Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:No to jadem po moje bliźniaki
-
nick nieaktualny
-
Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooożżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
żżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BETA 275,8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2016, 14:28
Suomi, Fiafia, lady_pink, szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, lipa, Kayaaa, hipisiątko, Torunianka, Ania1986, ewa84, Anatolka, Kaczorek, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już widziałam moje maluchy na zdjęciach jeden troszkę słabiej się rozmrażał ale embriolog powiedział że na jego oko wszystko ok
taaaki steres
Migotka czytam Twojego posta i się śmieję do tel ludzie patrzą na mnie jak na debila hahahszurusiowa, Suomi, ComeToMeBaby, migot_ka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Fajne wieści
A ja to tak: od dziś teoretycznie jestem wolna od leków wg rozpiski z kliniki. Ale wezmę jeszcze parę 50-tek luteiny to jeszcze łagodniej zejdę z progesteronu. 12.05 idę po odbiór wyników Pappa, a 14.05 na usg - będzie szansa na nowe fotki Kosmity i może będzie widać płećszurusiowa, ewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Acha czyli tradycyjnie A jak tam samopoczucie w ogóle??
A dziękuję, ogólnie ok, zależy od dnia. Wrażenia sprzed pół godziny (na świeżo) - znów mi się zatykają uszy. To jest bardzo irytujące. -
ewlinaaa85 wrote:Ja już widziałam moje maluchy na zdjęciach jeden troszkę słabiej się rozmrażał ale embriolog powiedział że na jego oko wszystko ok
taaaki steres
Migotka czytam Twojego posta i się śmieję do tel ludzie patrzą na mnie jak na debila hahahewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
migot_ka wrote:Booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooożżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
żżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BETA 275,8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gratulacje Kochana :*migot_ka lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, nie mogę w to uwierzyć... siedzę w pracy i ryczę... jakie to cudowne uczucie zobaczyć betę inną niż ciągłe 0 od 3 lat...
Cuda się zdarzają...ewlinaaa85, szurusiowa, Anatolka, Kaczorek, lipa, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny