Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Kurde, Kometa gdzieś Ty poszła? Ja miałam na nfz wypas. Lekarz miał swój monitor a ja swój nad kozetka. Nawet męża lekarze pytali czy dobrze widzi wszystko. Foty miałam na wynikach też. Doplacalismy ekstra do filmików
-
Hej dziewczyny...jutro jadę na transfer...biorę 2 zarodki...
w tym cyklu wszystko idzie jak po grudzie...
nie dość, że endometrium kiepskie, to jeszcze na koniec estrofem mi się skończył...
dobrze, że miałam zapas z poprzedniej stymulacji, bo 8 tabletek dziennie szybko wymiotły opakowanie - jeszcze żeby efekt był, a tu lipa...
ale cóż...co ma być to będzie...szurusiowa, ewlinaaa85, ewa84, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigotka 8 tabletek!! Masakra jednym słowem
Do ilu Ci podrosło endo po takiej dawce estrofemu? Ja dziś byłam na pierwszym usg w 8dc endometrium mam 9,3mm Dr kazał mi powtórzyć kolejne usg w sobotę ale dawki estrofemu mi nie zwiększył, nadal jestem na 3x1
Powodzenia na jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 21:25
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
bejbiś wrote:a jesli moge zapytac w ktorym dc mialas transfer ??? i ile razy bylas na monitoringu??? sorrki, ze tak Ci zawracam głowę
-
migot_ka wrote:Hej dziewczyny...jutro jadę na transfer...biorę 2 zarodki...
w tym cyklu wszystko idzie jak po grudzie...
nie dość, że endometrium kiepskie, to jeszcze na koniec estrofem mi się skończył...
dobrze, że miałam zapas z poprzedniej stymulacji, bo 8 tabletek dziennie szybko wymiotły opakowanie - jeszcze żeby efekt był, a tu lipa...
ale cóż...co ma być to będzie...
Powodzenia! Trzymam kciuki za udany transfer -
ewa84 wrote:Kometa: no faktycznie kiepsko trochę ale wszystko pomierzyl? Kość nosowa, przyziernosc itp? Przepływy chyba nie wszyscy sprawdzają?
-
Ewelina bardzo ladne endo! ja w 10dc mialam 6mm po 8tabletkach dziennie uroslo do nie całych 9 mm wiec bez szału... Potem juz nie poszlam bo dr na urlop wyjechala wiec nie wiem ile ma teraz ale mam nadzieje ze wystarczająco aby transfer sie odbyl... Widac estrofem mi nie służy...
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Na usg bylam 3razy...piatek, po iedzialek, czwartek...
-
migot_ka wrote:Widac estrofem mi nie służy...
P.s. Wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę estrofemu. Koniec! Uff... Nie polubiłam estrofemu. Teraz kończę już tylko luteinę. Jak to dobrze oswobodzić się od tabletekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 08:36
ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę
Ja jestem chodzaca apteka oczywiście już też zrobiłam panikę ze mnie cos piecze :p dzwoniłam do doktorka pozwolił mi gynalgin wziąść, odebrałam posiew wynik ok, spotkałam go właśnie w szpitalu :p.mówię że chyba głowę powinnam najpierw leczyć :p
To chyba po tym inVag-u było :pewlinaaa85, szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Posiew pewnie miałaś na bakterie a nie na grzyby. Zadzwoń do labu czy może łaskawie zrobili 2w1. Ja miałam grzybkowego swedziocha z pessarem...
To ja dla pocieszenia - dobrze reagowałam na estrofem i byłam tylko raz w 10dc na podgladzie. Od 11dc progesteronszurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki!! Podczytuje Was czasem cichaczem jak mam trochę czasu... widzę, że u Was jakoś leci. Powodzenia życzę wszystkim starającym się! Jak ten czas leci... Kometa dopiero co testowała a tu już jej się trymestr kończy. Szok!! U mnie wszystko ok!. Będzie dziewucha... Aktualnie przygotowuje się do pójścia na l4 bo już tej roboty mam dość. Męczy mnie to siedzenie 8 godzin. Z wyprawki jeszcze nic nie mam i jakoś weny mi brakuje do kompletowania jej. Może się bardziej ogarnę jak na L4 pójdę. A tak ogólnie wszystko gra i buczy! Trzymam kciuki za wszystkie starające się i za te ciężarne też żeby wszystko było ok.
szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Vanili, Fiona12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:
To ja dla pocieszenia - dobrze reagowałam na estrofem i byłam tylko raz w 10dc na podgladzie. Od 11dc progesteron -
Anatolka wrote:Posiew pewnie miałaś na bakterie a nie na grzyby. Zadzwoń do labu czy może łaskawie zrobili 2w1. Ja miałam grzybkowego swedziocha z pessarem...
To ja dla pocieszenia - dobrze reagowałam na estrofem i byłam tylko raz w 10dc na podgladzie. Od 11dc progesteron
Grzybków też nie ma
Za to znowu na ip wylądowałam i czekam już 1,5 hAnatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny