Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Nie wiem co robić nie odpisują . A ja dostałam duszności i nie wiem czy nie jechać do szpitala bo już prawie oddychać nie mogę Nie chce by transfer się przesunął...
Torunianka dzwoń do nich, a jak nie uda Ci się nic dowiedzieć to bierz kartę wypisową w rękę i do szpitala, lepiej dmuchać na zimne
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Nie wiem co robić nie odpisują . A ja dostałam duszności i nie wiem czy nie jechać do szpitala bo już prawie oddychać nie mogę Nie chce by transfer się przesunął...
Nie ryzykuj powikłaniamiJulita76, ivf-ivf, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Tyle że ja nie chce przesunąć transferu. A po hiper nawet po 2 mies dopiero mogą zrobić tranfer.. Napisałam już smsa do Ch ale się waham czy wysłać. Męża nie chce straszyć. Powiedziałam mu tylko że mi strasznie duszno i już się przestraszył a co dopiero jak bym mu całą prawde powiedziała
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Tyle że ja nie chce przesunąć transferu. A po hiper nawet po 2 mies dopiero mogą zrobić tranfer.. Napisałam już smsa do Ch ale się waham czy wysłać. Męża nie chce straszyć. Powiedziałam mu tylko że mi strasznie duszno i już się przestraszył a co dopiero jak bym mu całą prawde powiedziała
-
nick nieaktualny
-
Sorry, że Wam zaśmiecam, ale powinnas jechac na IP, jeśli to hiperstymulacja to samo nie przejdzie. Duszność to niepokojący symptom. Może to wcale nie to, ale lepiej wykluczyć dla własnego spokoju. Powodzenia
Torunianka, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Torunianka, Chrustu na odległość powie ci pewnie to samo. Jeśli masz duszności to cie wyśle na izbę przyjęć. Jaki lekarz to zignoruje nie widząc pacjentki i nie mogąc osobiście ocenić jej stanu? Co mu napisałaś? Może nam jeszcze Chrustu wykituje na zawał, że umierasz? hyhy
Duszności to nie zabawa. Wyprostuj się, dobrze nabieraj powietrze w płuca, okno może otwórz. Ja bym jechała.ewlinaaa85, ivf-ivf, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Torunianka, Chrustu na odległość powie ci pewnie to samo. Jeśli masz duszności to cie wyśle na izbę przyjęć. Jaki lekarz to zignoruje nie widząc pacjentki i nie mogąc osobiście ocenić jej stanu? Co mu napisałaś? Może nam jeszcze Chrustu wykituje na zawał, że umierasz? hyhy
Duszności to nie zabawa. Wyprostuj się, dobrze nabieraj powietrze w płuca, okno może otwórz. Ja bym jechała.