Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:http://m.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-kobiece/zespol-hiperstymulacji-jajnikow-przyczyny-objawy-leczenie_42081.html
Tu jest fajnie opisane.
A co do wieku to się zgadza bo mam 21lat i 30 pobranych komórek.
A CH jeszcze nie odp. -
Torunianka wrote:Nie mam czym się denerwować bo cały dzień prawie w łóżku leże.
Torunianka, ewlinaaa85, Bydgoszczanka, Lola79, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Nie zwlekaj i jedź do szpitala to nie jest normalny objaw, w ogóle cała Twoja punkcja to jakiś koszmar był dla Ciebie. Ja poza tym, że senna byłam to nic mi nie było, żadnego bólu, plamień ... Spróbuj zadzwonić do dr Ch po 19 bo wtedy zamykaja klinike ale mimo wszystko jedź się skontrolować, bo tak być nie powinno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 19:11
-
Torunianka: dziewczyny maja racje, takich objawow lepiej nie lekcewazyc, wizyta na ip niczemu nie zaszkodzi a pomoc moze.
Jak czytam ta lekture to jestem w grupie ryzyka
Julita:)))) niezle polaczenie
poslucham was i dzis polacze wszystkie 3 sposoby )ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Torunianka: dziewczyny maja racje, takich objawow lepiej nie lekcewazyc, wizyta na ip niczemu nie zaszkodzi a pomoc moze.
Jak czytam ta lekture to jestem w grupie ryzyka
Julita:)))) niezle polaczenie
poslucham was i dzis polacze wszystkie 3 sposoby )ewa84 lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:heheh kometa przeciez ty przedluzasz cykl to po co cokolwiek wywoływać
teraz lactovaginal zapodaj lepiej zamiast sexu
hmmm czy przed punkcja nalezy zachowac wstrzemiezliwosc taka jak przed iui?
Tak, przed punkcją, a właściwie przed oddaniem nasienia do zapłodnienia (a to ten sam termin) należy zachować abstynencję. Taką jaką się zachowuje do badania nasienia. No więc post. -
Dzwonił dr Ch. W razie pogorszenia mam jechać do szpitala. Najprawdopodobniej to hiper. Jeśli będzie do wytrzymania to mam poczekać i jutro iść na morfologie i crp i mu wszystko od razu napisać. Taa tyle, że gdzie ja zrobie w sobotę badanie krwi i do tego z wynikiem na już?? Już raz to z mężem przerabialiśmy i nic nie znaleźliśmy.. Cały czas pod górkę.. Do tego z moim małżem się pokłóciłam i to tak na serio. Znowu z tydz nie bd ze sobą gadać..
Po tej kłótni to nawet mi duszności przeszły..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 19:46
-
ewa84 wrote:ahh czytalam czytalam ze lutke odstawilas, ale myslalam ze ci jeszcze niespieszno do @
coz jakos to przetrwam ;P
Przetrwasz? My też to rozpatrujemy w kategorii przetrwania właśnie... -
Torunianka: trzymam kciuki oby udalo ci sie zrobic badania, a narazie stosuj sie do zalecen doktora:)
kometa: no no no ja przetrwam heh, maz czesto w rozjazdach pracuje i jakos musze sobie radzic:P
a po transferze dalej post:PTorunianka lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:@: A seksu probowałaś?
Awatar: dobrze, bardzo się cieszymy
Rany co za metody... ja to chyba z epoki kamienia łupanego jestem bo ani o tym ze niby sex przyspiesza @ nie słyszałam ani żadnych ziołek nie stosowałam...
Kurka, szukam noclegu w Kraku i dupa. Albo wieloosobowe hostele albo drożyzna, a chcieliśmy cos niedaleko kliniki...