Białystok - Bocian
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola7 wrote:Ja na stymulacje Jeździłam do Warszawy 170km . Na punkcję i transfer do Białegostoku - 350 km. Punkcje mi robil dr M. A transfer robił anioł- dr BP. W życiu nie spotkałam takiego lekarza.
Pola, już wiesz czemu jestem zadowolona z przenosin do dra BPPola7, Kamilam8 lubią tę wiadomość
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
dziewczyny, po wczorajszej wizycie muszę powiedzieć, że wybór kliniki był bardzo dobry
nie wiem, jaki będzie efekt, czy będzie ciąża, bo od wielu rzeczy to zależy, ale czuję się tam naprawdę dobrze. Pielęgniarki są przemiłe, lekarz anioł. Czuję się tam swobodnie, bez napięcia, bez stresu.
Dostałam leki, na stymulację Bemfola, potem antagonista Orgalurtan, do tego standardowo Encortolon.
Kolejna wizyta, monitoring, we środę
miłego dnia!!Pola7, Kamilam8, Marcelka43 lubią tę wiadomość
starania od 2007
Nanatasza wrote:dziewczyny, po wczorajszej wizycie muszę powiedzieć, że wybór kliniki był bardzo dobry
nie wiem, jaki będzie efekt, czy będzie ciąża, bo od wielu rzeczy to zależy, ale czuję się tam naprawdę dobrze. Pielęgniarki są przemiłe, lekarz anioł. Czuję się tam swobodnie, bez napięcia, bez stresu.
Dostałam leki, na stymulację Bemfola, potem antagonista Orgalurtan, do tego standardowo Encortolon.
Kolejna wizyta, monitoring, we środę
miłego dnia!!
Natasza trzymam kciuki Mnie prowadził dr BP i jestem w 7 tc
Marcelka43, Nanatasza lubią tę wiadomość
-
Kamila, czytałam Twoją historię w pamiętniku - wzruszyłam się ..
bardzo się cieszę, że jesteś w upragnionej ciąży i życzę Wam zdrówka i nudnych 9 miesięcy
liczę na to, że BP wie, co robiKamilam8 lubi tę wiadomość
starania od 2007
Nadira wrote:Hej dziewczyny! I ja jestem już po wizycie. Doktor GM taki jakoś mało rozmowy był, ale rozpisał stymulację od wtorku, więc chyba ok. Teraz tylko muszę wychodować porządne jaja.
Ten doktor jest taki czasami podobno ale jest też świetnym specjalistą. Robił mi punkcje.
Owocnej stymulacji kochanaNadira lubi tę wiadomość
-
Nadira trzymam kciuki!! Jakie leki dostałaś?
GM taki jest. Większość wizyt tak miałam. Ale jest wyśmienitym fachowcem, operował mnie. W szpitalu był bardziej wyluzowany i zaglądał, żartował.
Jesteś w dobrych rękachNadira lubi tę wiadomość
starania od 2007
Dostałam Menopur 225 od wtorku . Doktor GM zaplanował początkowo dla mnie protokół krótki, ale raz trafiłam do doktora CG bo był w zastępstwie, ze względu na wysoki LH zmienił mi na protokół długi. Pożyjemy, zobaczymy co z tego wyjdzie. Tylko żeby człowiek przeżył i nie zwariował w międzyczasie
Miłej niedzieli Wam życzę!Marcelka43 lubi tę wiadomość
-
Nadira, mi na niezwariowanie pomaga praca, czytanie ksiażek i spotkania z rodziną
gdyby nie przypomnienia w telefonie zapomniałabym o zastrzykach
Marcelka43, Nadira lubią tę wiadomość
starania od 2007
Cześć dziewczyny,
W przyszłym miesiącu wybieram się do Bociana;)
Jestem umówiona do dr Mrugacza, ale widzę że wiele z Was chwali dr Pietrzyckiego.
Czym się kierowałyście przy wyborze lekarza?
U nas jest problem z nasieniem-morfologia 0% i pewnie ostatecznie trzeba wziąc pod uwagę in vitro
Wizytę mam w 2dc, jes mozliwe ze na podstawie wyników badan, które mamy i które zrobimy na miejscu bedzie mozna rozpocząć procedurę? Jak to wygląda?
Jestem zielona jak trawa w maju w tym temacie, więc proszę powiedzcie co wiecie;)Marcelka43 lubi tę wiadomość
31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,7 29dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko 2014 -
Witaj na wąteczku Szaraa:)
ja chodzę do dr M ... między dr M a dr P wybór jest bardzo trudny
obaj są super
w moim przypadku przypadek i tak zostało
Jest taka możliwa zacząć, jak z wyników badań doktorek nic nie wypatrzy
kolorowych snów
Marcelka43 -
szaraa, jak poszłam do M na pierwszą wizytę (tak mnie zapisały pielęgniarki), to zbił mnie z tropu trochę tym, że w moje poprzednie wyniki nie zajrzał. Jest też bardzo konkretny i małomówny, ale najważniejsze, że wie, co robi, jest wyśmienitym specjalistą.
Z dra P jestem bardzo zadowolona i w życiu nie chcę zamienić go na innego!
Jego spokój i mnie uspokaja, wszystko dokładnie tłumaczy, nie zakłada, że wszystko wiem, każdy wynik, usg, nawet mężowi na modelu pokazywał o co chodzi z mięśniakami
Wizyty u niego trwają dłużej, niż u M.
Wybór trudny
M jest pionierem in vitro w PL.
Jedynak my, ze wzgl na moje samopoczucie i sympatię do lekarza, wybraliśmy dra BP
Wystarczy do niego 1 telefon i już jestem spokojna, mniej obaw i stresu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 06:40
Marcelka43 lubi tę wiadomość
starania od 2007
Dzięki dziewczyny, za opinie. Są dla mnie bardzo istotne.
Przywykłam juz do niewylewnych lekarzy, wiec zostane u M.Dla mnie moze mało mówić byleby był skuteczny;) Taka tez jest moja gin do której chodzę.Szukam teraz pomocy gdzie indziej bo problem pojawił się po stronie m, a ona nie pracuje w żadnej klinice niepłodności i nie zajmuje się invitro
Boje sie jednak rozczarowania ze z takimi wynikami do invitro nie podejdziemy tak szybko...
Maz bedzie robił badanie nasienia na miejscu, a co ja powinnam mieć ze sobą, jesli chodzi o jakies wyniki badan "na świeżo"?
Marcelka, widze ze zaczynasz procedurę, powodzenia;)Nadira lubi tę wiadomość
31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,7 29dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko 2014 -
szaraa, weź wszystko co masz, jak lekarz będzie chciał zerknąć, to zerknie.
Większosć badań robią sami, wszystkie hormony, nasienie - wszystko miałam robiona na 1 wizycie. Na wizycie zleca badania, za 2 godz są wyniki, więc nastawcie się na kilka godzin pobytu w Białymstoku
A jeśli chodzi o szybkość podejścia do ivf i jakość wyników, to dajcie szanse lekarzom wszak potrzebny jest 1 plemnik, a tam są naprawdę wspaniali specjaliści!
Nadira, szaraa lubią tę wiadomość
starania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*]