Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny juz leze w domku z moim okruszkiem w brzuszku. Zarodek dzis byl morula, nie podali zadnej klasy, po prostu kompaktujacy zarodek, czy to dobrze rokuje ? Mam zamiar isc do pracy dopiero w srode. Drugi zarodek dalej jest w obserwacji i w poniedzialek bede miala tel co z nim... troszke sie nim martwie... u was jak bylo?
_cherryLady, szurusiowa lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
Graśka wrote:Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie
Dzisiaj miałam punkcję i pobrano 14 komórek. Niestety endometrium jest niejednolite i cienkie wiec transfer odroczony, najwcześniej we wrześniu. Trzymajcie kciuki za seks na szkiełku
A ja mam 5 mrozaczkowszurusiowa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
lipa wrote:No to czekamy razem
A ja mam 5 mrozaczkowszurusiowa, 19ilonka87 lubią tę wiadomość
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
Dziś jestem drugi zień po transferze, zadzwoniłam do laboratorium żeby zapytać z naszym drugim zarodkiem który tam został w sobotę i jeszcze nie kompaktował - obumarł!!! Jestem załamana i zdołowana i chce mi sie płakać. Zważywszy na fakt że już nie mamy ani jednego - nadziej tylko w tym który jest we mnie. Nie wiem jak przeżyję ten tydzień, on nie był na nawet blastką tylko morulą jak mi go podawano. Chce mi się ryczeć.
AMH 1,98
-
gwiazdeczka88 wrote:Dziś jestem drugi zień po transferze, zadzwoniłam do laboratorium żeby zapytać z naszym drugim zarodkiem który tam został w sobotę i jeszcze nie kompaktował - obumarł!!! Jestem załamana i zdołowana i chce mi sie płakać. Zważywszy na fakt że już nie mamy ani jednego - nadziej tylko w tym który jest we mnie. Nie wiem jak przeżyję ten tydzień, on nie był na nawet blastką tylko morulą jak mi go podawano. Chce mi się ryczeć.
Rozumiem Cie, miałam identyczną sytuację w I. procedurze.
ale postaraj się nie denerwować i nie szkodzić fasolce, która jest z tobą. Jestem długo na tym forum i widziałam wielep rzypadków, gdzie para nie miała żadnych mrozaczków, ale ten jeden jedyny zarodek wystarczył.ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
Lonia Twoje dziecię rośnie jak na drożdżach
Suomi ja chyba tez powtórzę bo boje się czy jest odpowiedni przyrost kiedy się wybierasz?
Lonia lubi tę wiadomość
-
gwiazdeczka88 wrote:Dziś jestem drugi zień po transferze, zadzwoniłam do laboratorium żeby zapytać z naszym drugim zarodkiem który tam został w sobotę i jeszcze nie kompaktował - obumarł!!! Jestem załamana i zdołowana i chce mi sie płakać. Zważywszy na fakt że już nie mamy ani jednego - nadziej tylko w tym który jest we mnie. Nie wiem jak przeżyję ten tydzień, on nie był na nawet blastką tylko morulą jak mi go podawano. Chce mi się ryczeć.
Lonia wrote:Przyrost powinen być minimum 66%. Także dziewczyny macie piękne przyrosty. Ja patrząc na moją betę zastanawiam się nad blizniakami bądź bardziej mogą ciążą hihi. Na usg sie okażeLonia lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
lipa wrote:A dlaczego się zeschizowałas?
Hiperka odpuszcza?hehe
No i one w ogóle nie ciemnieja. Dziś powinno już test rozsadzic, bo beta co najmniej 500 powinna już być, a dalej jest cień cienia. Wiem, że to nie jest miarodajne, no ale schizuję.
Hiperka to wręcz na odwrót - dziś brzuch znów rozmiarów pokażnej beczki, ale to pewnie od całodniowego siedzenia w pracy.
Ilonka, no właśnie miałam podjechać po pracy ale korki mnie przeraziły i wróciłam do domua Ty dziś idziesz?
Lonia, no to może trojaczki?byłabyś trzecia na ovu
Dziś lub jutro musze iść na kontrolę hiperki. Może już będzie widać pecherzyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 16:15
Lonia lubi tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:spokojnie, ja miałam przyrosty po 250 % i mam "tylko" Marcelinkę
Ja dla odmiany miałam przyrost wolniejszy niż Vanili czy Julita a zarodek się podzielił
Nie ma reguły
Ale bliźniaki dwujajowe to dobra opcja! I za to trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 17:22
Lonia lubi tę wiadomość
-
Suomi: mi w szpitalu mówili że pęcherzyk widać gdzieś przy becie 1500 ale pewnie dużo zależy od sprzętu
Testami się nie przejmuj bo moja siostra miała negatywne a u lekarz pęcherzyk widział więc test powinien wychodzić o każdej porze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2016, 16:57
Lonia lubi tę wiadomość
-
Sunomi wybieram się w środę i piątek, bo mojego gina poniosło i kazał mi przyjść na usg w sobotę, a z moich obliczeń wychodzi że beta będzie ok 1000, boję się że nie będzie widać pęcherzyka i wpadnę w rozpacz a tak, jak będę miała czarno na białym czy beta przyrasta to będę spokojniejsza.
Lonia lubi tę wiadomość