Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Bejbis przykro mi
ale skoro masz jeszcze mrozaki to masz tez ogromne szanse. Bedzie dobrze. A powiedz mi prosze, kontaktujesz sie z doktorem mailowo? Ja tez chce go zmolestowac jednak o crio w czerwcu. W sierpniu zaczynam nowa prace i jakos nie widze, ze daja mi wolne w pierwszym miesiacu na wizyty.
i tak, transfery z programu sa darmowe, ale pewnie cala reszta czyli wizyty, scratchingu, intralipid bedzie platna
-
lipa wrote:Bejbis przykro mi
ale skoro masz jeszcze mrozaki to masz tez ogromne szanse. Bedzie dobrze. A powiedz mi prosze, kontaktujesz sie z doktorem mailowo? Ja tez chce go zmolestowac jednak o crio w czerwcu. W sierpniu zaczynam nowa prace i jakos nie widze, ze daja mi wolne w pierwszym miesiacu na wizyty.
i tak, transfery z programu sa darmowe, ale pewnie cala reszta czyli wizyty, scratchingu, intralipid bedzie platna
kochana ja pisalam do niego smsa popros go to napewno sie zgodzia ty ile mialas transferow??/
XXXXXXXXXXXX -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa wrote:Napisze mu chyba maila. Kiedys mi juz odpisywal. A mam duzo argumentow do przytoczenia
Ewelina i jakdzis samopoczucie?
U mnie dziś nie wiele się zmieniło prócz tego że wymiotowałam rano. Przeleżę tę niedzielę i może do jutra będzie już ok
Czekam z niecierpliwością na telefon z kliniki mają dziś dzwonić z info ile się zapłodniło i mam stera heh
A ty jak się czujesz? Hiperka nie atakuje? -
Ewelina a ile komorek zapladniali, 6?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
Na razie nic mnie nie atakuje. A kysz.
do mnie wlasnie dzwonil embriolog. Z 30 komorek 19 bylo prawidlowych. 7 zamrozono. Z 12 zaplodnilo sie 10. Teraz tylko czekanie ile ich przetrwa.
Ewelina czekam na wiesci od ciebie!szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Lonia, Fiona12 lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Na razie nic mnie nie atakuje. A kysz.
do mnie wlasnie dzwonil embriolog. Z 30 komorek 19 bylo prawidlowych. 7 zamrozono. Z 12 zaplodnilo sie 10. Teraz tylko czekanie ile ich przetrwa.
Ewelina czekam na wiesci od ciebie!
A jak tam mąż wczoraj przeżył ?czy go panika ogarnęła jak zobaczył gdzie jest pokoik?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 14:02
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Czemu wam zapladniaja tyle komorek a mi tylko 6 (niby taka jest ustawa) ale czemu wam po wiecej niz 6 ?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
nick nieaktualny
-
Ewelina super. Czyli juz do ciebie dzwonili ? J. Mam punkcje jutro o 12.00Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
ewlinaaa85 wrote:U mnie wybrali sześć i tyle się zapłodniło
teraz najgorsze to czekanie, dużo bym dala żeby cała szóstka przetrwała
Lipa mroziłaś komórki?
Dr pytal, co zrobic z pozostalymi, chcieliSMY oddac na dawstwo. Powiedzial, ze oni robia to w ten sposob, ze mroza je i jesli zajde w ciaze z zarodkow to oddadza komorki do dawstwa. Jesli nie zajde, to moge zaplacic za mrozenie i wykorzystac dla siebie. No i na to sie zdecydowalismy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 17:00
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:i tak, transfery z programu sa darmowe, ale pewnie cala reszta czyli wizyty, scratchingu, intralipid bedzie platna
A MZ opłaca przechowywanie tylko do końca programu, więc ktoś ten koszt poniesie. A przecież nie klinika...