Badanie kliniczne Novum
-
WIADOMOŚĆ
-
Olcik32 wrote:Baaardzo wyraźny,nawet się tego nie spodziewałam w 5 dniu!🙂 Objaw jedyny to spanie, od 3 dni o godz 16,17 nie mogę sobie dać rady i robię sobie drzemke🤷♀️Dodatkowo lekkie bóle jak na okres ale znacznie łagodniejsze, takie ćmienie...
-
Olcik32 wrote:Poczekam do sobotniej wizyty z betą, nie chce się zbytnio nakrecac🙂 Transfer i cała procedurę robiła dr Staroslawska. Zarodek 5AA. A Ty kiedy zamierzasz testować?
-
Z 2 tez są ciąże! Głowa do gory🙂Ja kupiłam najtańszy za 5 zł w rossmanie, bo nie spodziewałam się ze cokolwiek pokaze🙈 Miesiac temu miałam naturalna ciąże biochemiczna, przy bhcg 8 test tez mi już pokazał cień cienia, wiec i u Ciebie coś powinno byc już widac🙂Olcik32
-
Olcik32 wrote:Z 2 tez są ciąże! Głowa do gory🙂Ja kupiłam najtańszy za 5 zł w rossmanie, bo nie spodziewałam się ze cokolwiek pokaze🙈 Miesiac temu miałam naturalna ciąże biochemiczna, przy bhcg 8 test tez mi już pokazał cień cienia, wiec i u Ciebie coś powinno byc już widac🙂
-
Olcik32 wrote:Cześć dziewczyny. Kilka dni temu znalazłam Wasze forum 🙂Tez biorę udział w badaniu klinicznym w novum. Transfer miałam 24.04 wiec dziś jest 6 dpt. Wczoraj wieczorkiem nie wytrzymałam i zrobiłam test. Są dwie kreski!!😍Strasznie się boje jak to się dalej potoczy... wizyte mam w sobotę, trzymajcie kciuki🙂🙂🙉
Super, gratulacje! Leć na bętę01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
11.04 tranfer blastka 4BB, ❄❄
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Olcik32 wrote:Może rzeczywiście pójdę...wtedy zobacze w sobotę czy jest przyrost i jaki 🤔
Dokładnie:) mi w 6dpt test pokazał cień kreski, w 7 poszłam na bętę i w 9dpt w klinice widziałam już, że ładnie przyrasta:)
A to twój pierwszy transfer?01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Tak, pierwszy. W 2016 r zaczęłam naturalna ciąża zakończona poronieniem, potem w 2018 r 4 nieudane inseminacje, a w tym roku wyczytałam o tych badaniach klinicznych no i udało się zakwalfikowac🙂 Mamy jeszcze 4 ładne zamrożone zarodki, ale po cichu liczę, ze one będą już rodzeństwem dla tego pierwszego ❤️
nowa lubi tę wiadomość
Olcik32 -
gitmartusia wrote:Dziewczyny, ale wam zazdroszczę! Oczywiście w pozytywnym znaczeniu 🙂
Ja wierzę w twojego kropka:)wszamanka lubi tę wiadomość
01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
Olcik, gratuluję
Betę i przyrost warto zrobić, z tym że po 48 godzinach najlepiej, więc dziś i w czwartek
Ja jadę dzisiaj na ostatni podgląd. Jestem mistrzem zamartwiania się, i jak na początku stymulacji bałam się że za szybko jajniki zaczęły być odczuwalne, tak teraz martwię się że coś ich nie czuję i czy jajka ładnie rosną ale jeszcze parę godzin i wszystko będzie jasne
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
wszamanka wrote:Olcik, gratuluję
Betę i przyrost warto zrobić, z tym że po 48 godzinach najlepiej, więc dziś i w czwartek
Ja jadę dzisiaj na ostatni podgląd. Jestem mistrzem zamartwiania się, i jak na początku stymulacji bałam się że za szybko jajniki zaczęły być odczuwalne, tak teraz martwię się że coś ich nie czuję i czy jajka ładnie rosną ale jeszcze parę godzin i wszystko będzie jasne
Na pewno rosną Może już się przyzwyczaiłas i nie czujesz;) Daj znać po wizycie.01.2018 Kryptozoospermia
03.2019 ICSI
7 dpt beta 46
9 dpt beta 112
12 dpt beta 407 -
wszamanka wrote:Olcik, gratuluję