Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mi się wydaje że młodsi lekarze mają więcej chęci i zapału
Starego doktora bym sobie darowala skoro nawet usg nie obsługuje:p
Jeśli brakuje ci lutki mogę poratowac ale dupka też mam ledwo do piątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:31
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Kometa, powiem Ci tyle - jeśli od razu polubilas młoda a ona dodatkowo pracuje w szpitalu to się jej trzymaj. Ja też mam mlodziutkiego gina. Bardzo zaangażowany. Pomógł mi niesamowicie w czasie starań, w dobrym momencie powiedział też, że już zrobił wszystko co mógł dla mnie zrobić i odesłał na dalszy level zapewniając, że czeka na mnie i brzuszek. Robił mi za friko hsg, laparoskopie i histeroskopie. Teraz jak leżałam w szpitalu z szyjka to spisał się na medal. Miałam 2-os salę i świety spokój. Jest mega zaangażowany i widać od niego pasję i że ciągle mu się chce i że się ciągle uczy. Lada moment kończy specjalizacje i broni doktorat. To, że raz gdzieś pójdziesz do niczego Cie nie zobowiązuje młody lekarz przy ciąży to często plus, oczywiście jeśli masz poczucie, że mu się chce...
-
ewa84 wrote:jedna pani doktor zakomunikowała że taka ciążę po ivf i to bliźniacza to u specjalisty lub w przychodni przyszpitalnej powinnam prowadzić
-
Kometa, to jest ważne. Takie zainteresowanie ze strony lekarza. To jest pierwsza ciąża, będziesz się o wiele rzeczy trzęsła. Zasadnie czy nie, ale będziesz. Jest spora szansa, że od młodej dostaniesz nr telefonu. Mój pomagał mi we wszystkim, łącznie z tym, że ratował mnie jak rzygalam dalej niż widziałam... Nie uznał, że to normalne i nie olał, tylko powiedział co mam kupić i spróbować i co robić jak nie pomoże (oddział i kroplowki nawadniające). Ostatnio nawet powiedział, że już dawno nie miał tak przebadanego dziecka jak moje, za zawsze ogląda je mega dokładnie. Zawsze dla spokoju mojego ducha i poprawy samopoczucia włącza mi usg 3d i pokazuje mojego chłopca a nie tylko czarno-szary obraz. To są ważne rzeczy, szczególnie póki nie czuje się ruchów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:48
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Też mi się wydaje że młodsi lekarze mają więcej chęci i zapału
Starego doktora bym sobie darowala skoro nawet usg nie obsługuje:p
Jeśli brakuje ci lutki mogę poratowac ale dupka też mam ledwo do piątku -
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Jeszcze nie pojechałam na badanie jakoś nie mogę się zebrać.
nic się nie bój- beta total ci wyszła to ci wyjdzie i beta. dawaj do tego laba, dawaj! tylko pamiętaj złożyć reklamację na rodzaj badania który ci zrobili. niech ci za nie zwrócą koszta lub (w zależności od cen obu badań) zrobią nowe badanie za free. -
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Właśnie wróciłam. Byłam w innym labie
Zrobiłam test zanim pojechałam i ani bladziucha. Dziewczyny nie oszukujmy się nic z tego nie będzie -
Bhcg 5dpt 13,8! Boże błagam niech rośnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ewa84, Fiona12, Lola79, ComeToMeBaby, Torunianka, ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Bhcg 5dpt 13,8! Boże błagam niech rośnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suuper, ogromne gratulacje!!! Rośnij beto, rośnij Mocno trzymam kciuki.
Ja planowałam iść na betę jutro, ale jak zobaczyłam, że trzymacie kciuki to myślę czy dziś nie jechać. Dopiero 9 doba po transferze...
to czekanie zabija!!