Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Bydgoszczanka wrote:Ja ostatnio miałam plamienie w trakcie cyklu jak piłam zioła ojca sroki 3. Ale jeżeli nie masz pomysłu co się dzieję to idź do lekarza na usg. Będziesz spokojna i nie będziesz się stresować.
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Usg miałam jakiś miesiąc temu u mojego gina na wizycie na której robiłam cytologie. Wszystko było ok. Leków nie biorę ziół nie pije. Stawiam na Duphaston że mi coś rozregulowal w organizmie. Teraz pytanie na jak długo. . Jutro chyba przedzwonię do kliniki. Czy nie lepiej żeby kilka dni przełożyć. Na wizycie miałam się dowiedzieć czy i kiedy zaczynamy stymulację i miałam pokazać wyniki cytologii i pcr.
-
nick nieaktualny
-
Bydgoszczanka wrote:Wiecie co u Torunianki?? Odzywała się do którejś z Was?
Bydgoszczanka, ewlinaaa85, Vanili, Julita76, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Ja mam stały kontakt z Torunianka, rozmawiałam z nia dzis i wczoraj. Juz jest troche lepiej, niech odpocznie dziewczyna.
Ja też dziś do niej napisałam, żeby ją trochę wesprzeć i podnieść na duchu!ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Ewcia jak tam poszukiwania zaginionej??
Nawet już nie wiem czy się zbliża czy nie bo w pracy taki mexyk ze nie miałam czasu nad tym zabardzo się rozczulac, jutro zadzwonię do kliniki i powiem co i jak a w sb może uda mi się jakieś usg ogarnąć albo w pn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny, w końcu piątek jeszcze tylko przetrwać do wieczora i weekend...w końcu będę mogła trochę zwolnić tempo
Ewa dotarła do Ciebie @??
Lola co u Ciebie?? ustały krwawienia czy się rozkręciły??
Lonia a do Ciebie pewnie przez scratching przyjdzie wcześniej?? obstawiasz już jakiś termin??
Ewelina, Cometa jak samopoczucie ??
Miłego dnia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2015, 07:28
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO tak piąteczek piątunio ....
Ja to nawet nie czuję że jakieś, zastrzyki biorę zaczynam się zastanawiać czy mi tam w ogule coś rośnie hihi jedyne co poczułam to lekkie szczypanie. Ogulnie jest o.k tylko @ mogłaby sobie już czmychnąć do Ewki
A Ty Julita ja się czujesz??? Na pewno już odliczasz do zrobienia bety -
Julita, dzięki że pytasz.
Wieczorem leżałam w łóżku oglądając film i nagle mnie tak mocno zakłuło w miejscu wczorajszego zastrzyku, że aż mnie podniosło. Cały czas coś tam delikatnie czuję, jakby naciągnięte. Wracamy dziś do poprzedniej metody w takim razie. Eh. -
ewlinaaa85 wrote:O tak piąteczek piątunio ....
Ja to nawet nie czuję że jakieś, zastrzyki biorę zaczynam się zastanawiać czy mi tam w ogule coś rośnie hihi jedyne co poczułam to lekkie szczypanie. Ogulnie jest o.k tylko @ mogłaby sobie już czmychnąć do Ewki
A Ty Julita ja się czujesz??? Na pewno już odliczasz do zrobienia bety
A ja muszę zameldować, choć nie chce zapeszac ze dzis póki co jest lepiej niż wczoraj. Rano się obudzilam bez bólu, a teraz coś tam czuję te moje jajniole ale w porównaniu z dniem wczorajszym to jest niebo do ziemiComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówiłam Ci Vanili na transfer pojedziesz już jak nówka nieśmigana
Cometa nie pozostaje mi nic innego tylko życzyć abyś znalazła idealną metodę
Ewelina spokojnie, spokojnie ja też nic nie czułam i się zamartwiałam a jednak wysiedziałam parę kurczątek
Będzie dobrze dziewczyny, aż jestem ciekawa Waszych wyników po pierwszym podglądaniu
Ja się w sumie czuje dobrze, tylko brzuch boli od tych zastrzyków
Wczoraj wieczorem trochę mnie brzuch na dole bolał, ale staram się myśleć że to wszystko pozytywne objawy. Dobrze że mam sporo pracy bo bym chyba zwariowała do tej środowej bety...to czekanie jest zdecydowanie najgorsze, stymulacja, punkcja, transfer - to tak przeleciało, a teraz....ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
No właśnie przelecialo muszę mojemu ginowi napisać, że na transfer czekam to sie chłop zdziwi.
Chciałbym dzis zadzwonić do kliniki i dopytac orozwoj naszych juniorów, obawiam się jutrzejszego telefonu, i chciałbym juz cos wiedzieć. .. Dzwonilyscie czy grzecznie czekalyscie?