Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety dla mnie to oznacza powrot do gry dopieto pazdziernik/listopad przez te zmiane pracy. Ale to nic. Najwazniejsze, ze mam po kogo wracac.
Ale i tak bede tu z wami siedziec na okraglo
ewlinaaa85, Ania1986, Lonia, ComeToMeBaby, Suomi, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lipa wrote:Ilonka a ty kiedy testujesz?
Już testowałam jest pozytyw jutro idę sprawdzić przyrost bety i dam znać jak wygląda sprawa
W 5 dpt beta 21,1 ale jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć zobaczę czy prawidłowo przyrasta
Lonia, ewa84, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio bardzo pozytywnie się tu rozszalałyśmy z tymi pozytywnymi teściorami
Oby ta passa trwała.
Lipa przykro mi, że tak wyszło, może próbuj jeszcze negocjować.
Ilonka trzymaj się i pięknego przyrostu życzę
Ania jutro marsz na betę ! razem ze mną na jednym wózku jedziemy hihih
-
Czy mi to gdzieś umknęło?! Czy się jeszcze nie chwalilas?19ilonka87 wrote:Już testowałam jest pozytyw jutro idę sprawdzić przyrost bety i dam znać jak wygląda sprawa
W 5 dpt beta 21,1 ale jeszcze za wcześnie żeby się cieszyć zobaczę czy prawidłowo przyrasta
Gratuluje
-
Dziewczyny, powodzenia na betach!

Ewa, druga w nocy?! Rety
chyba spać nie możesz
Lipa, ja się niestety nie spodziewałam, że lekarz się zgodzi na taką akcję. W tym cyklu rzeczywiście możesz mieć rozstrojone hormony, już nie mówiąc właśnie o jajnikach, i to nie jest taka sama sytuacja jak na cyklu farmakologicznym. Na takim cyklu tak czy inaczej hormony są pod kontrolą - może nie bezpośrednio, ale wynikiem ich pracy jest stan endometrium. Uważam, że lekarz podjął słuszną decyzję i należy mu zaufać. Ja też byłam rozczarowana nieco przełożeniem transferu ale stwierdziliśmy, również po lekturach, że lekarz wie co robi i my też musimy dać zarodkowi jak najlepsze warunki do zagnieżdżenia. To, że zmieniasz pracę i temat będziesz mogła podjąć dopiero na jesieni to już są kwestie nie związane z kliniką, nie martw się więc - co się odwlecze to nie uciecze. Zapewne będzie się jednak wiązać z opłatą za przechowywanie mrozaków, no ale wszystkie nas, w całej Polsce, dziewczyny z mrozakami po zakończeniu programu to czeka. Tak czy inaczej, życzę powodzenia, niech moc będzie z tobą
A my z mężem wczoraj wieczorem razem poczuliśmy ruchy Kosmitowe
tak się rozbrykał, że nie miałam wątpliwości co jelita a co Kosmita. Mąż zachwycony, bardzo się ucieszył. Niesamowite wrażenie
Lonia, ewa84, lipa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze się nie chwalilamlipa wrote:Czy mi to gdzieś umknęło?! Czy się jeszcze nie chwalilas?
Gratuluje
właśnie jestem na becie popołudniu dam znać jak wynik oby prawidłowo przerastala ale się boje
ComeToMeBaby, lipa lubią tę wiadomość

ze niby w tym cyklu dopiero jajniki beda sie goic i moze byc zaburzony hormonalnie. Przeciez i tak transferuje sie na cyklu sztucznym. Slyszala kiedys ktoras z was taka histotie?