Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Witam wszystkie Panie w piątkowy u mnie słoneczny dzień
U mnie nadal krwawo choć ciężko to nazwać @ parę kropli na dzień. Dziwna sprawa serio. Doktor nie odpisał na e-maila jeśli nie ma miejsc to nie bardzo ma sens jechać w ten poniedziałek
Mam nadzieję że, wszystko się ułoży -
Dziewczyny, dziś przy zastrzyku o mało co zjazdu nie zaliczyłam. Zrobiło mi się słabo, mroczki, ciemność, nudności. Aż się poszłam przywitać z sedesem na wszelki wypadek, ale na szczęście po chwili przeszło. Mąż mnie ratował, okno otwierał, ułożył wygodnie, prowadził za rękę do sedesu i do łóżka. Obserwował, przeprowadził wywiad i przykładał mokrą ściereczkę do czoła. Aż się spociłam z wrażenia...
Dżizas, nigdy tak nie zareagowałam na zastrzyk.
A jeszcze musiałam zdążyć do przychodni po swoje wyniki z laba i do gina w tej przychodni po cytologię i zanieść ksero usg piersi. Na szczęście doszłam do siebie i zdążyłam do tej przychodni na ostatnią chwilę. I nawet pogadałam z ginem, objaśnił mi wyniki usg a potem życzył wesołych świąt -
Cześć dziewczyny! Dużo tego by wszystko nadrabiać i czytać. Może napiszecie mi jak tam sytuacja u was (każdej z osobna) wygląda? U mnie już lepiej. Powoli przekonuje się do kolejnej punkcji. Ale dopiero po wizycie u Chrostowskiego w styczniu zdecyduje co dalej..
ComeToMeBaby, Vanili, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Cześć Torunianka, no martwiłyśmy się o ciebie, super, że się odezwałaś.
Specjalnie dla ciebie specjalny kalendarz kciukowy, bo w sumie kciukać będziemy dopiero w niedzielę
? ewa84- termin @ i zaczynamy stymulację
Ewka nam się buntowała, a raczej jej @ bo ciągle na nią czekamy. W ramach akcji humanitarnej postanowiłyśmy z Lolą oddać Ewce nasze @ ale transfer chyba się nie powiódł
13.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Vanili- transfer
Vanili fatalnie czuła się po punkcji- nie obyło się bez ketonali i konsultacji u Chrusta, ale zdaje się że dziewczyna będzie żyć i na transfer pojedzie jak nówka nieśmigana
13.12 ComeToMeBaby- I wizyta usg (ja już dziś zaliczyłam trzeci zastrzyk menopuru, przy którym miałam prawdziwy zjazd, więc stymulacja pełną parą)
14.12 Lola79 – III wizyta usg i czekamy na 2 podejście
Lola ma jakieś niezidentyfikowane plamienia
14.12 ewlinaaa85- I wizyta usg
Ewelina wczoraj dziabnęła się po raz pierwszy- i przeżyła
16.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Julita76- beta (10dpt)
nie może się doczekać
18.12 Bydgoszczanka- termin @ i zaczynamy stymulację
więcej grzechów nie pamiętam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 13:15
Torunianka, ewlinaaa85, Julita76, Lonia lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Dr Ch odpisał. Mam być w poniedziałek na wizycie. No to pojadę i zobaczymy co dalej
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka miło Cię tu widzieć z powrotem. Mam ogromną nadzieję że, z dnia na dzień będzie już tylko lepiej. Masz nasze wsparcie.
Cometa świetnie Ci wszystko opisała wię chyba nie trzeba nic dodawać
PozdrawiamComeToMeBaby, Torunianka, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Dziewczyny, dziś przy zastrzyku o mało co zjazdu nie zaliczyłam. Zrobiło mi się słabo, mroczki, ciemność, nudności. Aż się poszłamkonkretny lek.witać z sedesem na wszelki wypadek, ale na szczęście po chwili przeszło. Mąż mnie ratował, okno otwierał, ułożył wygodnie, prowadził za rękę do sedesu i do łóżka. Obserwował, przeprowadził wywiad i przykładał mokrą ściereczkę do czoła. Aż się spociłam z wrażenia...
Dżizas, nigdy tak nie zareagowałam na zastrzyk.
A jeszcze musiałam zdążyć do przychodni po swoje wyniki z laba i do gina w tej przychodni po cytologię i zanieść ksero usg piersi. Na szczęście doszłam do siebie i zdążyłam do tej przychodni na ostatnią chwilę. I nawet pogadałam z ginem, objaśnił mi wyniki usg a potem życzył wesołych świątComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Cześć Torunianka, no martwiłyśmy się o ciebie, super, że się odezwałaś.
Specjalnie dla ciebie specjalny kalendarz kciukowy, bo w sumie kciukać będziemy dopiero w niedzielę
? ewa84- termin @ i zaczynamy stymulację
Ewka nam się buntowała, a raczej jej @ bo ciągle na nią czekamy. W ramach akcji humanitarnej postanowiłyśmy z Lolą oddać Ewce nasze @ ale transfer chyba się nie powiódł
13.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Vanili- transfer
Vanili fatalnie czuła się po punkcji- nie obyło się bez ketonali i konsultacji u Chrusta, ale zdaje się że dziewczyna będzie żyć i na transfer pojedzie jak nówka nieśmigana
13.12 ComeToMeBaby- I wizyta usg (ja już dziś zaliczyłam trzeci zastrzyk menopuru, przy którym miałam prawdziwy zjazd, więc stymulacja pełną parą)
14.12 Lola79 – III wizyta usg i czekamy na 2 podejście
Lola ma jakieś niezidentyfikowane plamienia
14.12 ewlinaaa85- I wizyta usg
Ewelina wczoraj dziabnęła się po raz pierwszy- i przeżyła
16.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif Julita76- beta (10dpt)
nie może się doczekać
18.12 Bydgoszczanka- termin @ i zaczynamy stymulację
więcej grzechów nie pamiętam
Jestem pełna podziwu ilości informacji które przetwarzasz Ja ostatnio ledwo pamiętam jak się nazywam hyhyhy
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:O boziu kochana Kometa współczuję takich atrakcji. Moje jazdy to pikus. Rozmawialas z Chrustem o tym moze to jakas niepozadana reakcja akurat na ten konkr
-
nick nieaktualnyTorunianka miło że jednak wróciłaś, kochana wspieramy z całej siły i trzymamy kciuki za dalszą walkę
No Cometa jest naprawdę jak pierwszorzędna prawa ręka bosa bosów... ma wszystkie informacje, ma wszystko dokładnie rozplanowane i nic nie umknie jej uwadze
Kayaa chyba niestety czeka na kolejny cykl, tylko nie wiem czy może mieć transfer zaraz w pierwszym czy dopiero drugim...hmm ??Torunianka, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a wiec juz oficjalnie sie z wami moge witac, w poniedziałek lecę zabierać papiery z invicty a 29 grudnia mam 1 wizytę w artvimedzie i ruszamy boze jak sie ciesze!!!!
Julita76, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Kayaa, Vanili, Lonia, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny a wiec juz oficjalnie sie z wami moge witac, w poniedziałek lecę zabierać papiery z invicty a 29 grudnia mam 1 wizytę w artvimedzie i ruszamy boze jak sie ciesze!!!!
daleko masz do Krakowa?