Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • 19ilonka87 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaaa kciuki za betę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 17:20

Kayaaa lubi tę wiadomość

III 2014 - 8tc; XII 2014 - ciąża biochemiczna; X 2015 IVF; XII 2015 transfer; I 2016 IVF transfer 2 zarodków c. biochemiczna; V 2016 IVF
    ckaivfxmnzhi9kva.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Dawno mnie nie było, troszkę nadrobiłam wątek i jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!
    Bardzo, bardzo wszystkim gratuluję upragnionej ciąży!!!
    Ewelinka, Suomi, Lonia, Ilonka, Kayaa!!!!!! CUDOWNIE!!!
    Juita, Vanili, Ewa, Kometa - jak ten czas szybko leci!!! Coraz bliżej do spotkania z maleństwami!!!
    Trzymam kciuki również za te, które dalej walczą!!! W sierpniu uda się na pewno!!!
    Ja musiałam zniknąć i zrobić odwyk od ovu, ponieważ każda porażka, poronienie strasznie mnie dołowała...
    Pomijając fakt, iż te 2 m-ce były dla mnie mega ogromnym stresem... :(
    Czuję się fatalnie - od 2 m-cy wymiotuję non stop, kilka razy dziennie, każdy zapach przyprawia mnie o mdłości, jest mi ciągle nie dobrze, ale dzięki temu wiem, że wszystko jest w porządku... inaczej chyba bym oszalała...
    Zmierzam powoli do końca 1 trymestru i pocieszam się tym, że ryzyko jest coraz mniejsze...
    Pozdrawiam serdecznie!!! :)

Lonia, Julita76, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Fiona12 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gdyby któraś potrzebowała to mam do sprzedania 7 aplikatorów crinone. Jak cos to podaje maila [email protected] Pozdrawiam i zyczę dwóch kreseczek na teście tym które jeszcze walczą, spokojnych ciąż zaciążonym i szybkich i łagodnych porodów tym które są już "na wylocie".

• Suomi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona, ja się piszę :) Już wysyłam maila . Wydaję miesięcznie 1000 zł na same leki, nie mówiąc o wizytach i badaniach, więc szukam oszczędności wszędzie. jakby któraś z Was jeszcze miała do sprzedania crinone lub clexane to biorę z chęcią

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie pusty pęcherzyk w sumie to dwa ale jeden się już zapadł :(

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NA RAZIE!!! pusty. Jeszcze ma czas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 12:30

lipa lubi tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • lipa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    NA RAZIE pusty!!! jeszcze ma czas...

a zresztą jeden jest tak?

age.png
  • Serducho Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Dziewczyny u mnie pusty pęcherzyk w sumie to dwa ale jeden się już zapadł :(

Spokojnie, Ile dni jesteś po transferze ??

endometrioza, 2 operacje
    29 dpt mamy ❤

mhsvupjyytz3xgxj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już jest 25dpt więc nie liczę już na cuda.

• Suomi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ewelina, nie musisz na cuda liczyć. Po pierwsze, beta u Ciebie dosyć późno ruszyła, po drugie, przy ciąży bezzarodkowej nie ma takich przyrostów bety, po trzecie, ja w 24 dpt też widziałam tylko pęcherzyk.
    Ile mm ma Twój pęcherzyk?

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi nawet nie wiem ile ma mm powiedział, że jest bardzo ładny mówił ile ma ale nawet tego nie zakodowałam skupiłam się tylko na braku zarodka. U ciebie sytuacja jest troche inna bo przechodzisz przez hiperke. Kazał mi zrobić bete pod koniec tygodnia i wrócić w poniedziałek. Ale nawet nie ide na ta bete.

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu jakiś moderator? Weźcie zablokujcie użytkownika ewlinaaa85 bo nie da się czytać tych farmazonów, które pisze.

lipa, Suomi, Vanili, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha.. no i jeszcze z informacji od Chrostka - zarodek musi być widoczny po upływie 5 tyg od punkcji ! Wg moich obliczeń 5 tyg mija u Ciebie za tydzień, więc wtedy możesz zacząć się martwić.
    Do tego jeszcze powiedział, że ładny... No ok, teraz przechodzę hiperkę, ale przy pustym jaju miałam przyrosty pęcherzyka 1 mm na tydzień i to samo z podwojeniem bety - podwajała się co tydzień. Inna sprawa, że już pewnie zaczęłabyś plamić.... Bety możesz nie robić, bo i tak nic mądrego nie powie, skoro jeden pęcherzyk się wchłonął. Musisz poczekać do tego USG.

szurusiowa lubi tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • Kayaaa Znajoma

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja dzisiejsza beta HCG to 186. Nie wiem co o tym sądzić, czekam na odpowiedź od doktorka.

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Fiona, ja się piszę :) Już wysyłam maila . Wydaję miesięcznie 1000 zł na same leki, nie mówiąc o wizytach i badaniach, więc szukam oszczędności wszędzie. jakby któraś z Was jeszcze miała do sprzedania crinone lub clexane to biorę z chęcią
    Lola miała crinone i clexane na sprzedaż, napisałam jej SMS w tej sprawie może tu zagladnie.

Suomi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Jest tu jakiś moderator? Weźcie zablokujcie użytkownika ewlinaaa85 bo nie da się czytać tych farmazonów, które pisze.
    GUPEK!!!! :P

• bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ! mam pytanie do dziewczyn , ktorym nie udalo sie za pierwszym ... drugim razem:( Czy mialyscie zalecane jakies dodatkowe badania zeby znalezc przyczyne niepowodzen ???Pozdrawiam

XXXXXXXXXXXX
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina sprawdzilam u siebie... Zarodek mialam w 27dp...a Tobie beta dosc pozno ruszyla... Bedzie dobrze!

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, jak Wy się macie?

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • Kayaaa Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2016, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę ponownie jutro zrobić betę HCG i wysłać wynik zeskanowany do doktorka. Tym razem będę prosiła go o wyjaśnienia o co chodzi bo zaczynam już się martwić.

‹‹ 512 513 514 515 516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ