Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Czytam co jakiś czas co u Was. I trzymam kciuki. W tej chwili Aniu najbardziej za Twoje zarodki i ładne podziały
Mnie proszę wykreślić z kalendarza. Nie podchodzę do 2 procedury niestety. O powodach pisać nie chcę bo to dla mnie póki co temat traumatyczny. Na tą chwilę kończę raczej definitywnie temat prokreacji. Skupie się na swoim pierworodnym
Trzymam kciuki za udane podejścia, szybkie porody i cudowne dzieciątka
Gdyby któraś z Was potrzebowała Crinone lucw Clexane. Mam do sprzedania. 13 aplikatow z 15 w paczce i 6 Clexane. Mi nie są potrzebne a Którejś z Was może się przydać.
Jakby co pisać prv. Jeszcze jakiś czas konto zostawię na Ovu.
Pozdrawiam Was ciepło.Ania1986, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć! Witam Was po długiej przerwie. Będę niebawem nadrabiać zaległości, ale melduję, że już jestem zadeklarowalam się też, że będę prowadzić kalendarz, mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzę. Prosiłabym tylko Komete, żeby wstawila ostatni raz jeszcze swoją wersję i sobie skopiuję i zaktualizuję.
szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:Cześć! Witam Was po długiej przerwie. Będę niebawem nadrabiać zaległości, ale melduję, że już jestem zadeklarowalam się też, że będę prowadzić kalendarz, mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzę. Prosiłabym tylko Komete, żeby wstawila ostatni raz jeszcze swoją wersję i sobie skopiuję i zaktualizuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 12:05
Suomi, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to i ja zdam raport: moje endo na dzień dzisiejszy 10,1mm. Ch.. mi zadzwonił zlecił co trzeba i wyznaczył dzień transferu na poniedziałek przy okazji nasz Doktor zadał mi pytanie którego najbardziej się bałam podajemy jeden czy dwa zarodki ... byłam akurat w sklepie jak z nim rozmawiałam i nie mogłam zbytnio pogadać co on o tym sądzi i w ogóle. Powiedziałam że jeden ale sama nie wiem czy nie zmienić decyzji mam dwa mrozaki i ogromny dylemat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2016, 20:23
szurusiowa, Vanili lubią tę wiadomość
-
Ewelina, trudna decyzja...musisz to przemyśleć...
Ja wzięłam 2, bo ten drugi był słabej jakości...nie mam więcej mrożaków... postawiłam wszystko na 1 kartę - zobaczymy, co z tego wyjdzie... -
nick nieaktualny
-
Ja na świeżo brałam dwa, bo bałam się, że nie dotrwaja do mrożenia, ale crio bralabym po jednym. Tym bardziej wiedząc to, co teraz wiem z kolejną stymulacja już nie zdazysz raczej w razie czego (?), a to zawsze dwa transfery w perspektywie a nie jeden po tym jak Pragnąca dzidziusia ma trojaczki z 2 blastek 1cc czy 1bb (jakoś tak, ale oceniane na slabiutkie) już nie przejmuje się tymi oznaczeniami - to człowiek i jego oko nadaje te cyfrę i literki.
P.s. Trojaczki są cudne, zdrowe urodziły się mając ponad 2kg każde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 07:16
ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
FORUMOWE CIĄŻE:
Julita75- 6.12.2015 transfer, Vanili- 13.12.2015 transfer, ewa84- 28.12.2015 transfer- ciąża bliźniacza, Bydgoszczanka- 29.12.2015 ciąża naturalna po stymulacji, ComeToMeBaby- 20.02 criotransfer, Pabelka- 2.03 transfer, Kaczorek- 5.04 transfer- ciąża bliźniacza
KALENDARZ KCIUKOWY:
29.04 migot_ka - transfer
05.05 lipa- pierwsza wizyta
06.05 Ewa84- wizyta ciążowa
09.05 ewlinaaa85 - transfer
10.05 19ilonka87- scratching
11.05 Lonia- histeroscopia i scratching
ok. 14.05 Suomi - rozpoczęcie stymulacji
maj- Lola79, Lonia
24.08 Julita76- planowany termin porodu
31.08 Vanili- planowany termin porodu
19.09 Ewa84- planowany termin porodu
08.11 ComeToMeBaby- planowany termin porodu
Dziewczyny, dajcie znać, czy którąś jeszcze dopisać To Pragnąca dzidziusia już urodziła? I to po 2 kg dzieciaki! Ale super. A pisała coś jak u niej ciąża przebiegała?
Ewelina, daj znać jak się zdecydujeszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 10:34
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O a dopytywalam o nią na bliźniakach super informacja:) muszę zacząć sprawdzać kto ma pamiętniki :p
I pojawiła się kolejna ciąża trojacza na bliźniakach :p
Ja od tego leżenia coraz słabsza jestem i nawet nie chce mi się wstawac a jutro aktywny dzień się szykuje