Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lipa, no trudno, musisz poczekać, ale tak na pewno będzie lepiej.
Kometa, teraz Kosmita juz tak będzie szalał - przyzwyczajaj się
Czekamy dziś na 3 bety - trzymam kciuki.Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
To teraz mocno kciuki zaciskamy
Kometa: rozszalal się Kosmita
Co do spania to powiedziałabym noc jak zawszemam przerwe średnio 2h w granicach 2-4 :p
Najgorsze że dziewczyny wtedy nie śpią mam nadzieję że sobie już nie wyrabiaja brzydkiego nawyku.ComeToMeBaby, Lonia lubią tę wiadomość
-
Przespalam sie z tym wszystkim i masz racje Kometa. Doktor to specjalista, trzeba mu zaufac. Nawet go teraz szanuje, ze mi nie ulegl
po co skazywac malenstwo na strate, dla mojego widzi mi sie.
Faktura za mrozenie sie nie przejmuje (o ile dobrze rozumuje, ze 600 zl + vat jest niezalezna od liczby zarodkow;-) ). Przede mna szalone lato. Za tydzien moje 30 urodziny, zrobie impreze na pol wsi. Wesele kuzyna, brata, na ktorym jestem staroscina, wieczor panienski bratowej. Bedzie wesolo. Od dzis zaczynam sie tuningowac
szurusiowa, ewlinaaa85, daktylek, ComeToMeBaby, ewa84, Lonia, Vanili, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do mnie dziś dzwonili - jutro o 13 transfer. Wybraliśmy embryoglue i nacięcie otoczki, embriolog się zgodził. Oba zarodki ładnie się dzielą, co prawda jeszcze nie kompaktowały ale powiedzieli że jeszcze za wczesna godzina i mają jeszcze dziś na to czas, Bosze jak się cieszę ... chce mi się żyć !!!
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, lipa, Lonia, ewa84, Suomi, _cherryLady lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
Gwiazdeczka w takim razie trzymam kciuki za Ciebie
u mnie beta 69,4 dwa dni temu była 21,1
Lonia, ewlinaaa85, Suomi, Anatolka, lipa, Requiem, ewa84, ComeToMeBaby, _cherryLady lubią tę wiadomość
-
Same dobre informacje dziś. A Ania86?
Ewelina będziesz musiała zainwestować w osmioosobowy stół w jadalni
Do mnie dzwonił jakiś krakowski numer, ale nie zdazylam odebrać, a nie da się na niego oddzwonić. Poczekam spokojnie do jutra.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś piekny dzień na forum
gratulacje!
Vanili pytałas ostatnio o aktywność w czasie burzy, ale nie zwracałam uwagi nadto kompletnie.
Dziś były u nas burze i deszcz później słońce a dziewczyny cały dzień spały, nawet je budzić próbowałam ale kopnela jedna czy druga kilka razy i cisza. Nie wiem czy pogoda ma na to wpływ, bo zazwyczaj ok 18/19 robią się aktywne.
Dziś dla odmiany wybiła 22.30 i bajlando imprezka trwa w najlepsze :pszurusiowa, Suomi, ewlinaaa85, Lonia, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ewa, może moj klopsik jest nadpobudliwy :p
Miałam o to gina pytać i... zapomniałamewa84 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie
Dzisiaj miałam punkcję i pobrano 14 komórek. Niestety endometrium jest niejednolite i cienkie wiec transfer odroczony, najwcześniej we wrześniu. Trzymajcie kciuki za seks na szkiełku
Anatolka, ewlinaaa85, Lonia, ComeToMeBaby, lipa, Suomi lubią tę wiadomość
I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto