Białystok - Bocian
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinko, to trzymam kciuki.
Ja też się nastawiałam na czerwice/lipiec, bo byliśmy pewni, że wypadliśmy z rządówki, ale cudem udało nam się załapać na rządowy.Marcelka43 lubi tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Nanatasza wrote:Malinko, to trzymam kciuki.
Ja też się nastawiałam na czerwice/lipiec, bo byliśmy pewni, że wypadliśmy z rządówki, ale cudem udało nam się załapać na rządowy. -
my cały czas byliśmy w Bocianie i zakwalifikowaliśmy się w październiku.
Potem zaszłam w ciążę, niestety dzieci nie przeżyły i myślałam, że wypadliśmy z kolejki. W grudniu tak nam też powiedział, że nie damy rady na rządowy. Na ostatniej wizycie mieli dla nas niespodziankę, że mamy miejsce, sami się zdziwiliśmy, bo zbieraliśmy kasę na komercyjne. Być może rząd rozdzielił po nowym roku dodatkowe pieniądze. Wiem, że nawet na naszym-bocianie było ogłoszenie, że Białystok Bocian ma miejsca jeszcze w rządowym i ludzie z Polski tam zjeżdzali
http://klinikabocian.pl/pierwsze-kroki/refundacja-in-vitro/
starania od 2007
Nadira, dokładnie. I niezależnie od tego, jakie świnie są przy korycie.
Jakbym odkładała to, co płacę na ZUS co miesiąc, to bym na emeryturze opływała w bogactwa.Marcelka43 lubi tę wiadomość
starania od 2007
Cześć Dziewczyny.
Byłam w Bocianie. Jak widać w suwaczku - udało się. I to za pierwszym razem. Zalapalismy sie na rządowke. W zeszłym tygodniu we wtorek dzwonili do mnie z Bociana z pytaniem o przebieg ciąży , wybadać grunt czy będziemy jeszcze rządowo podchodzić, bo przecież zostały nam jeszcze 2 podejścia. Pewnie dlatego teraz znajdują się nowe środki, gdy pary takie jak my mają już sukces. Trzymam za Was wszystkie kciuki i możecie być pewne, że jesteście w dobrych rękach.Marcelka43, Nanatasza, szaraa lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI -
Córcię Kochana, upragnioną córcię. Właśnie urządza harce w brzuszku i nie daje mi spać. To najcudowniejszy okres w moim życiu, po 6 latach starań o cud. Wszystkim Wam tego życzę z całego serca!
Nanatasza, Marcelka43 lubią tę wiadomość
09.2015 - 1 ICSI
06.2016 -Mój Cud ❤
2017 - 2 ICSI - powrót po rodzeństwo-nieudany
2018 - 3 ICSI