Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:Kometa tam robiła pcr
A biocenoze nie wiem, Ale to łatwiej zrobić -
ewlinaaa85 wrote:Uuuu to zapłacisz dość sporo za leki. Ja mam puregon i nie kosztuje nawet 10 zl na ryczałcie a cetroide bodajże 64 za opakowanie. Z tym że z cetroide ciężko na hurtowniach, przynajmniej w aptekach w mojej okolicy.
-
ewa84 wrote:Tak też miałam przyjemność posiewy robić, ale to gin pobieral i wysyłał do diagnostyki
Ciekawe jakie mam wskazania do drozszego leku :p -
ewa84 wrote:Hmm pewnie tak
I tak nie są to jakies astronomiczne kwoty przy innych kosztach
pytanko z serii wymazów (hyhy):
robiłyście (teraz/ kiedyś) wymazy z szyjki w kierunku mykoplasmy, ureaplasmy?
na innych wątkach dziewczyny o tym wspominają, podpowiadają aby zrobić, a nasz doktorek nie wspominał, prawda? Bo ja np nie robiłam i nie miałam tego w papierach. Szkoda, że nie pomyślałam o tym przy okazji tego pcr, bo zdaje się że warto to badanie wykonać. Teraz już nie mogę, bo biorę globulki na tą infekcję, więc pozamiatane. -
nie, nie wykryje.
tu jest potrzebne takie specjalne podłoże jak do chlamydii. i pobranie jak do chlamydii- z szyjki. no- nas akurat takie interesuje, bo można też z cewki moczowej ale to w przypadku zakażenia dróg moczowych. nas interesują drogi rodne. -
wpadł mi dziś do głowy jeszcze jeden pomysł na laby- obdzwaniam. Oczywiście wszędzie słyszę, ze pobrań ginekologicznych nie robią. No nie zdziwiło mnie to.. W jednym punkcie pani mi powiedziała nieco rozbawiona: nie, nie robimy. nie mamy takiej możliwości. nie mamy drzwi zamykanych na klucz...
no tak poza tym to jakiś fotel, osprzętowanie i personel jeszcze chyba by się przydał... ale co ja tam wiem hyhy rozbawiła mnie.Lola79, Vanili, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Zaraz, zaraz, czy dzisiaj nie jest dzień trzymania kciuków?
Julita na punkcji! Pewnie się szykuje, albo jest w trakcie, albo już po!
Nieeee.... po chyba nie jest, bo by zdała nam raport Chyba, że śpi. A może już nie śpi? Hmmm... godz. 10ta jeszcze wcześnie- chyba zdążyłam na to trzymanie kciuków.
Weźcie dziewczyny piszcie godziny, choćby tak mniej więcej, bo zawału dostanę kiedyś że nie zdążyłam schować kciuków w dłoni... Normalnie wykituję kiedyś z tych stresów
Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewa84 wrote:Kometa: powodzenia!
Ja jednak preferuje inną formę relaksu
W każdym razie poszłam przed chwilą do apteki i zamówili mi w hurtowni bez problemu wszystko- miałabym jeszcze na dziś, ale że dałam im jeszcze coś tam do zrobienia na zamówienie wg recepty to idę wszystko razem odebrać jutro. Zero problemów. Zapraszam do Bydgoszczy jakby co -
ComeToMeBaby wrote:no i gdzie ta Julita?
śpi jeszcze?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość