CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, mam już za sobą trzy cykle z Clo.
W pierwszym cyklu pęcherzyk urósł 22 mm dostałąm zastrzyk w 14 dc na pęknięcie pękł. zrobiłam test bladzioch potem bete- ciąża ale neistety radość nie trwała zbyt długo.
Drugi cykl z Clo po tym jak sie nafaszerowałam tymi tabletkami gin stwierdziła ze po poronieniu jeden cykl odpuszczamy zeby organizm sie uspokoił. i w tym 2 cyklu W 24 dc zauważyłam skok temp (ovu nie potwierdzona usg). I teraz trzeci cykl jest dzic 20 dc i gin stwierdził ze nic nie urosło i już nie urośnie. I kazał w nastepnym cyklu od 3-7 dc nie jak do tej pory po 1 tabletce (50mg) ale dwie (100mg).
Umóiłam sie do innego gin na piątek bo jakoś mi sie nie podoba.
Zdjagnozowane mam PCO.
Dodam że od ponad pół roku mierze temp i nigdy nie miałam skoku temp a wiec napewno nei miałam owulacji no oprócz ovwulacji w pierwszym cyklu z clo i w drugim cyklu z clo ale to nie potwierdzone.
Co o tej podójnej dawce sądzicie?
-
ewi0808 wrote:Hej, mam już za sobą trzy cykle z Clo.
W pierwszym cyklu pęcherzyk urósł 22 mm dostałąm zastrzyk w 14 dc na pęknięcie pękł. zrobiłam test bladzioch potem bete- ciąża ale neistety radość nie trwała zbyt długo.
Drugi cykl z Clo po tym jak sie nafaszerowałam tymi tabletkami gin stwierdziła ze po poronieniu jeden cykl odpuszczamy zeby organizm sie uspokoił. i w tym 2 cyklu W 24 dc zauważyłam skok temp (ovu nie potwierdzona usg). I teraz trzeci cykl jest dzic 20 dc i gin stwierdził ze nic nie urosło i już nie urośnie. I kazał w nastepnym cyklu od 3-7 dc nie jak do tej pory po 1 tabletce (50mg) ale dwie (100mg).
Umóiłam sie do innego gin na piątek bo jakoś mi sie nie podoba.
Zdjagnozowane mam PCO.
Dodam że od ponad pół roku mierze temp i nigdy nie miałam skoku temp a wiec napewno nei miałam owulacji no oprócz ovwulacji w pierwszym cyklu z clo i w drugim cyklu z clo ale to nie potwierdzone.
Co o tej podójnej dawce sądzicie?
Za kilka dni do ciebie dolacze niedlugo zaczne trzeci cykl tez mam PCO i w I cyklu pecherzyk urosl pekl dzidzi brak. II cykl wogole tempka nie wzrasta tylko caly czas miedzy 38 a 37 owulki brak III cykl tez mam nakazane 2x po 1 tabletce od 3dc ale ja je wezme w nadziei ze cos sie ruszy...
Pabelka kurdeeee!! No! Sciskam kochana!
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Ja teraz będę brala 0,5 tab.clo 5 dni...co by mi znowu nie urosło tych pecherzykow od czorta!!! Chcę jeden a konkretny i oby z tego był dzidz!!!
Michasia noszzzzzz ...błagam Cie,wiecej optymizmu skarbie!!!! -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, to moj pierwszy cykl z clo. Kazano mi brac od 2- 6 dc. Dzis biore ostatnio. W pn bede miec pierwszy monitoring. I potem duphaston mam brac. Ale u mnie pecherzyki rosly same. Clo ma niby ulepszyc to wszystko. Co ile mialyscie robione usg? Myslicie, ze u mnie mimo ze bylabowulacja naturalnie to clo cos moze zdzialac?
-
michasia-K wrote:Ostatnie cykle nauczyly mnie tego, wiec ciezko zmienic nastawienie. Dlaczego akurat teraz mialoby sie udac...
Dzieki dziewczyny za wsparcie!
To duzo daje
Dlatego że to my kobiety tworzymy ludzkość i jak juz nam sie uda to jest ono
wyjatkowe!
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Za kilka dni do ciebie dolacze niedlugo zaczne trzeci cykl tez mam PCO i w I cyklu pecherzyk urosl pekl dzidzi brak. II cykl wogole tempka nie wzrasta tylko caly czas miedzy 38 a 37 owulki brak III cykl tez mam nakazane 2x po 1 tabletce od 3dc ale ja je wezme w nadziei ze cos sie ruszy...
Pabelka kurdeeee!! No! Sciskam kochana!
Ja jestem po drugim cyklu CLO teraz brałam 2tabletki na raz wieczorem i nic nie urosło, w pierwszym cyklu z CLO bralam 1tabletke i też nic.. Ide w pon 19d.c na ostatni monit i jesli nic to zwiekszy mi dawke do 3 tabletekAle powiedziala, ze chyba sie nie obedzie bez laparoskopii
-
Malutka a moze cos jednak ruszy?jak dlugie masz cykle?ja mam 30-32dni ostatnio 35dni!w pierwszym cyklu pekl w 21dc.wiec moze jest szansa?
5.12.2008r - Alanek
12.04 jest serduszko!❤ -
Angie 31 wrote:Malutka a moze cos jednak ruszy?jak dlugie masz cykle?ja mam 30-32dni ostatnio 35dni!w pierwszym cyklu pekl w 21dc.wiec moze jest szansa?
Ale u mnie nawet nic nie uroslo! wiec nie ma co pekacCykle mam roznie ale srednio okolo 35dni, ostatnio mialam skracany dupkiem to mialam 30dni