Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Graśka daj znać czy u Ciebie to pomogło. Ja miałam ten wlew, brałam duże dawki estrofemu, globulki z viagry... nic to nie daje
Działamy teraz na cyklu sztucznym, lekarz chce robić transfer na tym co jest. Jestem po łyżeczkowaniach i uważa, że tu tkwi problem.
-
Na mnie tez nie działa estrofem i również jestem po łyżeczkowaniu. Wcześniej nie miałam problemów. A ile miałaś wlewów z accofilu? Mi powiedział że czasami trzeba kilka razy powtarzać żeby pobudzić komórki. W którym jestes dc? u mnie dzisiaj 17dc i jakoś jajeczka mi w tym cyklu powoli rosną do tego.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Miałam tylko raz. Nic lekarz nie mówił, że powinnismy to powtórzyć. Mam 29 dc, ale tak jak wspomniałam, cykl jest regulowany lekami. Nie wiem czy cokolwiek jeszcze może na mnie zadziałać
W środę criotransfer a ja nie wiem co robić, czy brak jednego mrozaczka czy dwa. Przy takim endo boję się, że z góry jestem skazana na niepowodzenie...
-
My też jeden, świeży transfer, pierwszy i udany.
Jeden dzieć nam wyszedł :p -
MonaLizzza, byłam dzisiaj u 2 lekarzy robić usg, piewsze USG było w Luxmedzie - endometrium od 7,4-8,3mm; drugie w Medfeminie - endometrium 9mm. Nie wiem komu wierzyć.... Transfer prawdopodobnie w piątek. Mam 2 zarodki ale biorę jeden. Dodatkowo AH i klej.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
-
Graśka to będzie nasz tydzień
Ja jadę jutro na crio, dzisiaj muszę zgłosić na ile zarodków się zdecydowałam. Płakać mi się chce jak myślę o moim endo, ale nic więcej chyba nie mogę zrobić. Daję sobie teraz szansę, jeśli nie wyjdzie to biorę się za siebie- zdrowa dieta, sporty i wrócę do tematu za jakiś czas. Jestem już wykończoną tą walką. A sam rok miałam bardzo ciężki. Muszę zacząć żyć...
Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja też już jestem zmęczona ale plan jest taki że jak nie wyjdzie to zaczynam w kolejnym cyklu. Za dłgo to już wszystko trwa i chciałabym już zamknąć ten rozdział. Na która masz transfer? Ja jeszcze nie mam wyznaczonej godziny, czekam na kontakt od doktorka.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
-
Transfer o 15. Termin dokładnie miałam ustalony już w piątek, ale to pewnie dlatego, że na cyklu sztucznym. Jeżeli wiedziałabym, że kolejny cykl przyniesie lepsze wyniki to tez bym pociągnęła dalej, do skutku. Myślę jednak, że muszę trochę odpuścić i może wtedy zaskoczy...
-
Graśka wrote:Suomi, Monitoring robiłam u Agnieszki Koniecznej, chodziłas może do niej?
Ja nie byłam u niej akurat nigdy, ale słyszałam, że jest rewelacyjna i wątpię żeby się pomyliła. Ja bym tam ufała jej pomiarom -
Suomi co u ciebie? Lezysz juz do góry brzuchem czy nadal na wysokich obrotach?
-
Vanili wrote:Suomi co u ciebie? Lezysz juz do góry brzuchem czy nadal na wysokich obrotach?
Ja dalej na wysokich - ale tylko do wtorku, bo 6 grudnia idę do lekarza i od razu biorę zwolnienie
Oczywiście miałam jeszcze w planach, żeby może jednak zostać do końca roku, ale mąż mnie zmotywował, że nie warto. Także odliczam już dni do leżenia do góry brzuchem.ComeToMeBaby, Anatolka lubią tę wiadomość
-
Łooo panie. Dziewczyna z żelaza. Podziwiam. Pewnie dużo zależy od organizmu i każda kobieta będzie inaczej się czuc w tym stanie ale i tak szacuneczek
)
Teraz korzystaj do porodu z odpoczynku, bo ja bym wiele dala z 6h nieprzerwanego snu..Suomi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość