Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanili wrote:A ja się teraz zmartwilam.
Myslalam, że będzie wizyta w 6 dc potem punkcja i ostatnia na transfer.
A z tego co piszesz Kayaa to jestes w klinice co kilka dni.
Nie wiecie czy tych usg nie można jakoś u swojego gina zaliczyć? Jechać taki kawał drogi na 10 min usgto masakra.
Tzn. ja jak będę jechała na to drugie USG to już zostaje tam aż do czasu transferu (będę coś wynajmować). Wiesz zawsze możesz zadzwonić i poprosić dr czy nie byłoby nic przeciwko żebyś zrobiła to u swojego ginekologa. Ale szczerze, nie wiem jak to wygląda.Torunianka lubi tę wiadomość
-
Kayaa wrote:Tzn. ja jak będę jechała na to drugie USG to już zostaje tam aż do czasu transferu (będę coś wynajmować). Wiesz zawsze możesz zadzwonić i poprosić dr czy nie byłoby nic przeciwko żebyś zrobiła to u swojego ginekologa. Ale szczerze, nie wiem jak to wygląda.
A już wiesz może gdzie bd wynajmować coś? Bo ja mam taki sam plan. I byłabym wdzięczna za wszelkie info. -
nick nieaktualnyTorunianka wrote:A już wiesz może gdzie bd wynajmować coś? Bo ja mam taki sam plan. I byłabym wdzięczna za wszelkie info.
W sumie to dopiero się orientuje/dzwonie co i jak. Jak będę coś już miała na oku to dam znać.
Torunianka lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:A ja się teraz zmartwilam.
Myslalam, że będzie wizyta w 6 dc potem punkcja i ostatnia na transfer.
A z tego co piszesz Kayaa to jestes w klinice co kilka dni.
Nie wiecie czy tych usg nie można jakoś u swojego gina zaliczyć? Jechać taki kawał drogi na 10 min usgto masakra.
Ja nie mam pojęcia ale chyba wtedy właśnie lekarz zadecyduje kiedy punkcja więc może być ciężko -
Kayaa wrote:W sumie to dopiero się orientuje/dzwonie co i jak. Jak będę coś już miała na oku to dam znać.
Z tego co ja się orientowałam to są pokoje na wynajem po 20zł za dobe nawet Tyle że to bardziej w centrum Krakowa.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
u mnie małe zamieszanie bo musiałam po USG wrócić do pracy.
Kayaa piękna hodowla, gratulacje
No niestety u mnie trochę gorzej, 4 pęcherzyki większe, 4 małe, doktor zwiększył dawkę menopuru z 150 na 225 od jutra do piątku, od jutra mam też brać Certotide ( on jest na niepękanie ). W piątek kolejne USG i wstępnie punkcja planowana na niedzielę, chyba że dr. będzie chciał je jeszcze trochę podtuczyć to na poniedziałek
Ovitrelle dostaje się chyba dopiero kiedy lekarz zaplanuje punkcję, żeby wszystko co do godziny poobliczać
Czyli będziesz Kayaa dzień lub dwa przede mną... trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 16:50
Torunianka, ComeToMeBaby, Kayaa, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Ponieważ u mnie konieczna była zmiana dawkowania, to sadzę że małe są szanse na USG w miejscu swojego zamieszkania dziewczyny
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Dokładnie. Usg musi zrobić lekarz prowadzący takie leczenie, znający tematy rozrodu i leczenia niepłodności, a nie zwykły "osiedlowy " gin. O kontrolowanie dawek chodzi, czasem jest potrzebna zmiana. Jak już się zdecydowałas dojeżdżać to nie marudź, trzeba to trzeba.
Hehe twarda babka z Ciebie
Nie wolno się rozczulac nad sobą i kropka:p
Dziewczyny jak znajdziecie jakiś fajny nocleg to i ja poproszę o namiar, jeśli bedzie potrzeba to też z pewnością będę nocowała. Teraz jak byliśmy nie bylo czasu na szukanie i mieliśmy średnIwona warunki za wysoką cenę
Też szukam coś z polecenia więc jeśli coś ogarne dam znać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 18:49
Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Z tego co ja się orientowałam to są pokoje na wynajem po 20zł za dobe nawet Tyle że to bardziej w centrum Krakowa.
-
Cześć dziewczyny. Widzę ze trochę tu jest staraczek które trafiły do Artvimedu.
Ja byłam w ubiegły czwartek i niestety okazało się że brakuje mi kilku badań w tym szczególnie FSH
Zaden lekarz nie powiedział że to konieczne do rejestracji do programu obok AMH które mam (wynik 1,3) zapisuja do końca listopada. A kolejny cykl planowo mam już 4 grudnia -
Lola79 wrote:Cześć dziewczyny. Widzę ze trochę tu jest staraczek które trafiły do Artvimedu.
Ja byłam w ubiegły czwartek i niestety okazało się że brakuje mi kilku badań w tym szczególnie FSH
Zaden lekarz nie powiedział że to konieczne do rejestracji do programu obok AMH które mam (wynik 1,3) zapisuja do końca listopada. A kolejny cykl planowo mam już 4 grudnia
smutno
nie wiesz dlaczego do konca listopada? moze beda nowe zapisy po nowym roku?
3mam qciuki zeby sie udalo
kilku z nas przesunieto wizyty z grudnia na listopad zeby dac szanse
tez mialam wizyte w czwartek -
Dostałam duphaston na przyspieszenie @. Wczoraj ostatnie tabletki zazylam. Dawki końskie 3x2. Jeśli uda się wywołać i zrobić badanie do końca listopada to będzie kwalifikacja. Teraz czekam na cudowne przyspieszenie nie wiem czemu do końca miesiąca
-
nick nieaktualnyJak byłam dzisiaj na USG to pielęgniarka mi mówiła, że nie rejestrują na grudzień bo mają już bardzo dużo pacjentek i mogliby się nie wyrobić z nowymi. W styczniu zaczną znowu rejestrować, ale dzwonić można dopiero w połowie grudnia - to akurat słyszałam jak mówiła komuś przez telefon.
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No to jest nadzieja nam powiedzieli żeby tak czy inaczej dowieźć wyniki. Dodają nas w najgorszym wypadku na listę rezerwowa jeśli któraś para nie będzie miała konieczność wykorzystania wszystkich 3 cykli to wskoczymy na miejsce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 21:10
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość