Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Dawno mnie nie było, troszkę nadrobiłam wątek i jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!
Bardzo, bardzo wszystkim gratuluję upragnionej ciąży!!!
Ewelinka, Suomi, Lonia, Ilonka, Kayaa!!!!!! CUDOWNIE!!!
Juita, Vanili, Ewa, Kometa - jak ten czas szybko leci!!! Coraz bliżej do spotkania z maleństwami!!!
Trzymam kciuki również za te, które dalej walczą!!! W sierpniu uda się na pewno!!!
Ja musiałam zniknąć i zrobić odwyk od ovu, ponieważ każda porażka, poronienie strasznie mnie dołowała...
Pomijając fakt, iż te 2 m-ce były dla mnie mega ogromnym stresem...
Czuję się fatalnie - od 2 m-cy wymiotuję non stop, kilka razy dziennie, każdy zapach przyprawia mnie o mdłości, jest mi ciągle nie dobrze, ale dzięki temu wiem, że wszystko jest w porządku... inaczej chyba bym oszalała...
Zmierzam powoli do końca 1 trymestru i pocieszam się tym, że ryzyko jest coraz mniejsze...
Pozdrawiam serdecznie!!!
Lonia, Julita76, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gdyby któraś potrzebowała to mam do sprzedania 7 aplikatorów crinone. Jak cos to podaje maila [email protected] Pozdrawiam i zyczę dwóch kreseczek na teście tym które jeszcze walczą, spokojnych ciąż zaciążonym i szybkich i łagodnych porodów tym które są już "na wylocie".
-
Fiona, ja się piszę
Już wysyłam maila . Wydaję miesięcznie 1000 zł na same leki, nie mówiąc o wizytach i badaniach, więc szukam oszczędności wszędzie. jakby któraś z Was jeszcze miała do sprzedania crinone lub clexane to biorę z chęcią
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, nie musisz na cuda liczyć. Po pierwsze, beta u Ciebie dosyć późno ruszyła, po drugie, przy ciąży bezzarodkowej nie ma takich przyrostów bety, po trzecie, ja w 24 dpt też widziałam tylko pęcherzyk.
Ile mm ma Twój pęcherzyk? -
nick nieaktualnySuomi nawet nie wiem ile ma mm powiedział, że jest bardzo ładny mówił ile ma ale nawet tego nie zakodowałam skupiłam się tylko na braku zarodka. U ciebie sytuacja jest troche inna bo przechodzisz przez hiperke. Kazał mi zrobić bete pod koniec tygodnia i wrócić w poniedziałek. Ale nawet nie ide na ta bete.
-
aha.. no i jeszcze z informacji od Chrostka - zarodek musi być widoczny po upływie 5 tyg od punkcji ! Wg moich obliczeń 5 tyg mija u Ciebie za tydzień, więc wtedy możesz zacząć się martwić.
Do tego jeszcze powiedział, że ładny... No ok, teraz przechodzę hiperkę, ale przy pustym jaju miałam przyrosty pęcherzyka 1 mm na tydzień i to samo z podwojeniem bety - podwajała się co tydzień. Inna sprawa, że już pewnie zaczęłabyś plamić.... Bety możesz nie robić, bo i tak nic mądrego nie powie, skoro jeden pęcherzyk się wchłonął. Musisz poczekać do tego USG.szurusiowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuomi wrote:Fiona, ja się piszę
Już wysyłam maila . Wydaję miesięcznie 1000 zł na same leki, nie mówiąc o wizytach i badaniach, więc szukam oszczędności wszędzie. jakby któraś z Was jeszcze miała do sprzedania crinone lub clexane to biorę z chęcią
Suomi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina sprawdzilam u siebie... Zarodek mialam w 27dp...a Tobie beta dosc pozno ruszyla... Bedzie dobrze!