Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
To od rana kciuki jutro zaciskamy super że ruszyły kolejne transfery lutowe mamuśki zaraz się pojawia!
Kometa: teraz już lekarz powinien dojrzeć płeć zazdroszczę tej wolności od leków.
Ją pomału odchodzę od fragminu nie spodziewałam się tej decyzji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 18:46
szurusiowa, ComeToMeBaby, Ania1986, Vanili lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Widzę,że niektóre z Was będą wkrótce trzymać własne szczęścia na dłoniach Ja wracam na "pole walki". Musiałam ogarnąć się, było ciężko po stracie, ale mam jeszcze dwa zarodki. Pozdrawiam Was Wszystkie!
Ania1986, Suomi, ComeToMeBaby, migot_ka, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Kayaa: witaj i powodzenia!
szurusiowa: dlaczego dopiero w czwartek?
Ciekawe czy migot_ka wytrzymała :p
Wytrzymała
Brzuch mnie boli mega małpowato i jestem rozdrażniona i wkurw... na wszystko...
Miałam iść dzisiaj i mieć z głowy, ale czekam do poniedziałku... -
nick nieaktualny
-
Co do samopoczucia to wiadomo, nie chcę do tego wracać, ponieważ jest ciężko. Myślę o tym co ma być a nie o tym co było. Z pewnością nikomu tego nie życzę.
Teraz w maju będę miała wizytę w klinice aby sprawdzić czy wszystko się unormowało a w czerwcu jest planowany transfer.
Dziewczyny napiszcie mi proszę, do kiedy (do którego tygodnia ciąży) brałyście progesteron przy pozytywnym teście HCG? A czy wiecie może również czy dr Chrostowski przyjmuje pacjentów czy też urlopuje? - nie mogę się z nim skontaktować.
Trzymam kciuki za wszystkie transfery!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Witaj Kayaaa, fajnie, że wróciłaś...
Szurusiowa, łdne endo...zazdroszurusiowa, Kayaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey Kayaaa.
Ja miałam dwa opakowania tego czegoś drogiego w aplikatorach od Chrusta a potem jechałam na luteinie.
Najpierw 4x 100, ale to chyba ze 3 tyg tak brałam a potem 3x100. Teraz od 3 tyg biore 2x100. -
Vanili wrote:Hey Kayaaa.
Ja miałam dwa opakowania tego czegoś drogiego w aplikatorach od Chrusta a potem jechałam na luteinie.
Najpierw 4x 100, ale to chyba ze 3 tyg tak brałam a potem 3x100. Teraz od 3 tyg biore 2x100.
Vanili i tak nadal bierzesz do teraz? Pytam się ponieważ mam pewne wątpliwości co do mojego lekarza, który automatycznie kazał mi odstawić w 8 tygodniu.