Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, co do Krakowa jest jedna apteka na ul. Krynicznej 15 gdzie leki zawsze są dostępne, wszystkie zastrzyki i tabletki. Ja tam wszystkie kupowałam. Panie bardzo miłe i mają otwarte do 20. Chrostowski mi ją polecił.
Więc jak coś zawsze można tam podjechać
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
kattti88 -
nick nieaktualnyDobry w żadne kulki nie lecę z Wami dziewczyny. Punkcje miałam na 10:30 więc zdażyłyście z kciukach i powiem Wam naprawdę pomogły
No więc tak: zaproszono mnie na salę 10:30 a wróciłam do poczekalni 12:30 więc trochę to trwało, obyło się bez kłopotów
Pobrali 16 komórek. Potem do 13:00 jeszcze czekaliśmy i dopiero wtedy moja druga połowa została zaproszona do pokoju zwierzeń
Jak załatwił męskie sprawy to jeszcze chwila w poczekalni i odbiór wypisu i wytyczne na najbliższe dni
Transfer planowany jest na niedzielę wstępnie, a jutro mają dzwonić z pracowni biologicznej z raportem o ilości dojrzałych komórek, ile się zaplodniło i jak się rozwijały w pierwszych godzinachJusti86, ewlinaaa85, Torunianka, ewa84, ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:pewnie
pytanko z serii wymazów (hyhy):
robiłyście (teraz/ kiedyś) wymazy z szyjki w kierunku mykoplasmy, ureaplasmy?
na innych wątkach dziewczyny o tym wspominają, podpowiadają aby zrobić, a nasz doktorek nie wspominał, prawda? Bo ja np nie robiłam i nie miałam tego w papierach. Szkoda, że nie pomyślałam o tym przy okazji tego pcr, bo zdaje się że warto to badanie wykonać. Teraz już nie mogę, bo biorę globulki na tą infekcję, więc pozamiatane.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Jak maja dzień. Ja na maxa smarkata i pociągająca. . Fcuk. Ciągle mnie coś łapie.
Mam pytanie bom ciemna w temacie. Macie ivf icsi czy standardowe ivf? I jeszcze jedno. W klinice podają w transferze po 1 zarodku czy czasem max 2 ze względu na wiek?
U mnie ciąg dalszy akcja Laboratoria. Co innego piszą na stronach co innego w praktyce. Witki opadaja... w Końcu jade w czwartek na te wymazy o 7 rano Przed praca. Wyniki do 14 dni mam nadzieję nie roboczych. I koszt 140 + 25 + 10 za pobranie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:28
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Dobry w żadne kulki nie lecę z Wami dziewczyny. Punkcje miałam na 10:30 więc zdażyłyście z kciukach i powiem Wam naprawdę pomogły
No więc tak: zaproszono mnie na salę 10:30 a wróciłam do poczekalni 12:30 więc trochę to trwało, obyło się bez kłopotów
Pobrali 16 komórek. Potem do 13:00 jeszcze czekaliśmy i dopiero wtedy moja druga połowa została zaproszona do pokoju zwierzeń
Jak załatwił męskie sprawy to jeszcze chwila w poczekalni i odbiór wypisu i wytyczne na najbliższe dni
Transfer planowany jest na niedzielę wstępnie, a jutro mają dzwonić z pracowni biologicznej z raportem o ilości dojrzałych komórek, ile się zaplodniło i jak się rozwijały w pierwszych godzinachJulita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWielkie dzięki dziewczyny, no na święta liczę na najpiękniejszy prezent w postaci pięknej bety
Lola ja mam ICSI, chciałabym wziąć dwa zarodki, ale u mnie nie powinno z tym być problemy bo ja mam 39 lat, a wtedy mogą dwa a nawet w pewnych sytuacjach trzy podać, do 35 r ż zalecane jest podawanie jednego zarodkaewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Wielkie dzięki dziewczyny, no na święta liczę na najpiękniejszy prezent w postaci pięknej bety
Lola ja mam ICSI, chciałabym wziąć dwa zarodki, ale u mnie nie powinno z tym być problemy bo ja mam 39 lat, a wtedy mogą dwa a nawet w pewnych sytuacjach trzy podać, do 35 r ż zalecane jest podawanie jednego zarodkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 18:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Cześć dziewczyny. Jak maja dzień. Ja na maxa smarkata i pociągająca. . Fcuk. Ciągle mnie coś łapie.
Mam pytanie bom ciemna w temacie. Macie ivf icsi czy standardowe ivf? I jeszcze jedno. W klinice podają w transferze po 1 zarodku czy czasem max 2 ze względu na wiek?
U mnie ciąg dalszy akcja Laboratoria. Co innego piszą na stronach co innego w praktyce. Witki opadaja... w Końcu jade w czwartek na te wymazy o 7 rano Przed praca. Wyniki do 14 dni mam nadzieję nie roboczych. I koszt 140 + 25 + 10 za pobranie. -
ewlinaaa85 wrote:Lola a pobierają Ci wymaz w labo??? Bo mi normalnie w poradni K pobrali tylko zaniosłam próbkę do lab. Jak robisz w laboratorium gdzie wysyłają do diagnostyki to na pewno będziesz miała szybciej wynik. Zresztą i tak nic się nie stanie jak go na wizycie nie będziesz miała
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:To jak będę na Twoim etapie będę się zastanawiać. W sumie więcej zarodków i szanse większe
Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Na podstawie doświadczeń koleżanki z pracy której podali dwa zarodki a ma ciążę pojedynczą stwierdzam że lepiej zwiększyć swoje szanse
Julita76, Lola79, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Na podstawie doświadczeń koleżanki z pracy której podali dwa zarodki a ma ciążę pojedynczą stwierdzam że lepiej zwiększyć swoje szanse
Jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa. Po transferze planujecie jakiś urlop/zwolnienie lekarskie żeby odpoczywać przez te kluczowe dni? -
nick nieaktualny