Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina może niech Ci endokrynolog bardziej zabije to Tsh, bo jednak ono bardzo skacze do góry, jak tylko maluch się usadowi, żebyś miała taki jakby zapas. Bo niestety ta nasza tarczyca może atakować zarodek, a widać u Ciebie że coś się dzieje pozytywnego a potem się pierniczy
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Teraz właśnie nic się nie zadzialo. I z tego co wyczytalam miedzy wierszami to nie ma sensu działać dalej bo plemników brak. A jak już się znajdują to sa do kitu. I póki są takiej ilosci i jakości nie ma szans na udane ivf. A plemników przecież sobie sami nie wyprodukujemy.
A tak po za tym to mam 2 op Luteiny dopochwowej do odsprzedania.Wrazie wu to priv -
Torunianka wrote:Teraz właśnie nic się nie zadzialo. I z tego co wyczytalam miedzy wierszami to nie ma sensu działać dalej bo plemników brak. A jak już się znajdują to sa do kitu. I póki są takiej ilosci i jakości nie ma szans na udane ivf. A plemników przecież sobie sami nie wyprodukujemy.
A tak po za tym to mam 2 op Luteiny dopochwowej do odsprzedania.Wrazie wu to priv
da się. -
ComeToMeBaby wrote:można robić biopsję i nawet pojedyncze plemniki szukać.
da się.
Kometa ma rację, da się. Był taki program: "In Vitro. Czekając na dziecko", tam właśnie była para z takim problemem. Wygrzebali co trzeba i kobitka była w ciąży. Póki jest szansa trzeba próbować. Do końca.
Wykorzystajcie szanse, żebyście później nie żałowali.
-
Nie dałam rady, pojechałam dzisiaj... czekam na wyniki.
Nastawiłam się na badanie w dniu jutrzejszym, rozważałam tylko kwestię godziny- przed czy po pracy. Ale jak weszłam na forum to serce zaczęło mi tak walić, że stwierdziłam, że do jutra nie wytrzymam. Niech się dzieje co chce ale już teraz...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:widzieliśmy w klinice mężczyznę przygotowywanego do biopsji. w rządówce.
Torunianka nie poddawaj się walcz. Dzwoń do Chrusta jutro i dobijaj sie tak długo aż odbierze. -
MonaLizzza o której wyniki będą ? Kciuki!
Torunianka ja też bym myślała o biopsji. Bo czasem mężczyzna sam oddając nasienie, nie oddaje wszystkiego i ta resztka tam zostaje. A przy biopsji oni pobierają bezpośrednio z jąder wszystko i myślę, że prędzej by coś dobrego znaleźli :* -
nick nieaktualny
-
vioris wrote:MonaLizzza o której wyniki będą ? Kciuki!
Torunianka ja też bym myślała o biopsji. Bo czasem mężczyzna sam oddając nasienie, nie oddaje wszystkiego i ta resztka tam zostaje. A przy biopsji oni pobierają bezpośrednio z jąder wszystko i myślę, że prędzej by coś dobrego znaleźli :*
Po 21, może wcześniej jak się uda. Mój przycisk "odśwież" już jest prawie wgnieciony...ewlinaaa85, pabelka88, ewa84, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość