Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety dla mnie to oznacza powrot do gry dopieto pazdziernik/listopad przez te zmiane pracy. Ale to nic. Najwazniejsze, ze mam po kogo wracac.
Ale i tak bede tu z wami siedziec na okragloewlinaaa85, Ania1986, Lonia, ComeToMeBaby, Suomi, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:Ilonka a ty kiedy testujesz?
Już testowałam jest pozytyw jutro idę sprawdzić przyrost bety i dam znać jak wygląda sprawaW 5 dpt beta 21,1 ale jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć zobaczę czy prawidłowo przyrasta
Lonia, ewa84, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio bardzo pozytywnie się tu rozszalałyśmy z tymi pozytywnymi teściorami
Oby ta passa trwała.
Lipa przykro mi, że tak wyszło, może próbuj jeszcze negocjować.
Ilonka trzymaj się i pięknego przyrostu życzę
Ania jutro marsz na betę ! razem ze mną na jednym wózku jedziemy hihih -
19ilonka87 wrote:Już testowałam jest pozytyw jutro idę sprawdzić przyrost bety i dam znać jak wygląda sprawa
W 5 dpt beta 21,1 ale jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć zobaczę czy prawidłowo przyrasta
Gratuluje -
Dziewczyny, powodzenia na betach!
Ewa, druga w nocy?! Retychyba spać nie możesz
Lipa, ja się niestety nie spodziewałam, że lekarz się zgodzi na taką akcję. W tym cyklu rzeczywiście możesz mieć rozstrojone hormony, już nie mówiąc właśnie o jajnikach, i to nie jest taka sama sytuacja jak na cyklu farmakologicznym. Na takim cyklu tak czy inaczej hormony są pod kontrolą - może nie bezpośrednio, ale wynikiem ich pracy jest stan endometrium. Uważam, że lekarz podjął słuszną decyzję i należy mu zaufać. Ja też byłam rozczarowana nieco przełożeniem transferu ale stwierdziliśmy, również po lekturach, że lekarz wie co robi i my też musimy dać zarodkowi jak najlepsze warunki do zagnieżdżenia. To, że zmieniasz pracę i temat będziesz mogła podjąć dopiero na jesieni to już są kwestie nie związane z kliniką, nie martw się więc - co się odwlecze to nie uciecze. Zapewne będzie się jednak wiązać z opłatą za przechowywanie mrozaków, no ale wszystkie nas, w całej Polsce, dziewczyny z mrozakami po zakończeniu programu to czeka. Tak czy inaczej, życzę powodzenia, niech moc będzie z tobą
A my z mężem wczoraj wieczorem razem poczuliśmy ruchy Kosmitowetak się rozbrykał, że nie miałam wątpliwości co jelita a co Kosmita. Mąż zachwycony, bardzo się ucieszył. Niesamowite wrażenie
Lonia, ewa84, lipa lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:Czy mi to gdzieś umknęło?! Czy się jeszcze nie chwalilas?
Gratulujewłaśnie jestem na becie popołudniu dam znać jak wynik oby prawidłowo przerastala ale się boje
ComeToMeBaby, lipa lubią tę wiadomość