Białystok - Bocian
-
WIADOMOŚĆ
-
Mallina wrote:Chyba żadna z was do Grygoruka nie chodzi, każda pisze o dr. P
Ja jeszcze czekam, choć nie powiem chciałabym już zacząć bo coraz więcej pozytywnych rezultatów widzę na forum. Dobra passa trwa.
Z innego forum znam dziewczyne ktore bardzo sobie chwali Grygoruka. Pierwsza IUI zakonczyła sie sukcesemNadira lubi tę wiadomość
-
Marcelka, co tam na wizycie? Jaki plan działania
Nadira, zazdraszczam!!! urlopuj i chłoń wiosnę!
Wczoraj znów do G była kolejka, więc ma swoje grono pacjentek
Ja po wczorajszej się dowiedziałam, że dziś mam następna.. nie byliśmy przygotowani na nocleg.. wróciliśmy i dziś znów wycieczka 400km a co tam
Mój M się śmieje, czy już założyłyśmy kółko adoracji dra BP
starania od 2007
mama bliźniaków [*] [*] grudzień 2015 10tc
"..nie mieliśmy szansy na dotyk.."
ivf czerwiec 2016 [*] [*] -
Kochana, wiem że wynajmujesz, ale nie mieliśmy nic ze sobą, zero przygotowania. I nie zostawiliśmy opieki do kota
Daliśmy rade. W poniedziałek punkcjaMarcelka43 lubi tę wiadomość
starania od 2007
Hej właśnie zajrzałam zobaczyć co u Ciebie.
Jestem juz w domu. Zabieg szybki, bezbolesny, super lek na sen podali. Pęknie mi sie śniło.
Nasz lekarz jak zawsze bardzo delikatny. Nic mnie nie boli.
Pobrał 5 jajeczek. Byl jeszcze jeden pęcherzyk, ale pusty. Zapładniamy wszystkie. Transfer albo w czwartek albo w sobotę
Sporo masz pęcherzyków, super!!
Co z ta czynnością skurczowa? Nie spotkałam sie z tym.
Trzymam kciuki za Twoja punkcję.
Zastanawiałam sie czy,sie nie spotkamy na korytarzuNadira lubi tę wiadomość
starania od 2007
Sama nie wiem co z tą czynnością skurczową, za każdą stymulacją tak mam. Doktor powiedział mi tylko że endometrium trzęsie się mi jak galareta. Rozumiem że ja się trzęsę jak galareta bo panikara ze mnie ale endometrium??? Mam nadzieję że ten lek coś pomorze. Może to jest jakiś powód naszych niepowodzeń?
Dziś mój doktor miał spore opóźnienie i od pobrania krwi siedziałam może ze 4 godziny w poczekalni więc bardzo możliwe że gdzieś się tam spotkałyśmy na korytarzu. Trzymam mocno kciuki, niech się pięknie zapładniają jajeczka!!!
-
Faktycznie dziwne to endometrium, ale on wie co robi
Ja punkcję miałam o 12, a na wizytę weszliśmy chyba jakos po 13:20. Byłam jeszcze skołowana i ledwo szłam
A ze p punkcji wchodzi sie bez kolejki to wilkiem.na mnie babki patrzyły, a siedziało multum ludzi.
Teraz czekamy na Twoja punkcjęNadira lubi tę wiadomość
starania od 2007
Kamilam8 mam nadzieję, że jeszce tu zaglądasz, mam pytanie do Ciebie:
też dostałaś 3x1 Lutinus? Kurczę wykupiliśmy, jak było na recepcie, ale zastanawiam się, czy później, jak już to zużyję, nie wystarczy Luteina? jest kilkukrotnie tańsza.. dodatkowo dostałam 2x1 Duphaston
dzięki za pomoc
starania od 2007
ivf czerwiec 2016 [*] [*]