CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje endo w 8dc miało 5mm, w 12 już 11,4mm. Wiec szybko i ładnie urosło. W 8 dniu gin była zaniepokojona troche, ale widac się odbiło. jestem po operacji i mam stwierdzona endometriozę. Próbuje ja leczyć naturalnymi metodami teraz więc liczę, że się uda. Pęcherzyki tez podgoniły, bo w 8 dc były tylko dwa a teraz 3 wielkie. Zostało działać i czekać, tym razem się uda. Czego i Wam życzeponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Biedronka7 wrote:Michasia trzymam kciuki za to by ta wredna małpa nie przyszła, ale mi sie tez wydaje ze tu dwie kreseczki wiszą w powietrzu
Girl, Atat trzymam za wasze pecherzyki kciuki. Jesteśmy na podobnym etapietylko mnie wczoraj gin zmartwił bo powiedział ze endo tylko 5 mm i ze to trochę mało jak na 11 dc
Dziewczyny ile to endo przyrasta ? Jest jakaś średnia tak jak dla pęcherzyków?
Endo różnie rośnie. 5mm to faktycznie mało ale do owu może wzrośnie. Ja 5mm miałam w 8dc. w 12 dc już 11,4. Od którego dnia brałaś CLO? Może owu bedzie w 15 - 16 i do tego czasu podrośnie Ci endo?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Daktylek a dostałaś coś na pęknięcie? Mi raz po ovitrelle nie pękł, w 12dc i miał 22mm i niestety nic z tego nie było. Aczkolwiek dr mówiła, żeby na cyklu X nie stawiać. Wszystko może się zdarzyć...
Marcel Zdzisław vel. Pająk
PCO stwierdzone w 2008r.
05.2015 cb (6tc)
1-4cs z CLO+Ovitrelle; 5cs CLO+fostimon+ovitrelle
-
Dziękuję Paebelka88:) rzeczywiście coś "niewyraźnie" się czuję ale od tych obserwacji i skupianiu się na każdym szczególe można świra dostać:)szczególnie, że to pierwszy cykl z clo, jutro monitoring więc zobaczę co i jak:)4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;
20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Michasia czuję ze będą 2 wyraźne krechy
Daktylek o pecherzykach mozna spekulować,ale wystarczy przeczytac watek clo od dechy do dechy i mozna sie dowiedziec ze byla na clo dziewczyna z pecherzykiem wielkości Twojego i lekarze szans nie dawali ...na pocieszenie powiem Ci ze dzidz z tego "przerosnietego" pecherzyka ma juz pewnie koło roku!!!
Z tego miejsca pozdrawiam Akuszerke i malego Filipka :-*
U mnie dziś 1 dc...startujemy poraz 40-ty któryś od nowa...daktylek lubi tę wiadomość