Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Trochę w głowie mi się kręci. Nie wiem czy mam temp. Ale chyba nie.
Czy brzuch puchnie no też nie. Jest wzdety i tyle.
Dużo pije ostatnio i zauważyłam, że jak mam pełen pęcherz to wtedy bardzo boli. Jak jest pusty to nie uciska i jest w miarę.
Mysle, że poprostu dostałam mocno w d... tymi hormonami. Po cetrotide wywalilo mi brzuch ze ledwo chodziłam jak teraz, do tego punkcja - w przypadku mojej endometriozy widocznie zostalo coś naruszone i dłużej dochodze do siebie. Staram się nie uciskac brzucha i siedzę cały dzień. Targam tylko swoją torebkę.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
a ja dzwoniłam właśnie do przychodni- są już moje wyniki cytologii i są eleganckie Mogę je odebrać jutro. Więc na wizytę będę miała już komplet brakujących badań. Może mi dr każe powtórzyć tą czystość żeby sprawdzić jak tam po antybiotyku. I tyle.
Lonia, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ten cetroide to chyba wszystkie przeraża puregon na szczęście jest bezbolesny
Kobietki a ile razy musiałyście przyjeżdżać na podgląd, łącznie z tym pierwszym w 6dc?
czasem trzy podglądy i punkcja
różnie- pewnie w zależności od tego jak reagujesz na stymulacjęewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Ten cetroide to chyba wszystkie przeraża puregon na szczęście jest bezbolesny
Kobietki a ile razy musiałyście przyjeżdżać na podgląd, łącznie z tym pierwszym w 6dc?ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a ja dzwoniłam właśnie do przychodni- są już moje wyniki cytologii i są eleganckie Mogę je odebrać jutro. Więc na wizytę będę miała już komplet brakujących badań. Może mi dr każe powtórzyć tą czystość żeby sprawdzić jak tam po antybiotyku. I tyle.
kompletnie mnie to rozbiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 15:48
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:A ja się właśnie strasznie wkurzyłam bo dzwoniłam do przychodni w sprawie moich wyników cytologi i mi położna powiedziała że, nie ma że, najprędzej w styczniu!!! No chyba przeszłam mały zawał słysząc jej słowa. Jak to w styczniu skoro robiłam cytologię dwa tygodnie temu??? Albo ja oszalałam albo tam oszaleli
kompletnie mnie to rozbiło
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Kobietki a ile razy musiałyście przyjeżdżać na podgląd, łącznie z tym pierwszym w 6dc?
Mi się udało, i tylko dwa razy 6 i 9 dc. Ładnie rosły więc od razu miałam info że w 11 dc punkcja.
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Powariowali czy co, co oni z tym chcą tak długo robić?? Ty ich ponaglaj Ewelina, dzwoń i zamęczaj
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Mi się udało, i tylko dwa razy 6 i 9 dc. Ładnie rosły więc od razu miałam info że w 11 dc punkcja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 16:01
ComeToMeBaby, Julita76, Vanili, Lonia lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:A ja się właśnie strasznie wkurzyłam bo dzwoniłam do przychodni w sprawie moich wyników cytologi i mi położna powiedziała że, nie ma że, najprędzej w styczniu!!! No chyba przeszłam mały zawał słysząc jej słowa. Jak to w styczniu skoro robiłam cytologię dwa tygodnie temu??? Albo ja oszalałam albo tam oszaleli
kompletnie mnie to rozbiło -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a bo na wyniki cytologii czeka się 3-4 tygodnie. A po drodze są święta- może to mieć znaczenie... Ja robiłam cyto 19.11 i mi mówiła położna że powinny być jak przyjdę z wynikami usg piersi 7.12. Ale nie byłam ani nie dzwoniłam więc nie wiem czy były. Dzwoniłam dzisiaj. To dzisiaj są równe 3 tygodnie.
-
ewlinaaa85 wrote:Sprawdziłam właśnie i ja robiłam dokładnie 24 więc kurcze prze świętami chyba już powinny przyjść?
Julita76 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie nadal 3 dzień krwawienie niezbyt może obfite ale chyba powinnam to uznać jako @ juz. Myślicie że powinnam jutro odwołać poniedziałkowa wizytę czy poczekać czy do poniedziałku ustąpi. Strasznie dziwne to wszystko. Ostatni cykl po Duphastonie 17 dni. Teraz 12/13. Teraz ciężkooprzewidzieć kiedy zacznie się kolejny. Nie wiem już co zrobić.
W każdym razie nawet jeśli by znaleźli dla nas miejsce to ve grudniu juz o stymulacji mogę zapomnieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 19:48
-
Lola79 wrote:Dziewczyny u mnie nadal 3 dzień krwawienie niezbyt może obfite ale chyba powinnam to uznać jako @ juz. Myślicie że powinnam jutro odwołać poniedziałkowa wizytę czy poczekać czy do poniedziałku ustąpi. Strasznie dziwne to wszystko. Ostatni cykl po Duphastonie 17 dni. Teraz 12/13. Teraz ciężkooprzewidzieć kiedy zacznie się kolejny. Nie wiem już co zrobić.
Kiedy miałaś ostatnie usg? -
Bydgoszczanka- Torunianka się nie odzywała, ale też zapowiedziała, ze chwilowo nie będzie tu zaglądać. Dajmy jej trochę czasu.
Lola- całkiem nie wiem jak to zinterpretować. A skoro nie wiem to bym zadzwoniła do lekarza. -
Lola79 wrote:W Artvimedzie jeszcze wcale. Na ostatniej wizycie byłam w trakcie @ po Dupku. Teraz miało być 1.
A może to plamienie owulacyjne? Rozumiem, że torbiel w poprzednim cyklu Ci się nie zrobiła skoro usg miałaś w trakcie okresu? Pijesz jakieś zioła? Jakieś leki bierzesz?