CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
maluutka90 wrote:Ale u mnie nawet nic nie uroslo! wiec nie ma co pekac
Cykle mam roznie ale srednio okolo 35dni, ostatnio mialam skracany dupkiem to mialam 30dni
U mnie tez nic nie urosło w tym cyklu... Coz poradzic...gadac gdybac nam pozostalo i myslec ale niektóre z nas naprodukowaly jajeczka i trzeba je teraz dopingować i czekac na te najlepsze wiesci na swiecie!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
michasia-K wrote:Test negatywny jak zawsze.
wspieram!
-
Okresu nie ma.
Tym razem przyjęłam to na klate. Zawsze mi sie plakac chcialo, a dzisiaj wyjatkowo spokój. Moze sie tego spodziewalam.
Jedyne czym sie martwie to tym, ze znowu mam niereguralnie.
Jak nie teraz to innym razem:-)gogo19 lubi tę wiadomość
-
Hej,
Wcześniej pisałam chyba w nie tym wątku co trzeba
Ja jestem po pierwszej dawce z CLO. Przeczuwam że nic z tego nie wyjdzie. W piątek miałam usg- pęcherzyk miał chyba 24mmm, dostałam pregnyl, byłam w pon zobaczyć czy pękł- nie pękł i miał 30mm i dostałam znowu pregnyl. Lekarz powiedział, że nie jest stracone jeszcze ( w sensie wg niego 30 mm to nie jest za duży). Czy znacie przypadki, że udało się zajść w ciąże z takim dużym pęcherzykiem?
Miałam nadzieję, że nie będę musiała brać znowu CLO- kiepsko się czułam po tych tabletkach. Ogólnie od poniedziałku boli mnie lewy jajnik (tam jest/ był pęcherzyk) momentami tak mocno, jak przy bolesnej @... mam nadzieję, że to nie oznacza nic złego. -
Aaneta wrote:Hej dziewczyny, to moj pierwszy cykl z clo. Kazano mi brac od 2- 6 dc. Dzis biore ostatnio. W pn bede miec pierwszy monitoring. I potem duphaston mam brac. Ale u mnie pecherzyki rosly same. Clo ma niby ulepszyc to wszystko. Co ile mialyscie robione usg? Myslicie, ze u mnie mimo ze bylabowulacja naturalnie to clo cos moze zdzialac?
Hej Aaneta, u mnie też pęcherzyki same rosną - problem jest z pęknięciem. Mam teraz pierwszy cykl z CLO. Ma wspomóc rośnięcie pęcherzyka - biorę 1/2 tabletki na dobę od 5 do 9 dnia cyklu. W sobotę, 10 dnia cyklu będę mieć usg w celu sprawdzenia jak reaguje na leki i czy ta dawka wystarczy. Jeśli będzie okej to dostanę zastrzyk no i będziemy czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 08:25
-
Ja wczoraj mialam drugi monitoring i endo juz ładne bo 7,2 mm a to był 12 dc, dominujacy pecherzyk miał wczoraj 14.3 mm czyli przez dwa dni urosły 3 mm niby ok ale lekarz stwierdził że się lenia moje pecherzyki ale po wizycie zas czułam lewy jajnik wiec pewnie coś urosły. Zauważyłam że najbardziej pracują mi wieczorem a u ginekologa byłam o 16[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
Pabelka, Micha - NO F..G WAY ale pamiętajcie, że jesteśmy tu z Wami. W nas siła!
Jeżeli mogę coś doradzić dziewczynom wierzącym w temperatury i testy owu - to dajce sobie spokój - dodatkowo się stresujecie, że skoki-sroki, że kreski-sreski! Przecież jesteście stymulowane lekami - czyli tak naprawdę naturalny cykl jest podkręcany i dlatego nie ma co wierzyć temperaturom i testom.
W kółko powtarzamy, że przy CLO konieczny jest monitoring i na nim trzeba się skupić. Jak go nie ma to zmień lekarza.pabelka88, Edka lubią tę wiadomość
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć??
Jestem po poronieniu, łyżeczkowaniu i zapaleniu przydatków. Poprzednio nam się udało za 1 razem, teraz 2 cykle i cisza, wiem że krótki okres starań, ale ginekolog przypisał mi CLO, widząc że owulacja w tym cyklu raczej nie nastąpi....
michasia-K widzę że jesteśmy podobnym stażem po ślubie
My ślubowaliśmy 6 września 2014W oczekiwaniu -
Dziewczyny,
Denerwuję sie strasznie. Nie wiem czy pękły te pęcherzyki.
Czułam jakieś kłucie ale też z tej strony, po której monitoring nie wykazał pęcherzyków.
Boję się, żeby te pecherzyki nie przerodziły się w jakieś torbiele.
Nastepny monitoring za tydzien, chyba umre do tego czasu.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
duphaston juz biorę. Tak kazała gin.
Ale kolejnej operacji chyba nie zniose.
Jutro idę na nadprogramowe USG - dla swietego spokoju. To 17 dc jesli mialo peknac to peklo.,daktylek lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
michasia-K wrote:Okresu nie ma.
Tym razem przyjęłam to na klate. Zawsze mi sie plakac chcialo, a dzisiaj wyjatkowo spokój. Moze sie tego spodziewalam.
Jedyne czym sie martwie to tym, ze znowu mam niereguralnie.
Jak nie teraz to innym razem:-)
Angie 31, atat lubią tę wiadomość
-
Dunda wrote:
Jeżeli mogę coś doradzić dziewczynom wierzącym w temperatury i testy owu - to dajce sobie spokój - dodatkowo się stresujecie, że skoki-sroki, że kreski-sreski! Przecież jesteście stymulowane lekami - czyli tak naprawdę naturalny cykl jest podkręcany i dlatego nie ma co wierzyć temperaturom i testom.
W kółko powtarzamy, że przy CLO konieczny jest monitoring i na nim trzeba się skupić. Jak go nie ma to zmień lekarza.Angie 31 lubi tę wiadomość