CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
atat wrote:Daktylek, a boli Cię coś? Mnie cały tydzień bolą pachwiny i kłują mnie oba jajniki. od 13 dc do dzis 18dc. Nawet ten na którym nie było pęcherzyków.
Dam znac, porównamyjeszcze az tak mnie nie bolało ale dzis juz cisza.
atat lubi tę wiadomość
Będzie córeczka -
Edka wrote:ja w dniu terminu @ zrobiłam test i wyszedł negatyw, 2 dni później juz były dwie krechy. Poczekaj 2 dni i nasikaj jeszcze raz
Będzie córeczka -
Martynka30 wrote:Dziewczyny ja dziś zaczynam moją przygodę z clo, to mój pierwszy raz
i boję się... ja mam brać od 2dc przez 5 dni, 12-13 dc mam jechać na badania estriadiolu i usg...
Strasznie się boję skutków ubocznych
Będzie córeczka -
Biedronka7 wrote:Atat mnie od soboty pobolewal jajnik, lewy tez chociaz tam nic nie było. Wczoraj wieczorem zrobiłam test ovu i był pozytywny i jak mnie godzinę pózniej nie zaczęło bolec
jeszcze az tak mnie nie bolało ale dzis juz cisza.
No to faktycznie podobne objawy.
Kiedy masz monit?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nie wytrzymałam i poszłam do innego gina na monit. jednak utwierdzilam sie, że nie kazdy gin widzi dobrze
mam dwa piękne ciałka zółte - jedno na prawym drugie na lewym jajniku. teraz tylko pozostaje czekać
p.s. i dostałam od gina najpiękniejszy komplement w życiupowiedział że mam "piękną macicę" po chwili dodał "ona naprawdę mi się podoba" hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:47
atat, Aga78, Dea28, Edka lubią tę wiadomość
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
daktylek wrote:nie wytrzymałam i poszłam do innego gina na monit. jednak utwierdzilam sie, że nie kazdy gin widzi dobrze
mam dwa piękne ciałka zółte - jedno na prawym drugie na lewym jajniku. teraz tylko pozostaje czekać
p.s. i dostałam od gina najpiękniejszy komplement w życiupowiedział że mam "piękną macicę" po chwili dodał "ona naprawdę mi się podoba" hehe
O kurczę! Piękny komplement
No to czekamy! A pęchezryki miałaś na obu jajnikach?
Ja nie wytrzymam do wieczora na to USG. Zwariujęponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
atat wrote:O kurczę! Piękny komplement
No to czekamy! A pęchezryki miałaś na obu jajnikach?
Ja nie wytrzymam do wieczora na to USG. Zwariuję
ja tak mialam wczoraj. jeszcze przejęłam się torbielą, o któej wczoraj pisałysmy tutaj i mialam też zwiechę, że pewnie torbiel bedzie a nie cialko zólte. do tego ten gin "ślepy" rano, który nic nie widzial. a teraz taka informacja
dziewczyny - głowy do góry. ja jeszcze tydzień temu wyłam bo CLO nie działało podobno, a dziś mam ciałko żółte;)- a nawet dwa ciałka żółteWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 12:55
atat lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy w moim przypadku lekarz mogl sie mylic?w 11dc mialam dwa pecherzyki 10,5 i 9,5 w 16dc powiedzial ze slabo urosly powinny byc wieksze a o wymiarach nic nie wspomnial endo male 5mm.stwierdzil ze cykl stracony a nie wzial pod uwage ze moje cykle sa dlugie bo ostatnio sa co 35dni.testow nie robilam ale za to od 18do 22dc sprawdzilam szyjke macicy i byla baardzo wysoka ledwo siegnelam otwarta i miekka sluz ciagnacy przezroczysty po tych dniach nadal ja badam i juz jest nisko i twarda sluz kremowy. Czy moglo jednak dojsc do owulacji?dzis jest moj 27dc i boli mnie podbrzusze jak na @ ale ona nadejdzie za 7dni...
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Dziewczyny a czy w moim przypadku lekarz mogl sie mylic?w 11dc mialam dwa pecherzyki 10,5 i 9,5 w 16dc powiedzial ze slabo urosly powinny byc wieksze a o wymiarach nic nie wspomnial endo male 5mm.stwierdzil ze cykl stracony a nie wzial pod uwage ze moje cykle sa dlugie bo ostatnio sa co 35dni.testow nie robilam ale za to od 18do 22dc sprawdzilam szyjke macicy i byla baardzo wysoka ledwo siegnelam otwarta i miekka sluz ciagnacy przezroczysty po tych dniach nadal ja badam i juz jest nisko i twarda sluz kremowy. Czy moglo jednak dojsc do owulacji?dzis jest moj 27dc i boli mnie podbrzusze jak na @ ale ona nadejdzie za 7dni...
Idż na usg. Ale faktycznie jak na 5 dni to mało urosły. Byłać na CLO?
endo tez slabe. Ale dla pewnosci zrob jeszcze USG, skoro masz dluzsze cykle.
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Bralam letrozole od 3-7dc po jednej tabletce. Dzis juz nikt mnie nie przyjmie dopiero w poniedzialek i juz chyba za pozno bedzie bo bedzie to 30dc
daktylek lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
daktylek wrote:Atat - na prawym mialam dwa i na lewym jeden.
ja tak mialam wczoraj. jeszcze przejęłam się torbielą, o któej wczoraj pisałysmy tutaj i mialam też zwiechę, że pewnie torbiel bedzie a nie cialko zólte. do tego ten gin "ślepy" rano, który nic nie widzial. a teraz taka informacja
dziewczyny - głowy do góry. ja jeszcze tydzień temu wyłam bo CLO nie działało podobno, a dziś mam ciałko żółte;)- a nawet dwa ciałka żółte
Czyli jest szansa na bliźniakidaktylek lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Angie 31 wrote:Bralam letrozole od 3-7dc po jednej tabletce. Dzis juz nikt mnie nie przyjmie dopiero w poniedzialek i juz chyba za pozno bedzie bo bedzie to 30dc
już na forum były takie "rady" - powtórze bo kiedyś w akcie desperacji sama chcialam tak zrobic.
póznym wieczorem (albo w nocy) - albo na weekendzie - zgłaszasz się na oddział do szpitalamówisz ze bylas stymulowana i dostalas naglego ataku bolu - normalnie takiego ze az chodzic nie moglas i sie obawiasz co sie dzieje.... no a tu noc, albo weekend i nie wiesz co robic i gdzie isc a Twoj gin ma chorobowe albo urlop
to się nazywa szybkie usg na nfz
gogo19, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Martynka30 mam do Ciebie pytanie - widziałam w Twoim opisie ze masz mutacje genu MTHFR 677T w układzie heterozygotycznym a mi wyszła właśnie taka mutacja, dzisiaj odebrałam wyniki. Napisz mi proszę co to oznacza bo wizytę w lekarza mam dopiero w czwartek i chyba oszaleje. Dodam że wszystkie inne wyniki w kierunku trombofili i zespołu antyfosfolipidowego wyszły mi ok. Ty masz tylko tą mutacje czy coś jeszcze?03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta -
Dziekuje Daktylek ale to mi chyba nic nie da... Tylko sie nakrece a @wredna i tak moze sie pojawic... Jednak dziekuje za odpowiedz
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤