Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewe_a85 wrote:To i ja wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
Muszę się pochwalić bo widziałam i słyszałam dziś serduszko mojego maleństwa. Od czwartej rana jestem w szpitalu. Zaczęłam lekko krwawić. I nie maja pojecia skad to krwawienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 22:52
ComeToMeBaby, ewe_a85 lubią tę wiadomość
-
Ewelina przeżywałam to samo kilka dni temu, wylądowałam w szpitalu w 1. dnień świąt. U mnie był i jest krawiak. Dzisiaj byłam na wizycie, 0,83 cm szczęścia
Wszystko będzie dobrze. Dalej krwawisz? Wiadomo coś więcej?Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja już w domu
chcieli mnie do jutra przetrzymać, ale na szczęście trafiłam na znajomą Panią Dr która mnie wypuściła. Krwawienia już w sumie nie mam maluch ma 7,5 mm serduszko bije. Krwiaka żadnego nie widać.
Mona my chyba jesteśmy w tym samym tygodniu co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 17:19
lipa, Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewe_a85 wrote:Ja już w domu
chcieli mnie do jutra przetrzymać, ale na szczęście trafiłam na znajomą Panią Dr która mnie wypuściła. Krwawienia już w sumie nie mam maluch ma 7,5 mm serduszko bije. Krwiaka żadnego nie widać.
Mona my chyba jesteśmy w tym samym tygodniu co?
Ja miałam transfer 30.11. U mnie dziś wyszło 6t,5d... Niby 6 dni wcześniej a z Twojego suwaczka wynika, że ciąża szybciej mija niż u mnie
-
Ewelina, super, gratuluję - w końcu się doczekalas!
Fajnie poczytać o waszych zmaganiach ciazowych i przypomnieć sobie ten mily i trudny czas pełen emocji, strachu, szczęścia i niepewności. ..
♥♥♥
Ps na czyje dziecię/dziecia teraz czekamy? Lonia jest nastepna w kolejce? ? Eee a jeszcze Vioris przecież ?? Coś tak zamilkla na tym el quatro?ewe_a85, Lonia lubią tę wiadomość
-
Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzeniaKinga
-
bejbiś wrote:dziewczyny powiedzcie czy zarodki 3-dniowe cl 8.1 to dobre zarodki ?
http://www.novum.com.pl/pl/leczenie-nieplodnosci/forum-embriologiczne/pytanie/630/bejbiś lubi tę wiadomość
-
Ewelina gratulacje
cudownie ze zobaczylas serduszko
U mnie jak na razie cisza.... Mojej malutkiej chyba nie spieszy sie do nas...ewe_a85, pszczółka p, Lonia lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, udało mi się załatwić receptę na intralipid 250ml 20% ale mam ogromny problem z wykupieniem tego leku w aptece bo oferują mi tylko 500 ml 10%, a podobno lepiej jak jest podawany w stężeniu 20%. Czy słyszałyście może, które sieci aptek mają w sprzedaży ten lek?
Będę dopiero rozmawiać z Chrostkiem czy mam brać intralipid. No i nie mam skierowania na podanie wlewu więc będę mieć problem z podaniem leku, ale jak byście miały jakieś informacje gdzie podają to byłabym wdzięczna, najlepiej okolice Wrocławia.
Ps. Trzymam za wszystkie brzuszki kciuki
I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Graśka wrote:dziewczyny, udało mi się załatwić receptę na intralipid 250ml 20% ale mam ogromny problem z wykupieniem tego leku w aptece bo oferują mi tylko 500 ml 10%, a podobno lepiej jak jest podawany w stężeniu 20%. Czy słyszałyście może, które sieci aptek mają w sprzedaży ten lek?
Będę dopiero rozmawiać z Chrostkiem czy mam brać intralipid. No i nie mam skierowania na podanie wlewu więc będę mieć problem z podaniem leku, ale jak byście miały jakieś informacje gdzie podają to byłabym wdzięczna, najlepiej okolice Wrocławia.
Ps. Trzymam za wszystkie brzuszki kciuki -
Jestem po wizycie rozwarcie jest na nowo a szyjka ma 13mm w zasadzie powinnam już jechać do szpitala ale ze względu na długi weekend lekarz powiedział żebym stawiła się na oddział położniczy w poniedziałek. Dziewczynki ładnie podrosły 2104g i 2101g poza tym wszystko super ☺
ewe_a85, ComeToMeBaby, lipa lubią tę wiadomość
-
Graśka ja zamawiałam w aptece pod lwem. Co dopodania mi zlecenie wypisał mój ginekolog jak dał Ci recepte to i zlecenie wypisze. Poszukaj może jakoegoś ratownika medycznego czesto sie oglaszaja w internecie bo poelegniarki sie boja podawac.
Lonia lubi tę wiadomość