Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCometa prg przed punkcją nie może przekroczyć jakiejs tam liczby tak jak u Ciebie aby transfer na świeżym zarodku sie odbył. Nie wiem dlaczego tak bardzo liczy sie ostatnie badanie przed punkcja i ono nam mowi czy transfer bd czy nie bd skoro po punkcji prg wynosi juz tak duzo a transfer sie odbywa. Ja miałam prg badany dwa dni po punkcji ze wzgledu na dość silne plamienia i Chrustek kazal zrobic mi na szybko prg.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny u nas w klinice zaglądają w 4 dobie do zarodków czy nie?
No chyba powinni zajrzeć, skoro pisałaś, ze to najważniejsza doba.
Czekamy na info o której transfer jutro. Dobrze, że jutro sobota, będzie można trzymać kciuki gdzieś na kocu lub przy grilluewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fajne wieści
A ja to tak: od dziś teoretycznie jestem wolna od leków wg rozpiski z kliniki. Ale wezmę jeszcze parę 50-tek luteiny to jeszcze łagodniej zejdę z progesteronu. 12.05 idę po odbiór wyników Pappa, a 14.05 na usg - będzie szansa na nowe fotki Kosmity i może będzie widać płećszurusiowa, Suomi, ewlinaaa85, Anatolka, Vanili, lipa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny