X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łzy świetnie zmywają makijaż ............ beta hcg 1,2

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Łzy świetnie zmywają makijaż ............ beta hcg 1,2
    bardzo mi przykro...
    zmyj ten makijaż do końca a potem umawiaj się do kliniki. Macie jeszcze dwa mrozaki chyba, tak? one na was czekają <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 16:33

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Torunianka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro Ewelina :( Myslalam ze tym razem się uda..

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka... :'( tulę Cię słoneczko.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina :( przykro mi bardzo :(

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina strasznie mi przykro :( domyślam się, że dziś masz wszystkiego dość, ale Kometa ma rację, kuj żelazo póki gorące, dzwoń do kliniki żeby czasu nie marnować i jak najszybciej wracać po mrozaki <3

Pabelka gratulacje, trzymam kciuki za idealny przyrost :)

Szurusiowa odpoczywaj po dzisiejszych atrakcjach :)

• Torunianka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to kończę historie z in vitro. Dzwonili przed chwila z kliniki i tym razem jest jeszcze gorzej niż za pierwszym razem. To 72 h i powinny byc juz 7 blastrometrow a nie ma ani jednego i muszą na tym zakończyć. Nasienie bylo tragicznie i musieli kilka razy odwirowac itp by cokolwiek znaleźć.
    Milo bylo was poznać . Może kiedyś jeszcze tu zagladne. Życzę wam wszystkiego najlepszego i dużo maluszków.
    Nam niestety nie jest pisane zostać rodzicami..Pa

• MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka :( Chwila smutku i rozczarowanie to normalne. Trzeba się jednak szybko otrząsnąć i zabrać do działania. Macie jeszcze dwie kropeczki, które na Was czekają. To naprawdę dużo.
    :*

• MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 7 marca 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka, macie jeszcze jedno podejście. Do trzech razy sztuka. Nie poddawajcie się.

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka :( :( :(
    Pamiętaj że jeszcze są rozwiązania...

Co za dziwny dzień dzisiaj...

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka <3 mocno przytulam :(okropnie mi przykro

Ja rozmawiałam z Dr w zbliżającym się cyklu nie będzie transferu. Chruścik nie zacznie ze mną nic póki tarczyca nie będzie w porządku, kazał mi iść do endokrynologa jeżeli ten stwierdzi że, z tarczycą wszystko ok wtedy mam się umówić na scratching ponownie

• Suomi Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra, co za dzień :/
    Ewelina, przykro mi strasznie, myślałam że jednak coś z tego będzie. Na szczęście masz mrozaki, więc trzeba walczyć dalej.

Gorzej z Torunianka :( Jesteś młodą, silną kobietą i pamiętaj, że co nas nie zabije, to nas wzmocni! Mam nadzieję, że niebawem znajdziesz siłę, żeby jeszcze powalczyć o swoje marzenia.

Pabelka, Tobie jeszcze nie gratuluję, bo trochę przeginka 5dpt robić betę, ale kciuki trzymam :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka :( tule Cie mocno! ciekawe czy moglo byc tak ze 2 dni temu byla beta faktycznie 12 tylko spadała?

Torunianka kochana moja :( mi sie wydaje z tego co piszesz ze jednak lepiej troche bylo bo zarodki nie padly tak jak ostatnio na etapie przedjadrzy tylko cos wiecej sie zadzialo? kochana macie szanse na jeszcze jedno podejscie, przemyslcie to prosze <3 i nigdy, przenigdy sie nie poddawaj!

Pabelka ja tez pogratuluje Ci z mila checia ale przy pieknej becie w terminie testowania:) ale wierze ze bedzie dobrze:)

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie mi przykro dziewczyny :(
    Ewelina na Ciebie czekają mrozaczki wiec jeszcze będzie szansa. Nos do góry.
    Torunianka tak jak pisała Ewa macie inne opcje. Może warto rozważyć inseminacje nasieniem dawcy jeśli wchodzi u Was takie rozwiązanie w grę. Jesteś młoda i naprawdę wiele przed Tobą. Wszystko może się zdarzyć. Kiedys los się uśmiechnie do Ciebie. Mocno w to wierzę.

Ja w przerwie na czekanie na ostatnie podejście wprowadzam w czyn swoje postanowienia. Nie wiem czy to koenzym q10 i DHEA ale mam powera jak 18-tka ;) zaczęłam kurs angielskiego w sobotę 180 minut i 29 marca zaczynam Italiano od podstaw.
    Weekend sportowo 8 km spaceru w sobotę i wczoraj ok 3 biegu z synem i psem.
    Jeśli z 2 procedury nie będzie dziecka to cóż. Brne dalej w naukę, sport i zmianę pracy :)
    Trzeba się będzie pogodzić z losem. U mnie inseminacje raczej w grę nie wchodzi. Wiec temat zakończy się na tym etapie

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• vioris Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewlinaa przykro mi :( Liczyłam na to, że jednak coś będzie skoro ta total wyszła. Popłacz sobie i do boju! :*

Pabelka gratuluję po cichutku :) Tak szybko wyszedł ten bladzioch, że az szok, no ale beta tylko potwierdziła. Co to za test robiłaś, że wyszedł przy becie w okolicach 10?

Torunianka Przemyślcie to jeszcze. Nie będziecie mieli więcej szans , bo program się kończy, to czemu nie wykorzystać możliwości do końca? Być może przy 3 procedurze znalazłby się jeden, jedyny zarodek który z Wami zostanie :* Szkoda marnować szansę, jeśli ona jeszcze jest :* Wypłacz się a potem wróćcie z nową siłą :*

Ja dziś była ma wymazach, zdążyłam przed @ bo dziś ma być. Ale nie wiadomo czy wyniki będą do 18 dc a wtedy mam być na wizycie. W sumie ciekawe czemu akurat wtedy? Może chce zobaczyć jak u mnie owulka wygląda, bo ja tak w tym terminie mam zawsze. Teraz mnie czeka jeszcze ta histeroskopia :/ i test obciążenia bleeeh :/
    no i badania hormonalne ale to pikuś.

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka strasznie mi przykro. Macie jeszcze jedno podejście, przemyślcie jeszcze ten temat...A nie bierzecie pod uwagę adopcji zarodka? O ile można w ramach programu tę opcję rozważać, bo tego nie wiem...

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Ja za to kończę historie z in vitro. Dzwonili przed chwila z kliniki i tym razem jest jeszcze gorzej niż za pierwszym razem. To 72 h i powinny byc juz 7 blastrometrow a nie ma ani jednego i muszą na tym zakończyć. Nasienie bylo tragicznie i musieli kilka razy odwirowac itp by cokolwiek znaleźć.
    Milo bylo was poznać . Może kiedyś jeszcze tu zagladne. Życzę wam wszystkiego najlepszego i dużo maluszków.
    Nam niestety nie jest pisane zostać rodzicami..Pa
    czekaj czekaj- czy klinika wykluczyła was z programu czy sami rezygnujecie?
    bo kojarzyło mi się coś z dwiema nieudanymi procedurami, odszukałam sobie opis programu i tam jest napisane, że wykluczenie z programu następuje m.in.:
    - w przypadku braku możliwości wystymulowania lub pobrania komórek rozrodczych od jednego z partnerów (a wystymulowane i pobrane były i z tego co rozumiem tymi plemnikami które znaleźli zapłodnili komórki bo czekali na rozwój)

http://www.mz.gov.pl/__data/assets/pdf_file/0003/5619/12program_leczenienieplodnosci_20032013.pdf
    strona 9

nie poddawaj się tak od razu, może można jeszcze powalczyć

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Ewelinka :( tule Cie mocno! ciekawe czy moglo byc tak ze 2 dni temu byla beta faktycznie 12 tylko spadała?
    Myślę że, beta tak spadła
    nie pisałam tego bo nie chciałam się cieszyć zawczasu ale pierwszy test zrobiłam z piątku na sobotę w nocy i rano jak wstałam była bardzo delikatna kreska, później na drugim wyszło to samo też jaśniutka kreseczka dopiero na trzecim i czwartym teście nie pojawiła się już żadna kreska :/ sama nie wiem co o tym myśleć.
    cztery testy zużyłam jak nigdy :/

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Torunianka <3 mocno przytulam :(okropnie mi przykro

Ja rozmawiałam z Dr w zbliżającym się cyklu nie będzie transferu. Chruścik nie zacznie ze mną nic póki tarczyca nie będzie w porządku, kazał mi iść do endokrynologa jeżeli ten stwierdzi że, z tarczycą wszystko ok wtedy mam się umówić na scratching ponownie
    to musisz kochana szybko działać. no jednak ta tarczyca ważna jest.
    umawiaj się prędko na wizytę

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 marca 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    Torunianka strasznie mi przykro. Macie jeszcze jedno podejście, przemyślcie jeszcze ten temat...A nie bierzecie pod uwagę adopcji zarodka? O ile można w ramach programu tę opcję rozważać, bo tego nie wiem...
    w rządówce tylko własne komórki

c5e015d88e.png
‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ