Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też czekam!...
Torunianka jeszcze nic nie jest przesądzone...wspieram Cie kochana całym sercem! Złap oddech i cycki do przodu! Walczymy,bo warto!!! -
Ja będę siwa na dzień kobiet. Oni chyba nie wiedzą co robią. Babeczka, która pobierała mi krew chciała wszystko przyspieszyć i osobiście zaniosła do laboratorium. Mam nadzieję, że sobie nie odłożyli na bok i zapomnieli o tym! Przy moim szczęściu to możliwe.
Albo coś nie wyszło, bo krew była pobierana do strzykawki. Założę się, że coś nie gra. Masakra!!!
-
Brak słów... nie mogłam się doczekać dlatego pojechałam dzisiaj, wszyscy mnie zapewniali, że dzisiaj będę miała wyniki. Jakoś się nie zapowiada... Kur...!
Sprawdziłam pocztę, kiedyś dostałam od nich wyniki 23:57 więc jest szansa heheWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 21:45
-
O maatko co za dzień...dopiero nadrobiłam...
Po pierwsze Pabelka - co to za falstart???!! Wybaczam Ci tylko dlatego, że wszystko idzie w jak najlepszym kierunku
Po cichu gratuluję... Zdradź tylko, czy masz jakieś objawy??
---
Ehh...miałam tyle do napisania, ale p przeczytaniu kilku stron chyba nie mam już sił...
Ewelinko, bardzo mi przykro...
Torunianka dziewczyny dobrze Ci radzą...jest jeszcze opcja biopsji...trzeba walczyć do końca!!!
Ja będę testować w czwartek, bo crinone mam tylko do piątku, więc muszę mieć 1 dzień zapasu, aby zamówić w aptece...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość