CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Tak po jednej tab, przez 5 dni, od 5 do 9 dc i wychodowałam 2 pęcherzyki, które pękły
-
W sumie ja nadzwyczajnego bólu nie czułam. Takie bardziej ciągnięcie albo kucie w jajnikach bo w każdym cos urosło. Gorzej czułam się po pregnylu ale nie wiem czy Ciebie to dotyczy. Bedziesz miała zastrzyk?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyaga.just wrote:Dziewczyny mam zacząć brać Clo od kolejnego cyklu.
Ale może pomożecie mu już teraz, bo na pewno jesteście zorientowane w temacie - 9 dc i tylko jeden pęcherzyk na prawym jajniku, 10 mm. Czy to dobry "wymiar"? Jest szansa na owu?aga.just lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:W sumie ja nadzwyczajnego bólu nie czułam. Takie bardziej ciągnięcie albo kucie w jajnikach bo w każdym cos urosło. Gorzej czułam się po pregnylu ale nie wiem czy Ciebie to dotyczy. Bedziesz miała zastrzyk?
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Dziewczyny odstawiłam CLO i się udało Są 2 kreseczki Czytałam na necie, że często po odstawieniu CLO się udaje
myslalam o tobie...bardzo bardzo sie ciesze ze jednej z nas sie udalo...zycze ci szczesliwego macierzynstwa ..pisz co i jak...kasika8303 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChyba mi sie zaczynają skutki uboczne pregnylu ...bo slabo mi sie zrobilo i pusciłam haftka na zapach kawy mojego męża.... a wczesniej nic poza napadami lekkiego goraca po podaniu zastrzyku .....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 12:25
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:Chyba mi sie zaczynają skutki uboczne pregnylu ...bo slabo mi sie zrobilo i pusciłam haftka na zapach kawy mojego męża.... a wczesniej nic poza napadami lekkiego goraca po podaniu zastrzyku .....
-
nick nieaktualnywiesz co ja miałam od 5 do 9 dc i tak naprawde jajniki czułam kolo 7 dc takie kłocie w poprzednim cyklu,i nie tak od razu... teraz w 11 dc mial pecherzyk 23 mm i lekki tylko ból i nie pekl jeszcze ...bo wczesniej przy owu byl taki spory ból i mi sie słabo robilo ... wiec skoro jajników jakoś specjalnie nie czułam przy Clo a owulka wystapila wiec jak ty jakiś objawów nie masz to sie nie przejmuj na zapas .....ja tu czytalam ze od 4 dc juz czuly to rożnie ...a w tym miesiacu prawie nie czulam nic a pecherzyk jak byk ... moze przy serduszkowaniu lekkie bole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 12:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochana a czujesz wogule jajniki? ja dzis 2 dziec z clo a w jajkach cisza
Nie. To już trzeci dzień, wczoraj jakby coś czułam, ale potem mi się to "zlało" z bólem @. Dziś nic. Też biorę 1 tabletkę i zaczynam się zastanawiać, czy faktycznie nie brać 8 dni jak przepisał lekarz. Chyba, że zacznie coś kłuć, to wezmę 6, bo mimo wszystko boję się torbieli.
Kasika, kurcze, 2 kreseczki... Ech, marzenia (:
Sysiaaaaa, dwa pęcherzyki, to super, będziemy wszystkie czekać na dobre wieści (:
Dziewczyny, pregnyl zawsze się stosuje z clo? Bo jak czytam wasze wypowiedzi, to wy chyba wszystkie macie... /: -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Dziewczyny,ja mam dzis dolo jak huy.wstalam kolejna proba przytulanek...a ja co? Trakcie myslalam tylko o tym gdzie sie polozyc '' po" bo starszy syn wstal i musielismy zrezygnowac z lozka w pokoju...nie wiem czy nie za duzo mnie to kosztuje...);
Rozumiem Cię doskonale. Chociaż dla mnie jest najgorsze, jak znowu robię test, wychodzi jedna kreska, a ja mam doła i ryczę przez 2 dni. Wtedy córka przychodzi, przytula się, chociaż nie wie o co chodzi to mówi "Nic się nie martw mamusiu, ja za ciebie trzymam kciuki. Razem nam się uda". Wtedy jest mi bardziej źle, bo kurcze, to ja powinnam jej zapewnić oparcie, a nie na odwrót...pabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny200 wrote:Nie. To już trzeci dzień, wczoraj jakby coś czułam, ale potem mi się to "zlało" z bólem @. Dziś nic. Też biorę 1 tabletkę i zaczynam się zastanawiać, czy faktycznie nie brać 8 dni jak przepisał lekarz. Chyba, że zacznie coś kłuć, to wezmę 6, bo mimo wszystko boję się torbieli.
Kasika, kurcze, 2 kreseczki... Ech, marzenia (:
Sysiaaaaa, dwa pęcherzyki, to super, będziemy wszystkie czekać na dobre wieści (:
Dziewczyny, pregnyl zawsze się stosuje z clo? Bo jak czytam wasze wypowiedzi, to wy chyba wszystkie macie... /: -
nick nieaktualny