Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:Ja melduję że moja @ mnie w h## robi:p nie ma jej i chyba nie ma planów żeby dziś się pojawić ani jutro...
- u męża posiew ujemny, bakterii brak,
- u mnie DNA chlamydii nie wykryto,
- odstawiłam lutkę i czekam na @ żeby móc się w spokoju ducha dziabać.
Czyli co? Idziemy jajnik w jajnik?
Dziękuję za uwagę.ewlinaaa85, Lola79, Lonia, ewa84, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:No to ciekawa jestem która pierwsza dostanie @
-
Lonia super psiaki slodziutkie
Toruniankaczekamy na informacje oby objawy szybko ustały...
Ja dziś znowu wino kupiłam, ostatnio jedna lampka nie pomogła może dwie dają radę haha
Jeszcze się okaze że ewelina i kometa mnie wyprzedza z tą @ :pewlinaaa85, ComeToMeBaby, Lonia, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Lonia super psiaki slodziutkie
Toruniankaczekamy na informacje oby objawy szybko ustały...
Ja dziś znowu wino kupiłam, ostatnio jedna lampka nie pomogła może dwie dają radę haha
Jeszcze się okaze że ewelina i kometa mnie wyprzedza z tą @ :p
To powiadasz że, winko może przyśpieszyć @ hmm.. a ja wczoraj i przedwczoraj wypiłam po lampce i dziś też zamierzam jeszcze dostaniemy wszystkie w ten sam dzień hihi ale by było.
Ale znając życie to mój @ jak zwykle się spóźniWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 17:43
ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Hehe tak tu czytałam
Piłam też czarna malwe i gorące prysznice brałam i nic a luteine ostatnia brałam w nd ok 18
Też mi się zazwyczaj spóźnia @ ale po lutce była zawsze jak w zegarku. Zobaczymy jeszcze będziemy miały w tych samych terminach usg
Avatar tak tak obiecuje później coś ogarnąć
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Hehe tak tu czytałam
Piłam też czarna malwe i gorące prysznice brałam i nic a luteine ostatnia brałam w nd ok 18
Też mi się zazwyczaj spóźnia @ ale po lutce była zawsze jak w zegarku. Zobaczymy jeszcze będziemy miały w tych samych terminach usg
Avatar tak tak obiecuje później coś ogarnąć
Awatar: dobrze, bardzo się cieszymy
ewlinaaa85, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKometa gratuluję idealnych wyników
No to teraz trzymam kciuki dla Was wszystkich za szybkie przyjście @, szczególnie za Ciebie Ewa, bo chyba do Ciebie drogę zgubiła
Lonia psiaki faktycznie fajne, musisz mieć z nimi wesoło w domu
Torunianka, Kayaa co z Wami?? Jakie diagnozy??Lonia, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:haha cometa jesteś niemożliwa
ja dziś próbowałam rano i spróbuję wieczorem hihi może zadziała :pewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Torunianka wrote:Nie wiem co robić nie odpisują . A ja dostałam duszności i nie wiem czy nie jechać do szpitala bo już prawie oddychać nie mogę Nie chce by transfer się przesunął...
Jak zadzwonisz do kliniki, albo do Chrusta jak dostaniesz numer to pewnie na wszelki wypadek powiedzą ci to samo. Lepiej chuchać na zimne.Julita76 lubi tę wiadomość