Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
19ilonka87 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was badała progesteron po transferze? Zastanawianie niski wynik 9,6ng/ml (9dpt, badany przed przyjęciem leków)
Ja miałam badany 8dpt ok 22.30 wynik 281 ng/ml
Następnego dnia o 6 ponownie i mam że powyżej 60ng/ml Ale ile dokładnie nie napisali tylko przeddział
Wtedy brałam magiczny crinone Ok 7 rano i dupka dwa razy dziennie
Później 13 dpt 186,04 by/ml
Wynik po przejściu na luteine 2x50 i 2x duphaston -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obecnie czekam na @. Doktorek kazal mi brac luteine od 15dc przez 10 dni i mial ukazac sie @. Jestem 4 dni od odstawienia a @ nadal brak Przed 1 podejściem tez mi @ robila pod gorke i spoznila sie ok tyg nawet dwoch. Myslalam ze jak zawsze w 3 dniu po odstawieniu dostane a tu taka niespodzianka yhh.. Tym bardziej ze teraz zalezy mi na czasie bo moj maz za tyg ma urlop specjalnie na punkcje a tu juz obsuwa ..
-
ewa84 wrote:Hmmmmmm a co dostajesz? Bo leki powinny w miarę utrzymywać poziom
Ja miałam badany 8dpt ok 22.30 wynik 281 ng/ml
Następnego dnia o 6 ponownie i mam że powyżej 60ng/ml Ale ile dokładnie nie napisali tylko przeddział
Wtedy brałam magiczny crinone Ok 7 rano i dupka dwa razy dziennie
Później 13 dpt 186,04 by/ml
Wynik po przejściu na luteine 2x50 i 2x duphaston -
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Jakiś niski ten progesteron u Ciebie. Może przedzwoń do Dr pewnie zwiększą dawkę. Ja przed transferem miałam większy niż Ty po
A tam same eksperty :pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 16:03
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Ja to raczej w przełamaniu passy liczę na Lole a później Cometa, Ewelinka i Torunianka nasza!
Właśnie Torunianko co u Ciebie kochana?
Z naszymi parametrami nasienia sukces za 1 podejściem byłby cudem!