Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Torunianka wrote:A ja właśnie dostałam odpowiedz od dr. Ch na temat tej mojej torbieli i okazało się, że ona nie będzie miała żadnego znaczenia na całą procedure Jeden problem mniej
bo ja ide na usg w poniedziałek rano. mam nadzieję ze mi nic nie wyskoczy. a z tego co czytałam o torbielach to mogą być różne.
i gdzie ty do niego piszesz? na głównego maila klinikowego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 20:02
-
Torunianka wrote:Ja pisze na prywatny e-mail ale jak się napisze na ten główny to 90% odpowiedzi udziela dr. Ch.
No ładnie! Prywatny mail do Chruścika ciekawe co tam jeszcze masz ;p
Torunianka, ComeToMeBaby, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Pytanie za 1000 pkt.
Pierwszy dzień cyklu jest wtedy kiedy pojawia się normalne krwawienie a nie plamienie prawda?
Cholerne fanaberie odpierdziela ten mój organizm... właśnie teraz kiedy czekam na dzień kiedy zacznę robić zastrzyki ten ma jakieś opóżnienia w systemie ;/ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:Pytanie za 1000 pkt.
Pierwszy dzień cyklu jest wtedy kiedy pojawia się normalne krwawienie a nie plamienie prawda?
Cholerne fanaberie odpierdziela ten mój organizm... właśnie teraz kiedy czekam na dzień kiedy zacznę robić zastrzyki ten ma jakieś opóżnienia w systemie ;/
w sumie do du..y rada bo ja używam tamponów
ale jedna wiadomość: ja zazwyczaj dostaję @ wieczorami, więc zapytałam dr jak to się w tej klinice traktuje- jako pierwszy dzień czy dzień zero powiedział abym policzyła dopiero rano jako pierwszy dzień. To w kwestii stymulacji. Kiedyś rozmawiając na innym wątku taki temat się pojawił i utkwiło mi to w pamięci.Vanili, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Dziewczyny Wy wszystkie tylko do niego chodźcie? Bo ja 1 wizytę miałam u kobiety a kolejną u dr Fabian o ile dobrze zapisałam
-
Lola79 wrote:Dziewczyny Wy wszystkie tylko do niego chodźcie? Bo ja 1 wizytę miałam u kobiety a kolejną u dr Fabian o ile dobrze zapisałam
Ja mam każdą wizyte u innego lekarza. A było ich już 3 Kolejną mam u jakiegoś Pana doktora ale nie dr. CH -
Julita76 wrote:Acha i jeszcze jedno dziewczyny, jeśli któraś jeszcze nie wykupiła leków, to śmigać i szukać bo pojawił się problem z cetrotidem, brakuje go na hurtowniach, trochę się dzisiaj naszukałam, ale mam; oby tylko nie było kolejnej recepty, bo może być klops
Uuuuu to ja jutro śmigam do apteki -
Julita76 wrote:Acha i jeszcze jedno dziewczyny, jeśli któraś jeszcze nie wykupiła leków, to śmigać i szukać bo pojawił się problem z cetrotidem, brakuje go na hurtowniach, trochę się dzisiaj naszukałam, ale mam; oby tylko nie było kolejnej recepty, bo może być klops
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tak. nie wtedy kiedy wystarczy ci wkładka tylko wtedy gdy potrzeba podpaski.
w sumie do du..y rada bo ja używam tamponów
ale jedna wiadomość: ja zazwyczaj dostaję @ wieczorami, więc zapytałam dr jak to się w tej klinice traktuje- jako pierwszy dzień czy dzień zero powiedział abym policzyła dopiero rano jako pierwszy dzień. To w kwestii stymulacji. Kiedyś rozmawiając na innym wątku taki temat się pojawił i utkwiło mi to w pamięci.
Jak napiszesz przez formularz kontaktowy to dr później odpisuje i tak osobiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 21:42
-
no i sobie wykrakałam. odebrałam właśnie w necie wynik biocenozy. no i kurdę IV stopień. ja pierdziu... tak to jeszcze nie miałam. dobrze, że ide w poniedziałek do ginki na to usg to mi jakieś tabsy zapisze. ale leczenie kurczę potrwa przecież... będę miała zaledwie kilka dni na przeleczenie się przed @. Chyba naskrobie maila do dr czy to leczenie jakoś wpłynie na nasz harmonogram i co zaleca. Eh... Dobrze, ze to badanie zrobiłam jednak przy okazji...
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Ewelinka gratuluję kwalifikacji brawo, czyli wszystkie się dostałyśmy, mamy naprawdę szczęśliwy watek
Co do ucha, to zakupiłam krople przeciwbólowe i przeciwzapalne i zakrapiałam, dodatkowo wtykałam do wnętrza uch gazik. No i ogrzewałam, a że nie bardzo było czym, to przykładałam kubek z ciepłą herbatą
Te krople wkrapiałam do ucha więcej raz niż pisało, momentami aż szczypało, ale twarda byłam i do laryngologa trafiłam już z lżejszym stanem, a i tak orzekł ostry stan zapalny a co Ci się kochana przyplątało???
Na razie mam gazik w uchu i też go ogrzewam trochę ulżyło. Musiałam gdzieś przewiać te ucho nie boli mocno ale daje o sobie znać i to już jest strasznie wkurzające. Jutro pojadę po jakieś krople na wszelki wypadek. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hahah własnie. i kiedy dr rozdaje prywatne maile? czy już na drugiej wizycie?
-
ComeToMeBaby wrote:no i sobie wykrakałam. odebrałam właśnie w necie wynik biocenozy. no i kurdę IV stopień. ja pierdziu... tak to jeszcze nie miałam. dobrze, że ide w poniedziałek do ginki na to usg to mi jakieś tabsy zapisze. ale leczenie kurczę potrwa przecież... będę miała zaledwie kilka dni na przeleczenie się przed @. Chyba naskrobie maila do dr czy to leczenie jakoś wpłynie na nasz harmonogram i co zaleca. Eh... Dobrze, ze to badanie zrobiłam jednak przy okazji...
Kometa witam w klubie:) ja odebrałam wczoraj moją i tez mam 4 z powodu infekcji. Na domiar złego zaczynam plamic wiec jutro @ rozkręci się na dobre co oznacza, że nie mogę brać antybiotyku na infekcje. Dzwoniłam do Krk ustalic co dalej i:
1. Pimafucort nie ma wpływu na menopur wiec mogę go brać gdyby nie pkt nr 2
2. Nie mogę brać antybiotyku bo zaczynam @
3. Jak sie skończy @ to leczenie pimafucortem.
-
Kometa :współczuję pewnie zaraz po @ zaleca coś ci to i tak lepiej niż tuż przed bo wtedyłatwiej znowu cos się moze rozwinąć
Ja tak się bałam że biocenoza źle wyjdzie i nie chciałam długo czekać na wynik żeby w razie co przeleczyc)( hsg odkladalam pół roku przez paciorkowca- 3 kuracje penicylina) zrobiłam tą biocenoze w 1 lab gdzie kazali czekać 5 dni a później polecialam do tej invicty i tam po tych 15 min wyszło mi że zaduzo bakterii i leukocytów troszkę, no to poleciałam do mojego gin odrazu nie czekajac do piątku, ten przeciśnięty do muru dał mi odpowiednią receptę :p oczywiście już leki poszły w ruch a dziś odbieram tą biocenoze pierwsza na którą czekałam 5 dni i jest ok :p no i bądź tu mądry :p
Vanili: dobrze że masz już lek na ile dni Masz kurację?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 00:27