Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Suomi ja miałam 29.04 transfer
Anatolka, Suomi lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:O a dopytywalam o nią na bliźniakach super informacja:) muszę zacząć sprawdzać kto ma pamiętniki :p
I pojawiła się kolejna ciąża trojacza na bliźniakach :p
Ja od tego leżenia coraz słabsza jestem i nawet nie chce mi się wstawac a jutro aktywny dzień się szykuje
Pamiętniki można dodawać do ulubionych i wtedy informuje Cie powiadomienie, że ktoś dodał wpisewa84 lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:migot_ka kiedy testujesz?
-
ewa84 wrote:a wytrzymasz do poniedzialku?
ewa84, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heyka
My we wtorek, 10.05 idziemy na kontrolę, a z tego co ostatnio mówił doktorek to chyba za tydzień góra dwa na 2gie prenatalne. Co prawda w 19 tc sprawdzał wszystko i było ok.
A jak tam Kaczorek - kiedy ma serduszkowa , bo rozumiem, że jeszcze nie zostało potwierdzone na 100% ze to bliźniacza ciąża czy coś przegapiłam?
Podziwiam mamusie bliźniąt czy trojaczkow. Ja przy tym moim jednym klopsiku jestem wykończona, a jak zaczyna robić wygibasy w brzuchu to łooo matko co się dzieje. Zaraz mam kamień zamiast brzucha no i takie czasem dziwne to uczucie, a prz 2-3 malenstwach aż trudno mi to sobie wyobrazić co się musi dziać w brzuchu, chociaż pewnie sa mniej ruchliwe z uwagi na brak miejsca. ..
A ty Ewa jak się czujesz? Ja ciągle mam kilka db i kilka gorszych dni i wszystko mi się napina i powiększa. Potem spokój i ulga i tak w kółko. A brzuch z dnia na dzień coraz większyComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:
Ania masz już godzinę transferu? Może się spotkamy/miniemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2016, 15:18
Ania1986, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:haha paskuda ja tam lubię po cichuuu aaaa i zapomnialaś dopisac w swoim poście że pierwsze i OSTATNIE usg
Ania masz już godzinę transferu? Może się spotkamy/miniemyszurusiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny