Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:No brawo Torunianka, piękne pęcherzyki, czyli idziemy gęsiego dzisiaj Kayaa, jutro ja, w środę Torunianka... ani się obejrzymy a Vanili będzie zdawać relację z podglądania...
I spokojnie kochana; normalnie rosną 2mm na dobę, podgonią Ci te mniejsze do 20mm, nie martw się
no to Ewelina i Kometa teraz czas na Was
Jeszcze ja
Lola:super wiesci
Kaya: piękna ilość mają z czego wybierać -
JULITA:POWODZENIA!ComeToMeBaby wrote:kurka drogo tam u was,ja płaciłam 69 zł i najpierw 3 razy dopytałam czy to na pewno to, bo coś mi tanio było. no ale to to. u mnie czas oczekiwania było 10 i 15 dni.
Najlepsze ze tam gdzie najtaniej to i szybciej :p -
Szukałam szukałam i znalazłam! ALAB Laboratoria.
Chlamydia PCR 10 dni cena 62 zl https://www.alablaboratoria.pl/c402-strefa-pacjenta
Ogólnie ceny z kosmosu (30-40 % niższe )Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 21:54
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Szukałam szukałam i znalazłam! ALAB Laboratoria.
Chlamydia PCR 10 dni cena 62 zl https://www.alablaboratoria.pl/c402-strefa-pacjenta
Ogólnie ceny z kosmosu (30-40 % niższe )
Hmmm ja pytałam w alab 140 oszusty chcieli mnie naciągnąć ;p zł pamiętaj że nie każdy punkt pobiera wymazy zapytaj zanim pojedzieszWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:06
-
ewa84 wrote:Hmmm ja pytałam w alab 140 zł pamiętaj że nie każdy punkt pobiera wymazy zapytaj zanim pojedziesz
140 u Ciebie? ja wchodziłam przez zakładkę SKLEPWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:11
-
Lola79 wrote:Szukałam szukałam i znalazłam! ALAB Laboratoria.
Ogólnie ceny z kosmosu (30-40 % niższe )
z tym że nie wszędzie robią pobranie ginekologiczne, ale wszędzie przyjmą jak przyniesiesz im materiał do badania na podłożu transportowym. i jedno ale: mi gość tez najpierw powiedział:61 zł i 7 dni, a potem jak przyjechałam to się okazało, ze sprawdził i jednak jest 69 zł i 11 dni.ewa84 lubi tę wiadomość
-
No niestety ceny Warszawskie
Przynajmniej tak na to wygląda... Albo cos mi nakrecily, ważne że jestem po
Nawet bezboleśnie im się udało to zrobić :p tyle że mam plamienie teraz bo jakaś szczoteczka pobieraly :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 22:17
-
ComeToMeBaby wrote:nooo, ja robiłam w alabie właśnie. nie pomyślałam, ze u was przecież też jest alab...
z tym że nie wszędzie robią pobranie ginekologiczne, ale wszędzie przyjmą jak przyniesiesz im materiał do badania na podłożu transportowym. i jedno ale: mi gość tez najpierw powiedział:61 zł i 7 dni, a potem jak przyjechałam to się okazało, ze sprawdził i jednak jest 69 zł i 11 dni. -
Kometa: leki kupione?
Mąż mi nie kupił bo coś mu tam babka mówiła że menopur jest po 2 ampułki a cetrotide na zamówienie. Na szczęście apteka pod domem za ten menopur 260 ileś tam a u was? Ceyrotide 67 za ampułke?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Hehe nie wiem jak to liczą ale nawet invicta ma inne ceny we wrocku czy gdansku a inne w Warszawie każdy patrzy wyciągnąć więcej gdzie się da
Ważne ze masz to za sobą. A biocenoze tez tam robiłaś? -
nick nieaktualnyewa84 wrote:Kometa: leki kupione?
Mąż mi nie kupił bo coś mu tam babka mówiła że menopur jest po 2 ampułki a cetrotide na zamówienie. Na szczęście apteka pod domem za ten menopur 260 ileś tam a u was? Ceyrotide 67 za ampułke? -
ewa84 wrote:No niestety ceny Warszawskie
Przynajmniej tak na to wygląda... Albo cos mi nakrecily, ważne że jestem po
Nawet bezboleśnie im się udało to zrobić :p tyle że mam plamienie teraz bo jakaś szczoteczka pobieraly :p -
ewa84 wrote:Kometa: leki kupione?
Mąż mi nie kupił bo coś mu tam babka mówiła że menopur jest po 2 ampułki a cetrotide na zamówienie. Na szczęście apteka pod domem za ten menopur 260 ileś tam a u was? Ceyrotide 67 za ampułke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 23:25