Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeraz wiemy czemu tak w klinice przenosili na szybko pacjentki z grudnia na listopad, już musieli wiedzieć co w trawie piszczy
A co z nami dziewczyny? Rozumiem że, mimo to nadal nam będą przysługiwały trzy podejścia? Jest mi tak cholernie przykro jak sobie pomyślę o dziewczynach które tak czekają na innych forach nie mam słów ... nie zasnę dziś z nerwów chyba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Teraz wiemy czemu tak w klinice przenosili na szybko pacjentki z grudnia na listopad, już musieli wiedzieć co w trawie piszczy
A co z nami dziewczyny? Rozumiem że, mimo to nadal nam będą przysługiwały trzy podejścia? Jest mi tak cholernie przykro jak sobie pomyślę o dziewczynach które tak czekają na innych forach nie mam słów ... nie zasnę dziś z nerwów chyba
niestety nie bedziesz miec zagwarantowane 3 podejsc, tylko tyle ile zdazysz i bedzie na to kasa ale tylko do konca czerwcaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Żeby podejść do in vitro trzeba mieć zrobioną serię badań i dopiero wtedy następuje kwalifikacja. Jak nie mam zrobionych wszystkich badań np. usg piersi i glukozy to nie zakwalifikują mnie. Muszę zrobić wszystkie badania i dopiero iść na wizytę kwalifikacyjną ?
Jak to u Was wyglądało ?
Tak sobie pomyślałam że pójdę z tym co mam 95% zrobionych badań -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Sorki ze sie wtrącam;)
niestety nie bedziesz miec zagwarantowane 3 podejsc, tylko tyle ile zdazysz i bedzie na to kasa ale tylko do konca czerwca -
nick nieaktualnyPerełka :) wrote:Żeby podejść do in vitro trzeba mieć zrobioną serię badań i dopiero wtedy następuje kwalifikacja. Jak nie mam zrobionych wszystkich badań np. usg piersi i glukozy to nie zakwalifikują mnie. Muszę zrobić wszystkie badania i dopiero iść na wizytę kwalifikacyjną ?
Jak to u Was wyglądało ?
Tak sobie pomyślałam że pójdę z tym co mam 95% zrobionych badań -
nick nieaktualnyPerełka :) wrote:Byłam z Novum i dostałam kartkę A4 która była po dwóch stronach zapisana badaniami do wykonania. Badania te należy zrobić żeby być zakwalifikowanym do refundowanego in vitro. U Was wyglądało to inaczej ?
Nie wiem po co to wszystko skolo PISiory już nie będą refundowali nam invitro -
Ok dzięki za info. Zostanę zakwalifikowana na 100% bo mam endomietriozę. Wstrzymywały mnie badania.
Jutro zapisuję się na wizytę i pogadam z lekarzem.
Nie ma co stękać tylko spinać poślady i działać, może jeszcze damy radę do czerwca.
DZIEWCZYNY DZIAŁAJCIE!!!
Pamiętajcie że każdy cykl jest ważny i trzeba próbować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPerełka :) wrote:Ok dzięki za info. Zostanę zakwalifikowana na 100% bo mam endomietriozę. Wstrzymywały mnie badania.
Jutro zapisuję się na wizytę i pogadam z lekarzem.
Nie ma co stękać tylko spinać poślady i działać, może jeszcze damy radę do czerwca.
DZIEWCZYNY DZIAŁAJCIE!!!
Pamiętajcie że każdy cykl jest ważny i trzeba próbować
Ja za kilka dni zaczynam stymulację czekam tylko na @ ale i tak jestem załamana tą wiadomością
W jakiej klinice startujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 21:07
-
Julita76 wrote:Chyba że jakimś cudem uda nam się zakończyć przed 30 czerwca, no i oczywiście będzie kasa na kolejne podejście.
Też współczuję dziewczynom które nie zdążą nawet z pierwszym podejściem