Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Chyba bym się bała brać relanium i dziwię się że, to po transferze przepisują. Na ulotce pisze coś takiego:
Podawanie leków z grupy benzodiazepin w ciąży może powodować uszkodzenie płodu - stosowanie leku w ciąży jest dopuszczalne jedynie w przypadku, gdy jego zastosowanie u matki jest bezwzględnie konieczne, a stosowanie bezpieczniejszego leku alternatywnego jest niemożliwe lub przeciwwskazane. Diazepam przenika do mleka matki - nie zaleca się stosowania leku w okresie karmienia piersią, a w przypadku konieczności podawania leku należy przerwać karmienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:55
-
Mój organizm od wczoraj chyba się buntuje. Strasznie bolą mnie jajniki. Cała stymulację nic teraz od nadmiaru hormonów zaczyna dawać znać szczególnie lewe bardziej aktywne jajo.
Cieszę się że cały proces przeszłam bardzo łagodnie. Bez niczego przeciwbólowego nawet po punkcji. Spodziewałam się horroru
Zanim się jajniki zupełnie uspokaja to pewnie minie. Tyle leków które w siebie pakujemy mogą dać znać jednak z czasem. I skutkach ubocznych z ulotek nie wspomnę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to będę twarda. Czekam do 26.02.
Żadnych sikancow. Jeśli ma być porażka to niech będzie jednorazowa. Nie ciągnaca się od pierwszej jednej kreski
W pracy szybko mi czas leci. Po pracy dziennie sobie jakieś zdjęcia wynajmuje. Więc lada chwila będzie kolejny piątek u się dowiem
Jakoś i dziwo się nie denerwuje tak jak podczas całej stymulacji. Jestem chyba przygotowana na ewentualną klapę. Wolę się miło zaskoczyć niż napalona na sukces nieprzyjemnie rozczarować.
Jest opcja 2 szansy więc jest dobrze
Ewelina zamiast relanium polecam melise i medytacje; ewentualnie autohipnoze
Działa!ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a powiedzcie mi proszę,co z tymi orzechami i winkiem na endo? To orzechy brazylijskie tak? A winko (lampka) można w trakcie stymulacji tak? szukałam u nas na wątku odpowiedzi,ale niestety...albo tak szukam,albo niema ...(: to moje endo 6mm, niby na ten dzień cyklu świeżo po okresie jest ok,ale ja już mam fazy jakieś,i wolała bym troszkę je wspomóc.Jutro powtórka estradiolu...się boje oczywiście...chyba powoli zaczynam histeryzować );
-
Lola: wytrwalości
Ania: 7dpt to troszkę wcześnie jednak, mi druga jasna kreska wyszła niby 8dpt Ale na Rossmannowskim teście facelle czy jakoś tak za 7zł a drugi quick test był negatywny.
No ale osobiście nie dziwię się testowaniu
pabelka: podobno czerwone wino wytrawne i orzechy gł brazylijskie -
nick nieaktualnyAniu to zdecydowanie zbyt szybko na testowanie, dostaniesz baty od Comety
Lola tak trzymaj - dzielna kobietka ja też nie testowałam w 10dpt pojechałam na betę, a dwa testy do dziś leżą w szafce
Ja piję wino ale słodkie czy to też dobrze robi na endo czy musi być tylko wytrawne? A takie mi przez gardło nie przejdzie hehe orzechy też jem ale nie cierpię brazylijskich więc zajadam się pistacjami wiem wiem wszystko na odwrótewa84, Lola79 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Aniu to zdecydowanie zbyt szybko na testowanie, dostaniesz baty od Comety
Lola tak trzymaj - dzielna kobietka ja też nie testowałam w 10dpt pojechałam na betę, a dwa testy do dziś leżą w szafce
Ja piję wino ale słodkie czy to też dobrze robi na endo czy musi być tylko wytrawne? A takie mi przez gardło nie przejdzie hehe orzechy też jem ale nie cierpię brazylijskich więc zajadam się pistacjami wiem wiem wszystko na odwrótewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was badała progesteron po transferze? Zastanawianie niski wynik 9,6ng/ml (9dpt, badany przed przyjęciem leków)
-
nick nieaktualny