Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj już mnie wypuścili ze szpitala. Musiałam odstawić heparynę, bo to potęgowało krwawienie. Jeszcze plamię, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Duphaston mam tylko 3x1 + crinone, nie wiem czy to nie za mało. Póki co leżę i odpoczywam
Lonia, ewe_a85, ComeToMeBaby, lipa lubią tę wiadomość
-
MonaLizzza wrote:Wczoraj już mnie wypuścili ze szpitala. Musiałam odstawić heparynę, bo to potęgowało krwawienie. Jeszcze plamię, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Duphaston mam tylko 3x1 + crinone, nie wiem czy to nie za mało. Póki co leżę i odpoczywam
jeśli długo będziesz plamić sama możesz zwiększyć dawkę duphastonu na 3x2 także nie ma problemu
progesteron nie zaszkodzi
ewe_a85 lubi tę wiadomość
-
Mona
super.
Nie martw się, crinone to potęgaale powtórzę się - znowu Lonia ma rację. Jakby co możesz zwiększyć dupka. Na razie bym poczekała na obecnej dawce, bowiem to plamienie to pewnie jeszcze się krwiak oczyszcza, daj mu trochę czasu.
Lonia lubi tę wiadomość
-
Lonia, Kometa... czy brałyście heparynę w ciąży? czy po podczas tych krwawień musiałyście ją odstawić?
Mój lekarz mówił, żeby na czas krwawienia i plamienia nie brać acardu i zastrzyków. Z jednej strony pewnie to lepsze, ale z drugiej boję się, żeby nie porobiły się skrzepy zagrażające maleństwu...
Im więcej czyta sie na internecie tym bardziej człowiek wariuje...
-
MonaLizzza wrote:Lonia, Kometa... czy brałyście heparynę w ciąży? czy po podczas tych krwawień musiałyście ją odstawić?
Mój lekarz mówił, żeby na czas krwawienia i plamienia nie brać acardu i zastrzyków. Z jednej strony pewnie to lepsze, ale z drugiej boję się, żeby nie porobiły się skrzepy zagrażające maleństwu...
Im więcej czyta sie na internecie tym bardziej człowiek wariuje... -
zizia_a wrote:hej
ja po wizycie u dr Ch, ale zapomniałam zapytać jakie leki zapisuje po transferze?pomozecie?
bo z GynC mam duzo Lutinusa i nie wiem czy sprzedawac czy bede mogła go uzywac?zizia_a lubi tę wiadomość
-
To i ja wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
Muszę się pochwalić bo widziałam i słyszałam dziś serduszko mojego maleństwa. Od czwartej rana jestem w szpitalu. Zaczęłam lekko krwawić. I nie maja pojecia skad to krwawienie.ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość