X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • lipa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bejbis przykro mi :-( ale skoro masz jeszcze mrozaki to masz tez ogromne szanse. Bedzie dobrze. A powiedz mi prosze, kontaktujesz sie z doktorem mailowo? Ja tez chce go zmolestowac jednak o crio w czerwcu. W sierpniu zaczynam nowa prace i jakos nie widze, ze daja mi wolne w pierwszym miesiacu na wizyty.

i tak, transfery z programu sa darmowe, ale pewnie cala reszta czyli wizyty, scratchingu, intralipid bedzie platna

age.png
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    Bejbis przykro mi :-( ale skoro masz jeszcze mrozaki to masz tez ogromne szanse. Bedzie dobrze. A powiedz mi prosze, kontaktujesz sie z doktorem mailowo? Ja tez chce go zmolestowac jednak o crio w czerwcu. W sierpniu zaczynam nowa prace i jakos nie widze, ze daja mi wolne w pierwszym miesiacu na wizyty.

i tak, transfery z programu sa darmowe, ale pewnie cala reszta czyli wizyty, scratchingu, intralipid bedzie platna

kochana ja pisalam do niego smsa popros go to napewno sie zgodzi :) a ty ile mialas transferow??/

XXXXXXXXXXXX
  • lipa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 w dwoch poprzednich procedurach. Wczoraj mialam 3. punkcje. Odroczony transfer w powodu hiperstymulacji

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa pomęcz go może się zgodzi. Jak zadzwonisz do kliniki to Ci w recepcji podadzą numer od Dr

• bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 5 czerwca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    3 w dwoch poprzednich procedurach. Wczoraj mialam 3. punkcje. Odroczony transfer w powodu hiperstymulacji

Chcesz to moge Ci podac numer do doktora na priv :) to napiszesz do niego i sie wszystkiego dowiesz

XXXXXXXXXXXX
  • lipa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisze mu chyba maila. Kiedys mi juz odpisywal. A mam duzo argumentow do przytoczenia ;-)

Ewelina i jakdzis samopoczucie?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    Napisze mu chyba maila. Kiedys mi juz odpisywal. A mam duzo argumentow do przytoczenia ;-)

Ewelina i jakdzis samopoczucie?
    Mi na mejla zawsze odpisał a jak masz tego dużo to może jednak ten mejl lepszy będzie :D
    U mnie dziś nie wiele się zmieniło prócz tego że wymiotowałam rano. Przeleżę tę niedzielę i może do jutra będzie już ok
    Czekam z niecierpliwością na telefon z kliniki mają dziś dzwonić z info ile się zapłodniło i mam stera heh
    A ty jak się czujesz? Hiperka nie atakuje?

• gwiazdeczka88 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina a ile komorek zapladniali, 6?

Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
    HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
    AMH 1,98
    06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków :-(
    13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków :-(, brak mrozaków
  • lipa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie nic mnie nie atakuje. A kysz.

do mnie wlasnie dzwonil embriolog. Z 30 komorek 19 bylo prawidlowych. 7 zamrozono. Z 12 zaplodnilo sie 10. Teraz tylko czekanie ile ich przetrwa.

Ewelina czekam na wiesci od ciebie!

szurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Lonia, Fiona12 lubią tę wiadomość

age.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    Na razie nic mnie nie atakuje. A kysz.

do mnie wlasnie dzwonil embriolog. Z 30 komorek 19 bylo prawidlowych. 7 zamrozono. Z 12 zaplodnilo sie 10. Teraz tylko czekanie ile ich przetrwa.

Ewelina czekam na wiesci od ciebie!
    Dopiero co do nas dołączyłaś... a to juz tak szybko minęło heh;) Pięknie, gratuluję.
    A jak tam mąż wczoraj przeżył ? :P czy go panika ogarnęła jak zobaczył gdzie jest pokoik?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 14:02

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • 19ilonka87 Ekspertka

Wysłany: 5 czerwca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipa super wynik :) trzymam kciuki

lipa lubi tę wiadomość

III 2014 - 8tc; XII 2014 - ciąża biochemiczna; X 2015 IVF; XII 2015 transfer; I 2016 IVF transfer 2 zarodków c. biochemiczna; V 2016 IVF
    ckaivfxmnzhi9kva.png

Wysłany: 5 czerwca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu wam zapladniaja tyle komorek a mi tylko 6 (niby taka jest ustawa) ale czemu wam po wiecej niz 6 ?

HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
    AMH 1,98
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo przy trzeciej procedurze można.

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wybrali sześć i tyle się zapłodniło ;) teraz najgorsze to czekanie, dużo bym dala żeby cała szóstka przetrwała :)
    Lipa mroziłaś komórki?

szurusiowa, 19ilonka87, Fiona12 lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 czerwca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina super. Czyli juz do ciebie dzwonili ? J. Mam punkcje jutro o 12.00

AMH 1,98
  • lipa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    U mnie wybrali sześć i tyle się zapłodniło ;) teraz najgorsze to czekanie, dużo bym dala żeby cała szóstka przetrwała :)
    Lipa mroziłaś komórki?
    To jest dopiero wynik, skutecznosc 100%!

Dr pytal, co zrobic z pozostalymi, chcieliSMY oddac na dawstwo. Powiedzial, ze oni robia to w ten sposob, ze mroza je i jesli zajde w ciaze z zarodkow to oddadza komorki do dawstwa. Jesli nie zajde, to moge zaplacic za mrozenie i wykorzystac dla siebie. No i na to sie zdecydowalismy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2016, 17:00

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

age.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    A jak tam mąż wczoraj przeżył ? :P czy go panika ogarnęła jak zobaczył gdzie jest pokoik?

Przezyl, ale zadowolony to nie byl :-D

ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość

age.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lipa wrote:
    nie zapominajmy jeszcze o jednym- o fakturze za przechowywanie mrozaków. płatne za rok z góry. ostatnio w cenniku było 600 + vat. Jestem ciekawa czy to będzie obowiązywać w Waszych przypadkach, gdzie w zasadzie od razu idą crio. My na pewno już będziemy płacić za przechowywania, bo my tak szybko nie wracamy po swojego ;) A MZ opłaca przechowywanie tylko do końca programu, więc ktoś ten koszt poniesie. A przecież nie klinika...

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj jeszcze dodatkowo pewnie ludzie stali tam obok jak my z ewelina to jeszcze bardziej krepujące :P

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bejbiś, przykro mi. Ale widzę że działasz, więc do boju! :)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ