Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:Nie wiem
cały czas mam jakieś opory.
Ja sie boje, ze wykorzystam wszystkie zarodki i sie noe uda, i nie zostanie juz nic, zadnej szansy, nadzieji, sensu walki. I czym ja bede wtedy zyla, skoro od pieciu lat zyje tylko jednym... -
nick nieaktualnylipa wrote:Ja sie boje, ze wykorzystam wszystkie zarodki i sie noe uda, i nie zostanie juz nic, zadnej szansy, nadzieji, sensu walki. I czym ja bede wtedy zyla, skoro od pieciu lat zyje tylko jednym...
ale rozumiem Cię doskonale.
My coraz częściej rozmawiamy o adopcji. Ale walczyć i tak będe tylko nie wiem na ile mi sił starczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 22:39
-
ewlinaaa85 wrote:Eh nawet nie myśl w ten sposób
ale rozumiem Cię doskonale.
My coraz częściej rozmawiamy o adopcji. Ale walczyć i tak będe tylko nie wiem na ile mi sił starczy. -
lipa wrote:Szurusiowa opowiedz cos, jak sie czujesz, rzygasz albo cos?
może jeszcze czas na to bo dziś dopiero 6t5d.
Lonia, lipa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Haha. Nie, nie rzygam ale ogólnie mało rzeczy mi smakuje i jak już zjem to pół dnia po tym yyy bekam (sorki) i mi niedobrze. I to tylko popołudniu. Nie mam czegoś takiego jak poranne mdłości
-
szurusiowa wrote:Haha. Nie, nie rzygam ale ogólnie mało rzeczy mi smakuje i jak już zjem to pół dnia po tym yyy bekam (sorki) i mi niedobrze. I to tylko popołudniu. Nie mam czegoś takiego jak poranne mdłości
Ja "poranne mdłości" miałam głównie późnym popołudniem i wieczoremWszystko co zjadłam splywalo kanalizacja do połowy ciąży
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Jeszcze się cykam do drugiego usg
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś 6 dpt - Progesteron 16,48 ng/ml
Dobrze czy źle ?Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
gwiazdeczka88 wrote:Dziewczyny dziś 6 dpt - Progesteron 16,48 ng/ml
Dobrze czy źle ? -
Lonia wrote:Ja też miałam spadek po transferze progesteronu po konsultacji z lekarzem miałam zwiększoną dawkę zastrzyków Prolutex z jednego do dwóch dziennie. brałam je w takiej dawce około 2 tygodni i dostałam uczulenie, wtedy Chrostek zamienił mi zastrzyki na Duphaston 3x2 plus Crinone od samego początku
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
-
Lonia wrote:Ja też miałam spadek po transferze progesteronu po konsultacji z lekarzem miałam zwiększoną dawkę zastrzyków Prolutex z jednego do dwóch dziennie. brałam je w takiej dawce około 2 tygodni i dostałam uczulenie, wtedy Chrostek zamienił mi zastrzyki na Duphaston 3x2 plus Crinone od samego początku
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98
-
Nie jest zły. Ja 5dpt miałam 12 czy 13ng/ml a mam synka i w ciąży ANI RAZ nie plamiłam. Duphaston to je jest progesteron, więc to badanie go nie pokazało a On sobie działa. Poza tym lutinus jest dopochwowy, więc też nie jest dobrze wylapywany we krwi. Działa miejscowo. Skonsultuj jak się niepokoisz, ale póki nie plamisz to raczej nie ma powodu do niepokoju.
gwiazdeczka88 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Nie jest zły. Ja 5dpt miałam 12 czy 13ng/ml a mam synka i w ciąży ANI RAZ nie plamiłam. Duphaston to je jest progesteron, więc to badanie go nie pokazało a On sobie działa. Poza tym lutinus jest dopochwowy, więc też nie jest dobrze wylapywany we krwi. Działa miejscowo. Skonsultuj jak się niepokoisz, ale póki nie plamisz to raczej nie ma powodu do niepokoju.Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
AMH 1,98