CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
michasia-K wrote:Dziewczyny czy wiecie moze jaki jest koszt badania bety hcg?
Pojde sobie zrobic w poniedzialek bo dalej okresu brak
Ja place za betę 25 złotych.
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
michasia-K wrote:Biedronka robilam z porannego moczu. Dlatego szanse sa nikłe, ale chce byc pewna
To znaczy ze cos tam zobaczylas na tescie?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Sowaa odpuscilam calkowicie cyklu nie monitorowalam.
Raz mi sie Zdarzyło przy clo, ze owulacji nie bylo, a okres przyszedl sam bez luteiny.
Dlaczego az tak mi sie teraz caly cykl rozregulowałWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 18:48
-
Biedronka7 wrote:Hej dziewczyny! Ja mam takiego dołka
juz czuje ze sie znowu nie uda
Czemu tak myslisz zawsze trzeba miec nadzieje.nie poddawaj sie.wiem miesiac za miesiacem ciagnie sie nieublagalnie...ale kurcze kiedys musi!
Biedronka jestem z Toba
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Biedronka nic sie nie martw na zaś. Wiem doskonale co czujesz ale czuje to każda z nas kiedy przychodzi druga połowa cyklu.
Co do kłucia jajnika to ja mam tak samo, b. czesto po owulacji odczuwam kłucie jajnika. Choc dla odmiany w tym cyklu czuje oba jajniki i zalewa mnie obecnie biały gesty śluz, a jeszcze nie wzięłam luteiny bo dopiero monit mam w poniedziałek aby sprawdzić czy na jajnikach po owulacji "czysto".
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Jak ja Wam napiszę jakie mam objawy to uznacie, że to ciąża
Dlatego nie mówię, nie piszę, bo sama nie dopuszczam pewnych przypuszczeń, by się nie nakręcić. czekam cierpliwie, Środa/czwartek powinno być już wszystko jasne
atat lubi tę wiadomość
-
w 18 i 19 dc miałam kłucia po lewej stonie, nie stale, tak co jakiś czas , albo jak mocniej kaszlnęłam.I to nie był ból jajnika. Ciągnęła mnie macica. W tym dniu zmienił mi sie śluz z kremowego mega lepkiego, na kremowy taki rzadszy. Minęły mi na te dwa dni zaparcia. 19 dc była kumulacja, macica na wieczór mega ciągnęła. W piątek 20 dc po tych objawach nie było śladu, pozostał jedynie ból piersi, mocny...W tych dwóch dziwnych dniach czułam też takie kłucia jakby w szyjce. Obecnie nadal bolą mnie piersi i czuję podbrzusze, jak na @. ale nie mocno. Mam sporo kremowego lepkiego śluzu i czuję takie ciepło w pochwie.
\\atat lubi tę wiadomość