele zaczęły się skrecac i to powodowało taki bol, który pojawial się jeszcze sporadycznie przez 2tyg. Bralam duphaston i po miesiącu wsio wrocili do normy.
Boje się zeby to się nie powtórzyło.
-
ewa84 wrote:Ja też zamierzam podróżować polskim busem będę ogromnie wdzięczna za podpowiedź jak dotrzeć do kliniki
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość