Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda że nie wiedziałam o tym embrioskopie zdecydowałabym się na to. w ogóle brakuje mi wiekszej gadatliwości chrostka, jak sama nie zapytasz to nie powie nic sam od siebie.Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
Dziewczyny to że nie dzwonią to dobry czy zły znak ?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
gwiazdeczka88 wrote:Ja mam ciężką endo IV stopnia otrzewnową. Jestem po dwóch laparo i powiedzieli że tylko in vitro ale interesuje mnie jakie są szanse przy in vitro.
Trwalo to dobry rok i ustapilo. Tez mam pełno ognisk w otrzewnej.
Jak miałam teraz hiperke to ból był dodatkowy... myślę tez ze moglam mieć zrosty na jajnikach i jak one rosly to... to wszystko pekalo pewnie bo byl moment ze nie wiedzieli skad stan zapalny i w 8tc chcieli mnie otwierać. .. -
gwiazdeczka88 wrote:Dziewczyny to że nie dzwonią to dobry czy zły znak ?
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Mi chrost po przeczytaniu mojego protokołu z drugiej laparo powiedział: musiała pani wiele przejść i wycierpieć...Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
dzwonili przed chwilą, z 6 komórek 4 nadawały się do zapłodnienia, zapłodniły się 3, jedna odpadła dwie rosną dalej, jeśli coś będzie nie tak to jutro dalej będą dzwonić, jeśli będzie ok, to dopiero w czwartek żeby przyjechać w sobotę na transfer. Chce mi się płakać cała się trzęsę, sama nie wiem czy się cieszyć czy płakać... boje sięEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
gwiazdeczka88 wrote:Szkoda że nie wiedziałam o tym embrioskopie zdecydowałabym się na to. w ogóle brakuje mi wiekszej gadatliwości chrostka, jak sama nie zapytasz to nie powie nic sam od siebie.
Gwiazdeczko88, czy mogłabyś potwierdzić moje zaproszenie na priv? Chciałabym się podpytać o kilka szczegółów odnośnie komercyjnego podejścia w Arvimedzie.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Graska przyjelam zaproszenieEndometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
Jestem szczęśliwa móc oznajmić, że dziś rano poczułam pierwsze delikatne ruchy Kosmity i nawet zauważyłam przemieszczenie dziecka z lewej strony brzucha na prawą
śmiesznie.
pszczółka p, ewlinaaa85, Lonia, Vanili, lipa, szurusiowa, Anatolka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Jestem szczęśliwa móc oznajmić, że dziś rano poczułam pierwsze delikatne ruchy Kosmity i nawet zauważyłam przemieszczenie dziecka z lewej strony brzucha na prawą
śmiesznie.
Tera moj raport:
Klopsik waga 1088g
Wszystko good, doktorek sprawdził mu najważniejsze narządy i nie ma żadnych zastrzeżeń.
Moj skamienialy brzuch określił jako miękki i w normiezonk
Nospa niestety nadal pozostaje w naszym menu...
Next wizyta: 14.07lipa, szurusiowa, pszczółka p, Lonia, Anatolka, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, ewa84, Torunianka, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Vanili faktycznie ladnie rośnie
super!
Dziwne z tym brzuchem, ale jak lekarz mówi ze jest dobrze to najważniejsze
U nas też dobre wiadomościmałej poprawił się przepływ i mogliśmy spokojnie wrócić do domu
idealnie nie jest ale poprawa jest!
kolejne badanie i wycieczka z walizką za tydzień ale zawsze jeden tydzień do przodu
Już wiem że w szpitalu położyliby mnie pod ciągłym ktg więc katorga.
Dziewczyny położyły się poprzecznie przez co intensywniej je czuję ale już nie kopia po szyjce i pęcherzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 01:58
Anatolka, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, szurusiowa, Suomi, Vanili, Torunianka, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Czekaj, czekaj! Śmiesznie to dopiero będzie jak taki kilogramowy brzdac zscxnie ci walic po żołądku hyhyhy
Tera moj raport:
Klopsik waga 1088g
Wszystko good, doktorek sprawdził mu najważniejsze narządy i nie ma żadnych zastrzeżeń.
Moj skamienialy brzuch określił jako miękki i w normiezonk
Nospa niestety nadal pozostaje w naszym menu...
Next wizyta: 14.07
Vanili, to dobre infokilogram dzieciaka był dla mnie jedna z granic, na które czekałam
Co do twardego brzucha - też nie umiałam oceniać czy jest twardy czy miękki. Często wydawał mi się twardy a lekarz i położna twierdzili, że jest ok. Teraz natomiast od kilku dni nie mam wątpliwości, że bywa twardy jak skała momentami... Ale teraz ma prawo, bo dziś zaczynamy 38tc.
Ewa, to fajnie. Miłej leży się jednak w domu... Ja po 2 tygodniach na patologii byłam wykończona...
Kometa, mój jest tak ułożony, że kopniak zabolal mnie w ciąży jedynie kilka razy. Normalnie smyra mnie po boku, taka górka-stópka albo górka-kolanko jeździ mi po boku od żebra do biodra. Do dziś mnie to bawi i na szczęście nie boliWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 04:12
ComeToMeBaby, szurusiowa, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Anatolka, przywracasz mi wiarę w to że może nie będę się zwijać z bólu ze łzami w oczach za każdym kopnięciem
38 tc. PięknieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 07:02
Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Lipa trzymam kciuki za dobre wieści z kliniki
&&&
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
ewlinaaa85 wrote:Lipa trzymam kciuki za dobre wieści z kliniki
&&&
Więc to ja trzymam za Ciebie! -
lipa wrote:Szurusiowa w którym DC masz transfer?
A wy inne Laski, w których mialyscie? Zbieram się do maila do doktora