Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Na 6 dni. Teoretycznie powinnam się wyrobic do 12dc.
Akurat teraz i nie wiem skąd to się przyplatalo. Miesiąc temu byłam przeziebiona, po inseminacji to tylko na naturalnych lekach jak miód i imbir moze oslabiony organizm teraz łatwiej złapał infekcje. Ostatnio taki problem miałam 2 lata temu. ..
-
Nieźle dziewczyny. Ja w poniedziałek będę miała do @ 4-5 dni. Ciekawe co mi zalecą, wysłałam im wieczorem maila. Ale dobrze wiedzieć, że coś z tym można zrobić. Sprawdziłam ten pimafucort ale to jest w formie maści, lotionu - to jak to niby stosować?!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Nieźle dziewczyny. Ja w poniedziałek będę miała do @ 4-5 dni. Ciekawe co mi zalecą, wysłałam im wieczorem maila. Ale dobrze wiedzieć, że coś z tym można zrobić. Sprawdziłam ten pimafucort ale to jest w formie maści, lotionu - to jak to niby stosować?!
Hmm, chyba tak jak globulki...
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Dziewczyny na moim wyniku nie ma żadnych klas, tylko opis co znaleźli a czego nie...kurde, czy oni mi dobre badanie zrobili...szlak by trafił te wszystkie laboratoria
-
ewa84 wrote:Masz taką długą rurkę i podbierasz krem jak do strzykawy i później tak samo aplikujesz hehe
-
Eee to wszystko chyba na receptę
Ja teraz zakupiłam do tego i lactovaginal i lacibios
Mój gin costam mówił żebym może tampony sobie darowalateraz podczas @ :p
Mexyk jak dla mnie do pracy tak iść :p
Dziewczyny czytalyscie że na punkcje należy pojawić się bez makijażu i perfum?' tzn żeby nie używać kosmetyków ani perfum?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 09:36
-
nick nieaktualnyEwa masz identyczne dawki jak ja miałam, powiem Ci że jeśli nie ma jakichś konkretnych przesłanek, mówiących o tym że możesz słabo zareagować to jest to standard, aczkolwiek uważam że błędny...bo jak u mnie widać jednak trzeba było zwiększyć dawkę
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 3 lactovaginale które mi zostały po poprzedniej kuracji. Wczoraj sobie zaaplikowalam, wykorzystam je. No ale to tylko pałeczki kwasu mlekowego, ja potrzebuję leku. Czyli pozostanie mi w weekend aplikować lactovaginal i czekać na poniedziałek.
Co do dawek to ja mam menopur 1200 i od razu 225. Więc to ta mocniejsza dawka. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny