X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • 19ilonka87 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaaa kciuki za betę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 17:20

Kayaaa lubi tę wiadomość

III 2014 - 8tc; XII 2014 - ciąża biochemiczna; X 2015 IVF; XII 2015 transfer; I 2016 IVF transfer 2 zarodków c. biochemiczna; V 2016 IVF
    ckaivfxmnzhi9kva.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Dawno mnie nie było, troszkę nadrobiłam wątek i jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!
    Bardzo, bardzo wszystkim gratuluję upragnionej ciąży!!!
    Ewelinka, Suomi, Lonia, Ilonka, Kayaa!!!!!! CUDOWNIE!!!
    Juita, Vanili, Ewa, Kometa - jak ten czas szybko leci!!! Coraz bliżej do spotkania z maleństwami!!!
    Trzymam kciuki również za te, które dalej walczą!!! W sierpniu uda się na pewno!!!
    Ja musiałam zniknąć i zrobić odwyk od ovu, ponieważ każda porażka, poronienie strasznie mnie dołowała...
    Pomijając fakt, iż te 2 m-ce były dla mnie mega ogromnym stresem... :(
    Czuję się fatalnie - od 2 m-cy wymiotuję non stop, kilka razy dziennie, każdy zapach przyprawia mnie o mdłości, jest mi ciągle nie dobrze, ale dzięki temu wiem, że wszystko jest w porządku... inaczej chyba bym oszalała...
    Zmierzam powoli do końca 1 trymestru i pocieszam się tym, że ryzyko jest coraz mniejsze...
    Pozdrawiam serdecznie!!! :)

Lonia, Julita76, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Fiona12 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdyby któraś potrzebowała to mam do sprzedania 7 aplikatorów crinone. Jak cos to podaje maila [email protected] Pozdrawiam i zyczę dwóch kreseczek na teście tym które jeszcze walczą, spokojnych ciąż zaciążonym i szybkich i łagodnych porodów tym które są już "na wylocie".

• Suomi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, ja się piszę :) Już wysyłam maila . Wydaję miesięcznie 1000 zł na same leki, nie mówiąc o wizytach i badaniach, więc szukam oszczędności wszędzie. jakby któraś z Was jeszcze miała do sprzedania crinone lub clexane to biorę z chęcią

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie pusty pęcherzyk w sumie to dwa ale jeden się już zapadł :(

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NA RAZIE!!! pusty. Jeszcze ma czas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:30

lipa lubi tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    NA RAZIE pusty!!! jeszcze ma czas...

a zresztą jeden jest tak?

age.png
  • Serducho Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Dziewczyny u mnie pusty pęcherzyk w sumie to dwa ale jeden się już zapadł :(

Spokojnie, Ile dni jesteś po transferze ??

endometrioza, 2 operacje
    29 dpt mamy ❤

mhsvupjyytz3xgxj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już jest 25dpt więc nie liczę już na cuda.

• Suomi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ewelina, nie musisz na cuda liczyć. Po pierwsze, beta u Ciebie dosyć późno ruszyła, po drugie, przy ciąży bezzarodkowej nie ma takich przyrostów bety, po trzecie, ja w 24 dpt też widziałam tylko pęcherzyk.
    Ile mm ma Twój pęcherzyk?

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi nawet nie wiem ile ma mm powiedział, że jest bardzo ładny mówił ile ma ale nawet tego nie zakodowałam skupiłam się tylko na braku zarodka. U ciebie sytuacja jest troche inna bo przechodzisz przez hiperke. Kazał mi zrobić bete pod koniec tygodnia i wrócić w poniedziałek. Ale nawet nie ide na ta bete.

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu jakiś moderator? Weźcie zablokujcie użytkownika ewlinaaa85 bo nie da się czytać tych farmazonów, które pisze.

lipa, Suomi, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha.. no i jeszcze z informacji od Chrostka - zarodek musi być widoczny po upływie 5 tyg od punkcji ! Wg moich obliczeń 5 tyg mija u Ciebie za tydzień, więc wtedy możesz zacząć się martwić.
    Do tego jeszcze powiedział, że ładny... No ok, teraz przechodzę hiperkę, ale przy pustym jaju miałam przyrosty pęcherzyka 1 mm na tydzień i to samo z podwojeniem bety - podwajała się co tydzień. Inna sprawa, że już pewnie zaczęłabyś plamić.... Bety możesz nie robić, bo i tak nic mądrego nie powie, skoro jeden pęcherzyk się wchłonął. Musisz poczekać do tego USG.

szurusiowa lubi tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Kayaaa Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzisiejsza beta HCG to 186. Nie wiem co o tym sądzić, czekam na odpowiedź od doktorka.

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Fiona, ja się piszę :) Już wysyłam maila . Wydaję miesięcznie 1000 zł na same leki, nie mówiąc o wizytach i badaniach, więc szukam oszczędności wszędzie. jakby któraś z Was jeszcze miała do sprzedania crinone lub clexane to biorę z chęcią
    Lola miała crinone i clexane na sprzedaż, napisałam jej SMS w tej sprawie może tu zagladnie.

Suomi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Jest tu jakiś moderator? Weźcie zablokujcie użytkownika ewlinaaa85 bo nie da się czytać tych farmazonów, które pisze.
    GUPEK!!!! :P

• bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ! mam pytanie do dziewczyn , ktorym nie udalo sie za pierwszym ... drugim razem:( Czy mialyscie zalecane jakies dodatkowe badania zeby znalezc przyczyne niepowodzen ???Pozdrawiam

XXXXXXXXXXXX
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina sprawdzilam u siebie... Zarodek mialam w 27dp...a Tobie beta dosc pozno ruszyla... Bedzie dobrze!

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, jak Wy się macie?

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Kayaaa Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2016, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę ponownie jutro zrobić betę HCG i wysłać wynik zeskanowany do doktorka. Tym razem będę prosiła go o wyjaśnienia o co chodzi bo zaczynam już się martwić.

‹‹ 512 513 514 515 516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ