Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:o kurdę, to dużo - faktycznie. a jeszcze mi powiedz jaką brałaś, jeśli pamiętasz i jaką dawkę?
jutro idę do apteki po estrofem bo teraz tu wszystko zamknięte to kupię. dzięki.
200 - rano 2 i wieczorem 2, a przed IUI nawet po 3...
Też zawsze miałam problem z endometrium, dlatego to mam już sprawdzone...ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Spoko, teraz czekam jak na szpilkach na info czy wsio będzie ok. Jakby co vwe wtorek poproszę o receptę kolejną.
Kometa tez bym winka się napiiła!
Myślisz że mogę? -
migot_ka wrote:ComeToMeBaby wrote:o kurdę, to dużo - faktycznie. a jeszcze mi powiedz jaką brałaś, jeśli pamiętasz i jaką dawkę?
jutro idę do apteki po estrofem bo teraz tu wszystko zamknięte to kupię. dzięki.
200 - rano 2 i wieczorem 2, a przed IUI nawet po 3...
Też zawsze miałam problem z endometrium, dlatego to mam już sprawdzone... -
Kometa, nie żałuj tak tego wina, bo jeszcze Ci się wyleje Daj trochę !
Dziewczyny, a jak jest ze zwrotem kosztów badań po kwalifikacji? Za te wszystkie kiły, hivy i resztę? Jak to się załatwia? Może jeszcze trochę za wcześniej, ale nie przepuszczę tym draniom ani złotówki. -
migot_ka wrote:Vanili...wzruszyłam się...
Lola, nie wiem jak Ewa ale u mnie jest problem z clexane. Nie ma tego w hurtowni wiec czasem czekam kilka dni na realizację recepty na szczęście apteka mnie uprzedzila a mialam podwójne recepty od gina i szpitala wiec moglam czekać bez przerwy i stresu.
Ja dziś zamówiłam ostatnią partie. Przede mną jeszcze tylko 30 zastrzykówewa84 lubi tę wiadomość
-
Suomi wrote:Kometa, nie żałuj tak tego wina, bo jeszcze Ci się wyleje Daj trochę !
Dziewczyny, a jak jest ze zwrotem kosztów badań po kwalifikacji? Za te wszystkie kiły, hivy i resztę? Jak to się załatwia? Może jeszcze trochę za wcześniej, ale nie przepuszczę tym draniom ani złotówki.
może trzeba by było napisać do MZ o interpretację a jeśli będzie ona po twojej myśli to z pismem od MZ iść do kliniki. -
Vanili... ta ilość zastrzyków mnie przeraża nieco
a propos- byłam dziś w dwóch aptekach po drodze. w jednej mają się zorientować czy by mi sprowadzili crinone. mają dzwonić w poniedziałek, bo pani powiedziała, że "muszą nawiązać kontakt z przedstawicielem handlowym Mercka" (producenta). No- pierwsza apteka, która podeszła do sprawy z zaangażowaniem. W innych słyszę że w hurtowniach nie ma i oni nie sprowadzają. Heh. Jak nie to uderzę tam, gdzie Lonia Tam już mają szlaki przetarte Swoją drogą- straszny problem z tym Crinone. -
Vanili wrote:Dziękuję.
Lola, nie wiem jak Ewa ale u mnie jest problem z clexane. Nie ma tego w hurtowni wiec czasem czekam kilka dni na realizację recepty na szczęście apteka mnie uprzedzila a mialam podwójne recepty od gina i szpitala wiec moglam czekać bez przerwy i stresu.
Ja dziś zamówiłam ostatnią partie. Przede mną jeszcze tylko 30 zastrzyków -
Vanili wrote:Dziękuję.
Ja dziś zamówiłam ostatnią partie. Przede mną jeszcze tylko 30 zastrzyków
Mi w szpitalu zmienili na fragmin bo nie mieli clexane i teraz go biorę i tu z dostępnością jest trochę lepiej bo znalazłam aptekę gdzie mogę dostać bez zamówień nawet
Cena bardzo podobna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 20:36
-
Lola79 wrote:Jedno Clexane za mną. Samo wklucie ok. Potem szczypalo nieco. Mało przyjemne. Masować po tym też?
Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Podobno po tych przeciwzakrzepowych się nie masuje, tak mnie poprawiono na wątku IVF. Ja do tego etapu nie dotarłam. Podobno jest to w ulotce.
Ja teraz masuje bo boli mnie jak chochla... ale jak masuje to chyba boli jeszcze bardziej.
Wiecie może czy można się dziabac w uda? Miałam gina spytać i zapomniałam
Kojarzę, że na filmach, jak bohaterki sa w trakcie stymulacji to robia zastrzyki w uda.
Ciekawe czy to nie jest ściema. .. -
nick nieaktualnyVanili wrote:Ja w szpitalu na tym samym oddziale usłyszałam dwie wersje: masować i nie masować.
Ja teraz masuje bo boli mnie jak chochla... ale jak masuje to chyba boli jeszcze bardziej.
Wiecie może czy można się dziabac w uda? Miałam gina spytać i zapomniałam
Kojarzę, że na filmach, jak bohaterki sa w trakcie stymulacji to robia zastrzyki w uda.
Ciekawe czy to nie jest ściema. .. -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Vanili... ta ilość zastrzyków mnie przeraża nieco
Swoją drogą- straszny problem z tym Crinone.
już się zachowuje jak dziecko, które nie chce wejść do gabinetu do lekarza jak tylko zbliża się 21... ech
Co do crinone na polnej w szpitalu też nie byli zorientowani co to jest i do czego mimo że tlumaczylam. Myślałam, że padne jak na ochodzie jakaś laska przy prof palnela ze biorę to doustnie hyhy a o dostinexie też im wspominałam, bo tak Chrustu mi radził w grudniu ale tez to olali. Moj gin stwierdził, że za późno na dostinex.
Teraz się nie martwimy jajcami bo zaraz będą się chować za macice i kij im czy się zmniejsza czy nie i tak ich nie zobaczymy. Jednego już ledwo znalazł. No i dobrze, oby nie bolały -
Ania1986 wrote:podobno mozna w uda, ramiona tez
Brzuch dość napiety i cały w zrostach a do tego mąż ma juz opór robic w brzuch.
Boczki strasznie mnie bolały jak testowalam za radą Komety.
I tak mnie oswiecilo z tymi udami... może jutro wypróbuję nową opcję
thx