Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Laski mam jeszcze jedno pytanie. Bralyscie Unidox? Biorę od wczoraj. Dziś mam zacząć zastrzyki Clexane. Na Unidox pisze że branie go przy przeciwzakrzepowych wzmacnia ich działanie.
W ogóle co miałyście za leki po punkcji? Ja mam Crinone, duphaston, Unidox, encorton.
Ja Clexane nie dostałam, pewnie dlatego ze transfer odłożony. -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Laski mam jeszcze jedno pytanie. Bralyscie Unidox? Biorę od wczoraj. Dziś mam zacząć zastrzyki Clexane. Na Unidox pisze że branie go przy przeciwzakrzepowych wzmacnia ich działanie.
W ogóle co miałyście za leki po punkcji? Ja mam Crinone, duphaston, Unidox, encorton.
Dziwnie Ci dał od juz ten clexane , zawsze sie bierze od dnia transferu -
ewa84 wrote:Lola to samo miałam i brałam jak przykazali chyba wiedzą co robią czyli wg rozpiski
Edit: ja miałam clexane od dnia transferu dopiero
Dziwna sprawa. Tylko że mi wypis i puncje robila dr K. A tylko wydawał papiery dr Ch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 18:58
-
Kometa, wino jest dobre na wszystko. Tez bym się upila ale przy gynalginie niby nie można skoro mąż mówi 5, a ja 7 to wezmę 6:) nie będę pisać do Chrusta bo pewnie nie kojarzy takiej pierdoly.
Pabelka, jeśli jest mocne krwawienie około południa to raczej jako dzień 1 licz. Dzień 0 to jak się rozkręca plamienien. U mnie od razu leci mocno i nawet jak przyjdzie później to liczę, jako 1 dzień.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:napisz do doktorka moze sms w tej sprawie, a ile dostałas op clexane?
No nic będę się stosowała do zaleceń.
Na necie czytam niektóre kliniki zlecają po puncji już faktycznie. -
Kometa mam nadzieję, że kupiłaś sobie wit. E. Mi po niej w ciągu 2 dni endo urosło z 6 do 10mmm i to nie 1 raz...mam nadzieję, że u Ciebie też zdziała cuda!!!
Graśka co u Ciebie??ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Vanili...wzruszyłam się...
Vanili lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Kometa mam nadzieję, że kupiłaś sobie wit. E. Mi po niej w ciągu 2 dni endo urosło z 6 do 10mmm i to nie 1 raz...mam nadzieję, że u Ciebie też zdziała cuda!!!
Graśka co u Ciebie??
jutro idę do apteki po estrofem bo teraz tu wszystko zamknięte to kupię. dzięki.
teraz to wróciłam ze sklepu. kupiłam dwie flaszki od razu bo jak zapowiedziałam że wychodze po wino to mój mąż zaśpiewał ze on by też się napił. A ja mu na to, że figa z makiem, nie dostanie bo to jest moje LEKARSTWO hahahahaha no ale wymyśliłam że naleję mu lampkę ale za to kupię dwie flaszki hyhy no i siedze i piję winko- zdrówko dziewczęta! i zagryzam orzechy do tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 19:51
ewa84, Lonia, Suomi, pabelka88, Vanili, szurusiowa, mysza89 lubią tę wiadomość