Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:może miałaś za daleko do stymulacji i dopiero będzie ci kazał robić? nie martw się- nic straconego hyhyhy
swoją drogą- koleżanki mi wspominają też o posiewach na mykoplasmę i ureaplasmę- mi tego dr nie kazał robić, nie miałam też tego badania robionego. A wam?
Ta ureaplasma to nie jest to samo co trachomatis - chlamydia - ten nieszczęsny PCR ?! -
Ja póki co wymazow nie robiłam. Bo nikt mi tego robić nie kazał. Zrobiłam foto wykazów z badaniami. Pytałam tylko o Biocenoze. To akurat można zrobić samemu. Dała mi babka wymazowke. Można pobrać w domu i przywieźć. Te szczegółowe myko urea z szyjki to już myślę specjalny personel.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 17:50
-
Vanili wrote:U mnie w szpitalu (mowie o tym gin-połozniczym) to jest tak, że masz labo działajace 24h i nawet jak przyjade o 23 zrobić jakies badanie krwi to żaden problem. Płaci sie gotówką, w pkt poboru krwi - jesli kasa jest juz zamknieta. Tu tez oddaje sie wymazy. Wymaz ostatnio na izbie przyjęc mi zrobili, nikt z labo ich nie pobiera - nie maja fotela
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:może miałaś za daleko do stymulacji i dopiero będzie ci kazał robić? nie martw się- nic straconego hyhyhy
swoją drogą- koleżanki mi wspominają też o posiewach na mykoplasmę i ureaplasmę- mi tego dr nie kazał robić, nie miałam też tego badania robionego. A wam?
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Vanili- a jak ty tam pisałaś i zalecili ci lek na receptę to co z receptą??? Ty przecież też masz kawałek do Kraka, no nie?
Wcześniej plan działania ustalilam z krakowem czyli biocenoza-lek jesli trzeba-dalsze działania.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ureoplasme, mycoplasme i chlamydie miałam zrobione w październiku wiec to na pewno różne bakterie
Mnie dzisiaj w lab powiedzieli że wymaz jest ok (że jeśli jest cos do leczenia to od razu piszą na jakie antybiotyki jest wrażliwe a u mnie nic nie napisano ) mam nadzieję że doktor nie będzie miał innego zdania na temat tych wynikówWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 19:27
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKolejne 3 USG za mną. Mam 12 pęcherzyków powyżej 20mm. Dzisiaj około północy mam zastrzyk Ovitrelle a jeszcze przed tym zaaplikowanie globulki. Jutro żadnych zastrzyków tylko globulka a w poniedziałek już punkcja.
ewa84, ComeToMeBaby, Julita76, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Kayaa wrote:Kolejne 3 USG za mną. Mam 12 pęcherzyków powyżej 20mm. Dzisiaj około północy mam zastrzyk Ovitrelle a jeszcze przed tym zaaplikowanie globulki. Jutro żadnych zastrzyków tylko globulka a w poniedziałek już punkcja.
Gratuluję super wyniku!Kayaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rozumiem. Dzięki za relację
To a propos recept.
Kayaa - rewelacja, tyle pęcherzyków i to takich dużych, super! Do poniedziałku już blisko. Powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 20:35
Kayaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny